Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Forklæder

  ( 4  produkter )

Forklæde eller overtræksforklæde 

Til restaurations-, kantine- og caféarbejde kan et forklæde eller et overtræksforklæde være en meget velfungerede løsning i arbejdsdagen. Et forklæde har nemlig både en brystlomme og to halvforede for at give en bedre slidstyrke. Nøglestrop i højre lomme og telefonlomme på indersiden af højre lomme gør, at du med et forklæde altid har hænderne fri til at arbejde og samtidig kan have de ting med dig, som du skal bruge i din arbejdsdag.

Find forklæder i forskellige størrelser 

Vores forklæder findes i størrelserne Small til XL. Taljen kan justeres med spændetamp i siderne, så du er sikker på, at forklædet sidder til, og du samtidig har optimal rørlighed til at udføre dit arbejde. Vores forklæder er OEKO-TEX® certificeret. Fås i blå eller sort.

Hvorfor skal man bære forklæde?  

Forklæder bæres af to primære årsager: 

  1. Af hygiejniske årsager 
  2. For nem identifikation, dvs. så f.eks. personale kan se, at vedkommende arbejder i f.eks. kantinen.

Hvem skal bære forklæde? 

Det er typisk køkken- og restaurationspersonale, der bærer forklæde. Opvaskere kan også bære forklæder, men mange foretrækker i stedet at anvende et engangsforklæde i termoplastisk materiale, som er både holdbart og fleksibelt at arbejde i. Som supplement kan også anbefales hårnet og overtrækssko.

Find også kokkejakker 

Den klassiske kokkejakke i hvid strækbar polyester og bomuld har 3/4-ærme og trykknapper foran. Kokkejakker har vi i hvid og sort og størrelse small til XXL. Modellen er uni-sex, dvs. til både kvinder og mænd. Kokkejakker adskiller også kokke fra andet personale, og gør det nemt for medarbejdere og gæster at se, hvem, der er kok og hvem, der f.eks. er tjener eller køkkenpersonale.

Hvordan skal forklæder og kokkejakker vaskes? 

Forklæder og kokkejakker tåler almindelig maskinvask. Må vaskes ved max 85°C og må ikke bleges. Tørretumbling må kun ske ved normal temperatur, og både forklæder og kokkejakker kan stryges ved max 150 C. Professionel rensning kan ske med med perclor, mineralsk terpentin eller lignende.

Kaffemaskiner og andet cateringudstyr 

Enhver arbejdsplads med respekt for sig selv har en kaffemaskine. Her hos Lyreco har vi et stort udvalg af professionelle kaffemaskiner til både den mindre virksomhed og den store med behov for at kunne servicere mange medarbejdere. Vi har også elkedler og et stort udvalg af kaffe, the og kakao til alle smagsløg.

Priser  

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering  
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig  

√ Bestil inden kl. 16 og vi leverer næste arbejdsdag  
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage 

Spørgsmål?  

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.  

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco