Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Farve
Antal viste cifre
Strømkilde
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Finansielle regnemaskiner

  ( 1  produkt )

Finansielle regnemaskiner til de mere komplekse opgaver

Sidder du i en funktion som økonom, så kan en finansiel regnemaskine, også kaldet en finansregner, være et uundværligt redskab i dagligdagen. Hos os finder du et stort udvalg af regnemaskiner og lommeregnere herunder også de finansielle regnemaskiner. Alle er fra anerkendte brands såsom Texas og Casio, så du er sikret et produkt af høj kvalitet og med lang levetid.

Finansielle regnemaskiner med en kombination af kraftfulde tekniske og finansielle funktioner

Med en finansiel regnemaskine står du stærkt, hvis du jævnlig har behov for at udregne f.eks. annuiteter, terminer og opsparinger. Derfor kan finansielle regnemaskiner også bruges i mange forskellige virksomheder lige fra banker til boligselskaber. Denne type regnemaskine kan også være nyttig på bestemte typer af uddannelsesinstitutioner.

Husk batterierne til din finansielle regnemaskine

Du kommer ikke langt med din regnemaskine, hvis du glemmer at købe batterier til den. Her i webshoppen tilbyder vi et bredt sortiment af forskellige typer batterier, så du helt sikkert også kan finde dem, der passer til lige netop din regnemaskine. Typisk vil det være knapcellebatterier, der skal i regnemaskinen, men tjek for en sikkerheds skyld teksten på produktsiden, hvis du køber regnemaskinen herinde, så vil det oftest stå nævnt, hvilke batterier maskinen bruger. Batterierne i vores sortiment kommer fra kendte brands som f.eks. Energizer, der producerer et hav af forskellige typer batterier.

Er du på udkig efter en anden slags regnemaskine?

Hvis den finansielle regnemaskine ikke er den rigtige løsning for dig, så tag et kig i vores øvrige sortiment. Her finder du bl.a. små lommeregnere til at have med på farten, tekniske regnemaskiner og regnemaskiner med strimmel. Alle regnemaskiner er naturligvis af høj kvalitet og med en lang levetid. Falder dit valg på en regnemaskine med strimmel, skal du naturligvis også huske at købe bon- og papirruller, hvilke du også finder her i webshoppen. Overvej i den forbindelse, om dine udregninger skal arkiveres i lang tid, for så kan de såkaldte termoruller muligvis være det bedste valg.

Køb i dag få leveret i morgen

Hvis du bestiller inden kl. 16, leverer vi allerede den efterfølgende arbejdsdag. Husk også, at du kan få råd og vejledning ved at kontakte vores kundeserviceafdeling alle hverdage ml. kl. 8 og 16.30.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.  

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco