Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Papirformat
Se alle
Varemærke
Se alle
Antal rum
Se alle
Sortiment
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Magasinholdere og skilteholdere

  ( 33  produkter )

En magasinholder gør tidsskrifter og information tilgængelig 

En magasinholder er en både praktisk og præsentabel måde at eksponere kontorets læsestof eller salgsmateriale på. I vores udvalg finder du både magasinholdere, brochureholdere og avisholdere. Du kan de mindre magasinholdere i materiale som klar eller farvet akryl og mesh (net), mens de store brochureholdere fås i metal eller aluminium. som har en bedre holdbarhed.  Alle magasinholdere er designet til nemt og overskueligt at opbevare læsemateriale og de forskellige typer af designs gør det nemt at finde en type, der passer ind i jeres indretning på arbejdspladsen.

3 typer magasinholder: til væg, bord eller gulv 

Har I bedst plads til en brochureholder, der hænger på væggen, eller har I så meget materiale, at en stor magasinholder til gulv bedst vil tjene jeres formål? Både typer af læsemateriale og mængden kan have betydning for, hvad I skal vælge.

Se de tre typer magasinholdere her: 

Brochureholdere til bordenkeltstående skilteholdere eller brochureholdere som fås i klar plast med 1, 3 eller 6 fag. Nemme at placere på et bord eller en receptionsdisk, hvor materialet kan tage sig præsentabelt ud. 

Avisholder og magasinholdere til væggenfås somskråfag eller brochureholder med 6, 10 eller 15 fag. Vælg mellem om du vil have din magasinholder i A4 stående eller A4 liggende format. Her finder du også en flot avisholder i aluminium.  

Magasinholder til gulv– laden flot magasinholder være en del af indretningen ved at vælge en af vores flotte magasinholdere til gulv på enten fast sokkel eller med hjul.  Vælg selv om alle fag skal vende i samme retning eller om, du foretrækker en magasinholder med fag hele vejen rundt. Brochureholdere til gulv fås også med både smalle og bredde hylder og med en høj kant, så der kan ligge flere brochurer på samme hylde.

Tag nemt en brochureholder med på udstilling eller messe 

En fordel ved en magasinholder eller brochureholder er, at den er designet til at præsentere jeres materiale bedst muligt. Brochurestativer med liggende skrå hylder er f.eks. meget anvendelige til udstillinger, seminarer og promotions, hvor der er brug for at stille gratis salgsmateriale til rådighed for kunder og besøgende. Her kan en magasinholder med fag på alle 4 sider være en oplagt mulighed. Dels kan du placere meget materiale på en relativt lille plads, samtidig kan materialet ses fra alle sider og derfor giver jer maksimal eksponering.  

Tip! Vi har flere mobile og sammenklappelige brochurestativer, som er nemme at samle uden værktøj. Brug vores print-selv-visitkort fra Avery til at dele ud på messer og til møder. 

Hvad er et skråfag? 

Rummene i en magasinholder eller brochureholder kaldes et skråfag, fordi det er rum med en skrå vinkel. Den skrå vinkel gør, at du let kan sætte materiale i hvert enkelt rum og ligeså let tage det ud. De fleste skråfag er beregnet til et magasin eller avis, men afhængig af tykkelsen af, det du vælger at placere i din magasinholder, kan der nogle gange være mere i. Se under den enkelte avisholder eller brochureholder, hvad den specifikke dybde er per hylde, så du er sikker på, at det du ønsker at placere deri kan være der. 

Er du i tvivl om, hvilken type magasinholder, der vil være den rigtige til jeres virksomheds eller forretnings behov, så ring til os i kundeservice på 70 100 500. Vi hjælper gerne med at svare.

Sådan bygger du din egen magasinholder 

Flere af vores modeller fra bl.a. Paperflow kan blive til vægsystemer ved at montere flere fag ved siden af hinanden eller under hinanden. Som standard har vi magasinholdere til A3, A4 eller A5 i både liggende og stående format.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Mulighed for fri fragt

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product

T shape A5 display

Ref: 12.011.008
Rainforest Alliance
product
Montage

Gadeskilt Twinco, 70 x 100 cm

Ref: 6.542.957
2.375,00 DKK
Rainforest Alliance
product
Montage

Gadeskilt Twinco, 50 x 70 cm

Ref: 7.284.597
1.015,00 DKK
product
Sustainable Selection Montage

Brochurestativ Paperflow easyDisplays, smal hylde, sort

Ref: 1.863.532
2.039,00 DKK
product
Sustainable Selection

Infostander Durable Info Sign, A3

Ref: 5.388.924
1.785,00 DKK
product
Sustainable Selection

Brochureholder Alba, med hjul, 5 hylder

Ref: 17.222.581
2.289,00 DKK
product
Sustainable Selection

Skråfag Alba, 5 fag, stål, stående format

Ref: 17.222.444
product
Sustainable Selection

Brochureholder Alba, 8 hylder

Ref: 17.222.592
2.015,00 DKK
product
Sustainable Selection

Skråfag Alba, 5 fag, stål, liggende format

Ref: 17.222.455

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco