Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Personlig sikkerhed

Stort udvalg af sikkerhedssko og sikkerhedsudstyr

Tryghed på arbejdspladsen er vigtigt, og Lyreco kan tilbyde et stort udvalg af kvalitetsprodukter, der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at fremme sikkerheden. Her hos os kan du finde arbejds- og sikkerhedstøj til lang række brancher, sikkerhedssko (fra mærker som Airtox, Sanita samt Uvex) og arbejdssko til al slags vejr. Du kan også finde høreværn, som beskytter mod støjen, åndedrætsværn, som beskytter luftvejene, beskyttelseshandsker og meget mere. Personligt sikkerhedsudstyr skal vælges med omhu. Det er vigtigt, at du undersøger udstyrets egenskaber, inden du træffer dit valg. Du bør tage særligt hensyn til, hvor krævende arbejdet er fysisk, til arbejdsmiljøet, eventuelle risici og kombinationer af udstyr mv., før du køber. For at gøre dit valg lettere er der detaljerede specifikationer for hvert produkts egenskaber og oplysninger om, hvilke eventuelle EU-standarder, det lever op til.

Pas på dig selv med øjenværn, hovedværn og høreværn

Hvis dit arbejde inkluderer en vis risiko for at skade øjne, ansigt eller ører, så kan du højne din sikkerhed og føle dig mere tryg på dit job med produkter fra vores webshop. I denne kategori kan du bl.a. finde forskellige øjenværn såsom sikkerhedsbriller og googles samt sikkerhedshjelme og høreværn. Vi har gjort en dyd ud af at vælge produkter af høj kvalitet, så vi kan hjælpe dig med at føle dig mere sikker, når du går på arbejde. Derudover har vi fokus på at vælge sikkerhedsudstyr, der lever op til de stillede europæiske standarder (EN), som f.eks. er gældende for hovedværn i form af sikkerhedshjelme.

Beskyt dit eget og andres helbred med mundbind og masker af høj kvalitet

Mundbind er blevet et almindeligt syn på mange arbejdspladser og i offentligheden. I vores kategori med åndedrætsværn finder du et bredt udvalg af forskellige masker og mundbind leveret af anerkendte producenter, der har sikret en højkvalitet af det enkelte produkt. Vi fører tre typer masker:

  • Støvmasker
  • Helmasker
  • Halvmasker

Hvis du vil vide mere om de forskellige typer af masker og de beskyttelsesklasser, man inddeler dem i, kan du læse om det hele i kategorien åndedrætsværn her i webshoppen.

Sikkerhedsudstyr til mange forskellige brancher

På Lyreco.dk finder du et stort udvalg af sikkerhedsudstyr til alle brancher lige fra fødevarebranchen til byggebranchen. Hvis du har din daglige gang på en byggeplads, skal tøj og udstyr være behageligt men også leve op til de sikkerhedsstandarder, der er sat for den type af arbejdsplads. Vi tilbyder bl.a. forskellige typer sikkerhedssko, arbejdshandsker og sikkerhedshjelme. Derudover har vi også tøj til alt slags vejr. F.eks. regntøj og refleksveste til den mørke og våde tid på året og shorts til sommerens varme.
Hvis god hygiejne er essentielt for din arbejdsplads, kan du også finde udstyr til dette formål i vores webshop. Vi har bl.a. engangsforklæder, hårnet og plastikhandsker. Denne type udstyr er vigtigt i især fødevarebranchen, hvor der er sættes vigtige krav til de fysiske arbejdsrammer, så bakterier og vira forhindres i at spredes unødvendigt.

En anden branche, hvor det er vigtigt med god hygiejne, er medicinal og sundhedsbranchen. Arbejder du indenfor disse områder, kan du også finde sikkerhedsudstyr og værnemidler i vores webshop, der kan beskytte dig og andre, når du er på job. Vi har bl.a. beskyttelsesdragter, anisgtsviserer og kitler. 

Er du på udkig efter arbejdstøj med tryk af f.eks. firmanavn og logo, så tag gerne fat i vores sælger eller kontakt kundeservice for at høre nærmere om mulighederne.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Verdenskendte mærker hos Lyreco