Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Selvklæbende etiketlommer

  ( 3  produkter )

Selvklæbende etiketlommer

Hos Lyreco forhandler vi forskellige former for etiketter herunder selvklæbende etiketlommer. Lommerne er selvklæbende, efter man har fjernet beskyttelsen og kan anvendes til brugsanvisninger, menuer og andre dokumenter, som skal værnes mod støv og snavs. Etiketlommerne kan også bruges til forsendelse af pakker. Du finder etiketlommerne i 5 forskellige størrelser. Blandt andet i den klassiske A4-størrelse.

Hvad kan man bruge selvklæbende etiketlommer til

Som nævnt ovenfor er der forskellig ting, du kan bruge selvklæbende etiketlommer til, og derfor er produktet også velegnet til mange forskellige typer af virksomheder. Her er et par forslag til, hvordan de selvklæbende etiketlommer kan bruges.

  • Til menukort. Dette er oplagt for restauranter og caféer. Hvis I kommer menukortene i selvklæbende etiketlommer, får de en plastikoverflade, der nemt kan tørres af. Så kan I hænge menukortet på væggen og nemt skifte det, hvis I ændrer på menuen.

  • Til brugsanvisninger. Denne løsning kan være god på et kontor, hvor det f.eks. kan være nyttigt at have brugsanvisningen til printeren tilgængelig ved maskinen.

  • Til opslag. Dette er oplagt i f.eks. institutioner eller på skoler, hvor I har en vigtig information til forældrene. Hæng den selvklæbende etiketlomme på væggen og udskift indholdet efter behov.
  • Til navneskilte. Nyttigt til konferencer og kurser.

Etiketter til ethvert formål

I vores webshop finder du massevis af forskellige etiketter, som tjener ethvert formål. Blandt andet finder du almindelige hvide etiketter, som er velegnede til arkivering eller forsendelser af pakker, kuverter eller faktureringer. Derudover finder du også farvede pakkelabels, som er velegnede til at farvekode dokumenter eller varer. Det kan f.eks. være i forbindelse med arkivering, eller hvis du har en butik og vil signalere forskellige rabatter på tilbudsvarer.

Laminering – et alternativ til den selvklæbende etiketlomme

Har du et dokument, som du gerne vil beskytte og som umiddelbart ikke skal skiftes ud, så kan laminering måske være den bedste løsning. Her i webshoppen kan du finde produkter til både kold- og varmlaminering. Vi har bl.a. lamineringsmaskiner og lamineringslommer. Laminering kan bl.a. være et oplagt valg, hvis det drejer sig om diplomer eller skilte, der skal hænge udenfor, hvor regn og vind kan være slidende. Laminering kan også være smart i forbindelse med menukort, der deles ud til gæsterne på en restaurant eller til kreative projekter i institutioner eller på skoler.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud 
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco