Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Varemærke
Højde
Se alle
Bredde
Se alle
Farve
Vægtype
Diameter
Længde
Se alle
Materiale
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os her

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Papkasser, æsker og paprør

  ( 38  produkter )

Papkasser, æsker og paprør

Skal du pakke eller emballere en vare til forsendelse er papkasser, æsker og paprør næsten ikke til at komme udenom. Vi har mange forskellige typer kasser, som kan bruges til indpakning af f.eks. ringbind og magasiner, plakater, film, plantegninger, vinflasker m.m.

Hvad er forskellen på 1- og 2-lags pap?

Forskellen på 1- og 2- lags bølgepap er, at 2-lags bølgepap er stærkere end 1-lags og er derfor velegnet til tungere forsendelser. Vores papkasser består en en kraftliner på ydersiden og en testliner på indersiden. En kraftliner er et papmateriale i meget høj kvalitet, som er modstandsdygtig overfor fugt og består af lange fibre, som giver materialet en høj styrke. Indersiden af papkassen består af en testliner, som er fremstillet af genbrugsfibre, som er kortere, hvorved man kan opnå en billigere pris uden, at det går ud over den nødvendige ydeevne indvendigt i kassen. Mellem de to lag ligger enten 1 eller 2 lag bølgepap. Om I skal bruge 1-lags eller 2-lags bølgepap afhænger af vægten og skrøbeligheden af varerne og, hvilken forsendelsesmåde, I anvender.

Findes der æsker til at sende ringbind?

Ja, vi har papæsker specielt udviklet til at kunne sende ringbind og brevordnere i. Hjørnerne er ekstra forstærkede, så mappen ikke lider skade under forsendelse, og æsken har peel and seal åbning, der gør den hurtig at lukke. Højden kan varieres, så den passer til forskellige bredder af mapper.

Findes der papkasser til tryksager?

Specielt til den grafiske brancher har vi papkasser velegnet til tryksager. Kasserne er beregnet til A4-format og fås i tre forskellige højder. Tryksagskasser har automatbund, dvs. kassen skal blot foldes ud, så er den klar til at blive fyldt. Toppen lukkes med pakketape, der med fordel kan bruges sammen med en pakketapedispenser.

Forsendelsesæsker med justerbar højde

Hvis du sender varer af forskellig størrelse og gerne vil undgå at skulle opbevare forskellige størrelser emballage og samtidig spare på brugen af fyldmateriale eller skummateriale, er vores postkasser en ideel universalløsning. De kan bukkes i flere niveauer og derfor passe til forskellige størrelse varer.  Af andre typer papkasser fører vi også opbevaringskasser, flyttekasser og containerkasser. Vil du undgå at skulle skrive modtageradresse på i hånden har vi både pakkelabels til print og følgeseddellommer.

Find paprør eller plakatrør til forsendelser, der ikke må foldes

Paprør eller plakatrør er den helt rigtige løsning, hvis I skal sende plakater eller lignende, der ikke må blive foldet under forsendelse. Paprør fås i hvid eller brun inkl. plastlåg til hver ende og fås i forskellige længder. Paprør er også rigtig velegnede til at arkivere forskellige typer dokumenter i.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Vinæske til 2 flasker, sort

Ref: 4.964.462
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Forsendelsesæske ColomPac, A4, 302 x 215 mm, brun

Ref: 5.362.641
product
Sustainable Selection

Postæske, 172 x 108 x 60 mm, 1-lag, pakke a 50 stk.

Ref: 10.068.397
www.fsc.org
product
109,50 DKK pakke (10)
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Ringbindsomslag ColomPac, 35-80 mm

Ref: 3.118.826
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Forsendelsesæske ColomPac, C4, 325 x 250 mm, brun

Ref: 3.469.156
product
Sustainable Selection

Postæske, 320 x 230 x 131 mm, 1-lag, pakke a 25 stk.

Ref: 10.068.411
www.fsc.org
product
169,50 DKK pakke (10)
product
Sustainable Selection

Vinæske til 3 flasker, sort

Ref: 4.964.495
www.fsc.org
product
79,50 DKK pakke (10)
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Forsendelsesæske ColomPac, B5, 270 x 190 mm, brun

Ref: 6.644.824

Verdenskendte mærker hos Lyreco