Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kontormøbler

Bestil alle dine kontormøbler online - nemt og billigt

Skræddersy sammensætningen af virksomhedens kontormøbler, så de passer både til jeres behov, stil og budget.

Komplet indretningsløsning

Hvad enten det er hjemmekontoret, et større kontor eller en konferencesal, kan du sammensætte en komplet indretningsløsning ud fra vores sortiment. Vi fører alt indenfor borde, stole, konferenceborde, reoler og opbevaringssystemer og kontortilbehør. Kontormøbler skal passe til resten af virksomhedens stil og indretning, og vi hjælper dig gerne med at sammensætte den rette løsning, så investeringen holder og bringer glæde i mange år.

Ergonomiske kontormøbler 

Vores udvalg af ergonomiske kontormøbler er stort. Vi tilbyder over 50 forskellige typer hæve-sænke-borde med forskellige former. Kombineret med en ergonomisk kontorstol, opnår du den optimale siddestilling og kontorplads. Vi samarbejder med de bedste producenter og mærker, fordi vi ved, at velfungerende kontormøbler er en del af et godt arbejdsmiljø. Ring til jeres sælger eller vores kunderådgivning, og vi er klar til at hjælpe jer med at afdække jeres behov og levere jeres nye kontormøbler.

Priser

Opret et kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og onlinetilbud
  • Bestil varer til dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco