Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Varemærke
Se alle
Kompatibilitet
Se alle
Kontakttype højre
Se alle
Kontakttype venstre
Se alle
Ledningslængde
Se alle
Tilslutning
Øresneglsdesign
Se alle
Øresneglstype
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os her

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Tilbehør til smartphones og tablets

  ( 107  produkter )

Tilbehør til smartphones og tablets 

Leder du efter et Ipad cover, et Iphone cover eller et mobil cover til din Samsung telefon? Eller er det en skærmbeskyttelse, et lightning-stik eller en trådløs oplader, du er på udkig efter, så finder du det et komplet sortiment af tilbehør til både smartphones og tablets her i webshoppen. Du finder alt det rigtige holder dit udstyr længere og kan støtte dig maksimalt i din arbejdsdag. Vi fører Apple originalt tilbehør, ligesom du bl.a. også finder et stort udvalg fra Cellularline og D. Bramante. 

Find Iphone covers 

Beskyt din lækre Iphone med et originalt iPhone cover til iPhone 6, 7, 8 eller X-modellen. Find bagomslag i læder, som er udformet med omhyggelig præcision, som giver dit cover en perfekt pasform. Vi har iPhone covers til 7/8 i sort, aubergine, rød, midnatsblå og en flot cognac-farvet brun. Er du ikke til et lædercover, så passer vores iPhone 7/8 silikone cover perfekt til din telefon, og får den ikke til at se større ud. Find silikone cover til Iphone i sort, blå og klar. Vi har også mobil covers til f.eks. Samsung Galaxy fra f.eks. D. Bramante og Cellurlarline.  

Find Iphone, Samsung og andre mobil covers her.  

Apple originalt tilbehør 

Apple New Lightning MFi-kabel er et USB 2.0 kabel, som forbinder din iPhone, iPad eller iPod med din computers USB-port, så du nemt kan synkronisere og oplade via din computer.  

Andet Apple originalt tilbehør er f.eks: 

  • Lightning hovedtelefonadapter 
  • USB strømadapter 
  • Trådløse hovedtelefoner 
  • Apple EarPods 
  • og meget mere

Find andre typer usb-kabler og forlængerledninger her.  

Beskyt din iPad eller tablet med et iPad cover 

Levetiden og holdbarheden på din iPad eller tablet forøges med et iPad cover. Vi har cover til Samsung, iPad og mange andre mærker tablets. Find bl.a. cellularline folio cover, som er et ultralet og -tyndt tablet-cover med hul til kameraet. 

Hvordan virker en trådløs oplader? 

Med en trådløs oplader kan du lade din telefon op uden, at du behøver at sætte din telefon til opladning med et stik i telefonen. En trådløs oplader fungerer ved, at der er en metalspole i mobilen og en i opladeren. Når du sætter strøm til din oplader og lægger din mobiltelefon ovenpå, bliver der genereret strøm i mobilen via metalspolen, som oplader batteriet. Find trådløse opladere fra bl.a. Belkin og Sandberg, som understøtter QI-kompatible smartphones. 

Hvad er en powerbank? 

En powerbank er en trådløs og bærbar strømforsyning til din ipPone, smartphone eller tablet. Oplad din powerbank hjemmefra og kom den i tasken. Når du har brug for at oplade f.eks. din mobiltelefon, sætter du den i USB-stikket i din powerbank, og du er fuldstændig uafhængig af at skulle være i nærhedne af en stikkontakt.  

Find powerbanks fra Cellularline og Trust.
Find powerbanks og mobilopladere.

Find skærmbeskyttelse til din smartphone og tablet 

Beskyttelsesglas til din smartphone er også kendt som skærmbeskyttelse, fordi det beskytter din mobiltelefon mod slag og ridser.  

Se vores udvalg af skærmbeskyttelse til smartphone og tablets.

Rejseopladere og usb-adaptere  

Sidder du i bilen, kan du også bruge din powerbank, men du vil spare strøm på den ved i stedet at lade din smartphone op med en mobiloplader. Skal du ud at rejse, finder du både usb-adaptere og rejseopladere i vores udvalg. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Powerbank Trust Primo Eco, 20000 mAh

Ref: 15.642.954
product
Sustainable Selection

Hovedtelefoner Trust OZO

Ref: 15.642.998
product
Sustainable Selection

Trådløs oplader Trust Viro, QI

Ref: 16.911.461
product
Sustainable Selection

Computer etui Targus® Ecosmart, 15-16”

Ref: 14.140.997

Verdenskendte mærker hos Lyreco