Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Sædefarve
Maksimalt anbefalede brugstid
Varemærke
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os her

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Bløde stole & dynamiske siddepladser

  ( 30  produkter )

Barstole skaber både kreativ og uformel indretning

Barstole hørte engang kun til i baren og kælderen. I dag er de en del af indretningen både i hjemme, på caféer og på arbejdspladsen, hvor barstole fungerer som enten et alternativ eller supplement til almindelige lave spisebords- og kantinestole. Alle vores barstole har fodstøtte, som gør det behageligt og afslappet at sidde.

Find barstole, der matcher kantinestolene

Fra Fumac fører vi kantinestolene Whisper i både sort og hvid. Match dem med vores Whisper barstole, og I har en flot og stilren indretning.

Hvad er fordelene ved at indrette med barstole?

Driver du en café eller restaurant, kan barstole både sættes op ud mod vinduerne ved opsatte borde eller fungere godt sammen med høje caféborde. Er der ikke så meget plads i rummet, eller vil du gerne give gæsterne mere privatliv, kan en blanding af lave borde og caféborde med barstole være en god måde at løse udfordringen på. Barstole kan også give ekstra siddepladser ved f.eks. bardisken.

Sådan indretter du bedst kontoret eller kantinen med barstole

Barstole er ikke kun forbeholdt restauranter og caféer at få glæde af. Skab f.eks. små ’øer’ i kontorlandskabet med høje caféborde og barstole rundt om, som inviterer til uformelle møder og afbræk fra den vanlige kontorplads eller mødelokale. I kantinen kan kombinationen af lave kantineborde og kantinestole og f.eks. barstole og caféborde langs vinduerne være med til at skabe en uformel stemning og anderledes indretning.

Find flere matchende kantinestole

I vores udvalg af kantine- og konferencestole finder du stolen Dauphin Fiore. Med sine træben og skal matcher den vores barstole Steelwood, som finder sin inspiration fra Eames’ skalstole og fås i enten hvid eller sort. Kantinestolen Whisper matcher vores barstol af samme navn, men fungerer også godt sammen med barstolen Panama. Tag en tur rundt i vores store udvalg af stole og find dem, I synes matcher jeres valg af barstole.

Forandr mødekulturen med barstole

Endnu en fordel ved barstole er, at selvom der ikke er stole nok ved bordet, så kan andre sagtens deltage i mødet stående. Det inviterer et mødelokale med et almindeligt lavt mødebord ikke til på samme måde. Derfor kan barstole være med til at skabe eller understøtte en mødekultur med kortere og hurtigere møder, hvor der er plads til deltagerne – stående eller siddende – og ingen behøver bekymre sig om at skulle booke lokale. Find blot et ledigt cafébord med barstole og man kan fokusere på det vigtige.

Loungemøbler og loungestole

Skab rum for endnu mere fordybning, afslapning eller kreativitet ved at skabe rum og områder på arbejdspladsen indrettet med behagelige loungestole og loungemøbler. Om I er til indretning i vintagestil eller mere skandinavisk minimalistisk design, så finder I dejlige loungemøbler inkl. borde hos os.

Find også lamper og bordlamper til indretning

En væsentlig del af indretningen om det er i caféen, restauranten eller på kontoret er belysning. Find den eller de lamper eller bordlamper, der passer i jeres stil. Til områder med barstole eller loungemøbler har vi et stort udvalg af LED-lamper med mulighed for lysdæmpning, som kan være med til at understrege formålet med indretningen.

Ring altid gerne til vores kunderådgivning på 70 100 500, hvis I har brug for råd og vejledning til jeres indretning. Vi svarer hurtigt alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.30.

Hvor hurtigt leverer I?

De fleste varer leveres næste hverdag ved bestilling inden kl. 16. Nogle varer er bestillingsvarer, og vil derfor tage længere tid. Se under det enkelte produkt eller kontakt kundeservice.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Montage

Taburet Unilux Moove, sort

Ref: 11.054.853
2.375,00 DKK
product
Sustainable Selection

Balancestol Dauphin To-swift, sort

Ref: 17.058.333
1.565,00 DKK
product
Sustainable Selection Montage

Balancestol Prosedia 100UP, sort

Ref: 10.201.695

Verdenskendte mærker hos Lyreco