Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Produkttype
Farve
Udvendigt materiale
Varemærke
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Tasker og kufferter

  ( 4  produkter )

Tasker, kufferter, trolleys og dokumentmapper

Hvis du rejser meget i forbindelse med dit arbejde, er det rart med ordentlig bagage, så dine  ejendele og computer kan komme sikkert frem - vælg i vores sortiment mellem tasker, kufferter, trolleys og dokumentmapper. Klik her, hvis du leder efter deciderede computertasker og computer sleeves. Vi fører anerkendte mærker som Pierre og Monolith.

Kufferter

Vi fører både kufferter og kabinekufferter eller trolleys, som lever op til IATA's internationale regler for håndbaggage.

Se vores udvalg af kufferter og trolleys.

Hvad er en pilottaske?

Som navnet måske kunne antyde, er pilottasker ikke kun egnet til piloter. Pilottasker er blevet populære, fordi de er designet til at kunne tage med som håndbaggage i fly. Derudover er de indrettet med funktionalitet og optimal beskyttelse af dit indholdet for øje, for eksempel din laptop. Indretningen af en pilottaske kan variere fra ét stort rum til flere små opdelinger til f.eks. pc, dokumenter og et sæt tøj og toiletsager. Vi fører pilottasker i nylon som er til at bære over skulderen i en rem eller den klassiske i sort kunstlæder, som har hjul og teleskophåndtag.

En dokumenttaske gør dagligdagen nemmere

Har du brug for at transportere f.eks. dokumenter, computer og lignende til og fra arbejde hver dag, kan en dokumenttaske gøre det nemmere for dig at have det hele samlet. Vores dokumenttasker fås enten i slidstærk nylon med bærerem. I indretningen finder du et polstret computerrum og separate rum til både dokumenter, kuglepenne og mobil, så alting har sin plads og intet bliver væk. Foretrækker du et mere klassisk look, fører vi lækre dokumenttasker med kliklukning og aftagelig skulderrem i kunstlæder eller ægte, sort læder. Indretningen er der også tænkt over; 2 hovedrum og separat plads til både penne, visitkort, dokumenter, mobiltelefon, ipad m.m.

Brug en dokumentmappe til kun det allermest nødvendige

Til f.eks. kørende sælgere, konsulenter eller til f.eks. en éndagsrejse for arbejdet er en dokumentmappe ofte et populært valg. Med en dokumentmappe har du plads til både dokumenter, blok, pen, kalender og endda en ipad. Nogle dokumentmapper har en solcelledrevet lommeregner indbygget. Alternativt kan du finde den type lommeregner, du foretrækker, i vores sortiment. Omslaget fås i sort, blødt ægte læder eller kunstlæder. Vælg mellem varianter med og uden lynlås, og vælg med lynlås, hvis du vil føle dig sikker på ikke at miste noget af dit indhold, når du har din dokumentmappe med på farten. Omslaget er hårdt og har derfor den indbyggede fordel, at du kan stå med dokumentmappen og skrive direkte på din blok uden at skulle finde et hårdt underlag som et bord for at kunne tage noter.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco