Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Farve
Se alle
Varemærke
Se alle
Materiale
Se alle
Antal rum
Se alle
Bordpladefacon
Højdejustering
Skal samles
Med rum til rent tøj
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Kontormøbler

  ( 918  produkter )

Bestil alle dine kontormøbler online - nemt og billigt

Skræddersy sammensætningen af virksomhedens kontormøbler, så de passer både til jeres behov, stil og budget. Hvis du er på udkig efter møbler til hjemmekontoret, så kan du også finde dem her i vores webshop.

Komplet indretningsløsning til dit kontor

Hvad enten det er til hjemmekontoret, et større kontor eller en konferencesal, kan du sammensætte en komplet indretningsløsning ud fra vores sortiment. Vi fører alt indenfor borde, stole, konferenceborde, reoler og opbevaringssystemer og kontortilbehør. Kontormøbler skal passe til resten af virksomhedens stil og indretning, og vi hjælper dig gerne med at sammensætte den rette løsning, så investeringen holder og bringer glæde i mange år.

Ergonomiske kontormøbler 

Vores udvalg af ergonomiske kontormøbler er stort. Vi tilbyder over 50 forskellige typer hæve-sænke-borde med forskellige former. Kombineret med en ergonomisk kontorstol, opnår du den optimale siddestilling og kontorplads. Vi samarbejder med de bedste producenter og mærker, fordi vi ved, at velfungerende kontormøbler er en del af et godt arbejdsmiljø. Ring til jeres sælger eller vores kunderådgivning, og vi er klar til at hjælpe jer med at afdække jeres behov og levere jeres nye kontormøbler.

Borde til både kantine og kontor

Hvad end du er på udkig efter et nyt skrivebord, et bord til kantinen eller et bord til jeres mødelokale, så kan du finde det i vores store sortiment. Vi har gjort os umage for at udbyde et bredt udvalg af bl.a. de populære hæve-sænke-borde, højborde til kantinebrug og store borde til f.eks. mødelokalet. Kan du godt lide at møblerne matcher? Så finder du naturligvis også stole i samme designs som bordene, så du sikrer en lækker og indbydende indretning i virksomheden.

Stole til alle rum og behov

Det er ikke nogen hemmelighed, at man sidder meget ned, når man arbejder på kontor. Derfor er det også vigtigt med gode stole, hvad end det er til skrivebordet, til mødelokalet eller til kantinen. Hos Lyreco tilbyder vi bl.a. ergonomiske kontorstole, stabelstole til kantinen og barstole til receptionen. Vi har sågar praktiske klapstole, der nemt kan klappes sammen, gemmes væk og tages frem til særlige lejligheder, hvor der er ekstra mange gæster i virksomheden.

Stationære eller flytbare opbevaringsmøbler

Selvom vi efterhånden lever i et mere og mere papirløst samfund, undgår vi ikke helt behovet for at kunne opbevare forskellige dokumenter og mapper. I vores webshop finder du derfor forskellige opbevaringsløsninger såsom almindelige skabe, arkivskabe, hængemappevogne og skuffekassetter. Hvis du arbejder i en virksomhed med et fysisk lager, har vi også et stort udvalg af forskellige typer reoler bl.a. stålreoler.

Tilbehør til skrivebordet

Gode arbejdsvaner inkluderer orden og struktur, også når det gælder dit skrivebord. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe overblik på dit skrivebord, så du nemt kan finde det, du skal bruge, når du skal bruge det. Vi har alt fra brevbakker og tidsskriftsholdere til papirkurve og skriveunderlag. Desuden har vi også fodstøtter og skærmvægge, der kan bidrage til en mere komfortabel arbejdsdag med bedre rammer for fordybelse og produktivitet.

Få den rette belysning med en af de mange lamper fra vores sortiment

Er du på udkig efter en god skrivebordslampe, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg. Her finder du bl.a. et stort antal af LED lamper, der virker energibesparende og nogle af dem har endda ekstra funktioner såsom Iphone-oplader og lysdæmper, så du nemt kan tilpasse lysstyrken efter behov.

Hvis du foretrækker en gulvlampe, kan du også finde sådan en i vores sortiment. Alle lamper er nøje udvalgt, og du vil opleve, at de findes i flotte stilrene designs og forskellige farver, så der er en lampe til ethvert kontor og behov.

Skab et hyggeligt udemiljø med vores havemøbler

Har I udearealer, der er tilgængelige for medarbejderne i den virksomhed, du arbejder i? Hvorfor så ikke skabe et hyggeligt miljø med nogle praktiske bord- og bænkesæt, så I f.eks. kan sætte jer ud og nyde frokosten, når vejret tillader det. I udvalget af bord- og bænkesæt finder i forskellige træsorter og plastvarianter, så I har muligheden for at vælge den type, der passer bedst til jeres behov. Bord- og bænkesættene er også oplagte til skoler, fritidsordninger og institutioner, hvor udetid er en stor del af børnenes hverdag.

Priser

Opret et kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og onlinetilbud
  • Bestil varer til dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Penneholder Alba Mesh, sort

Ref: 3.805.579
65,95 DKK
product
Sustainable Selection

Penneholder Durable 7759 ECO, sort

Ref: 14.807.753
23,95 DKK
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Tidsskriftkassette Exacompta, 7 cm, sort

Ref: 8.142.231
43,95 DKK
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Tidsskriftkassette Exacompta, 7 cm, hvid

Ref: 8.253.757
43,95 DKK
product
Sustainable Selection

Brevbakke Lyreco, A4, sort

Ref: 3.335.815
33,95 DKK
product
Sustainable Selection

Brevbakke C4 Plus, A4, sort

Ref: 1.603.044
41,95 DKK
product
Sustainable Selection

Penneholder Lyreco, sort

Ref: 3.335.928
20,95 DKK
product
Sustainable Selection

Brevbakke Alba Mesh, 3-delt sæt, sort

Ref: 4.647.865
209,00 DKK
product
Sustainable Selection

Brevbakke Exacompta COMBO2, Midi, sort

Ref: 5.969.716
30,95 DKK
product
Sustainable Selection

Papirkurv Alba Mesh, 20 L, sort

Ref: 3.780.766
239,00 DKK
product
Sustainable Selection

Clipsholder Alba Mesh, sort

Ref: 3.805.568
39,49 DKK
product
Sustainable Selection

Tidsskriftkassette Bantex, karton, hvid

Ref: 5.388.946
16,49 DKK
product
Sustainable Selection

Tidsskriftkassette Bantex, A4, karton, brun

Ref: 1.616.777
22,95 DKK
product
Sustainable Selection

Fodstøtte Fellowes®, BxD 42,5 x 30 cm, sort

Ref: 1.903.883
255,00 DKK
product
Sustainable Selection

Tidsskriftkassette Exacompta, 7 cm, blå

Ref: 8.142.264
43,95 DKK

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco