Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Farve
Strømkilde
Antal linjer
Antal viste cifre
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Finansregnere og tekniske regnemaskiner

  ( 4  produkter )

Finansregner eller teknisk regnemaskine

Er pengestrømsanalyser, annuiteter, terminer, leasing/lejemål, opsparinger osv. en del af dit daglige arbejde? Så har du sikkert brug for en god finansregner. En finansregner er nemlig det professionelle og uundværlige værktøj for controllere, økonomer, finanseksperter og andre, der arbejder i finansbranchen. Her i webshoppen finder du et godt udvalg af forskellige typer finansregnere samt tekniske regnere, og vi har helt sikkert også en, der dækker dit behov.

Vores samlede sortiment indeholder: 

  • teknisk regner
  • funktionsregner
  • grafregner
  • finansregner

Tekniske regnere og grafregnere 

Studerende i gymnasiet og på de tekniske videregående uddannelser har gjort flere af vores tekniske regnere, funktions- og grafregnere fra Canon, Texas Instruments og Casio til kult. De er pålidelige og videnskabelige regnemaskiner med store 2-linjers LCD-displays og antal funktioner varierende fra 100 og op til over 500 afhængig af behovet og opgaverne, der skal løses. Nogle regnere kan overføre beregninger til et dokument til computeren, så det let kan føres ind i en rapport, mens andre kan synkronisere med forudindstillede apps eller tilsluttes med et usb-stik.

Kontakt vores kunderådgivning på 70 100 500 for at få vejledning i, hvilken regner der vil tilfredsstille dit eller uddannelsesinstitutionens behov. 

Bordregnere og regnemaskiner med strimmel 

Er dit beregningsbehov ikke nær så krævende, så har vi et stort udvalg af bordregnere med 10 og 12 cifre i displayet og de mest almindelige regnefunktioner. Foretrækker du en lommeregner til at tage med i tasken, har vi et udvalg i både sort, grå og farvede. Fordelen ved lommeregnere er, som navnet indikerer, at de ikke er særligt store og derfor er nemme at have med på farten. Er du f.eks. kørende sælger eller revisor, der besøger kunder rundt omkring, så er en lommeregner måske det, du har brug for.

Er du bogholder eller regnskabsmedarbejder? Så er det måske nærmere en regnemaskine med strimmel, du har brug for. Regnemaskiner med strimmel og udprint i sort og rød er til regnskabs- og bogholderiafdelingen. En af fordelene ved en regnemaskine med strimmel er, at du kan anvende strimlen som bilag og ellers lynhurtigt se, hvis du har begået en regnefejl. Husk, at du også finder bonruller til regnemaskinen her i webshoppen. Hvis kvitteringen eller bonen skal bruges som dokumentation og gemmes i lang tid, kan det være en fordel at købe såkaldte termoruller. Termoruller har en ældningsbestandighed på 7-10 år afhængigt af, hvilken typer du vælger. Det betyder, at det trykte ikke falmer så hurtigt og stadig er læsbart efter lang tid.

Batterier til din regnemaskine

Nogle regnemaskiner har brug for batterier for at virke. I det tilfælde finder du et bredt udvalg af forskellige batterier her i webshoppen. Vi har bl.a. knapcellebatterier, som nok er de hyppigst brugte til regnemaskiner. Vores knapcellebatterier er bl.a. fra det anerkendte mærke Energizer.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Bestil døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco