Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Her finder du alle vores tilbuds- og produktkataloger

Leder du efter gode tilbud? Drømmer du om at gøre dine indkøb grønnere? Eller har du bare lyst til at lade dig inspirere af vores store udvalg af produkter til arbejdspladsen? Så er du kommet til rette sted.

Produkterne i vores kataloger er tænkt som inspiration, så fortvivl ikke, hvis du står og mangler noget, som du ikke finder her. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 70 100 500, som sidder klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig og din arbejdsplads.

Læs katalogerne online eller download dem som PDF ved at klikke på billederne.

Leder du efter gode tilbud?

Er du på udkig efter kontorartikler, møbler eller catering-artikler, der kan lette dit daglige arbejde? Så er dette tilbudskatalog det rette for dig.

Kalenderkatalog 2022

Lad dig inspirere af vores brede sortiment af kalendere, så du kan holde styr på aftalerne.

Et skridt i en grønnere retning!

Alle varer er nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed og miljømærkninger, så du med grøn samvittighed kan handle produkter til arbejdspladsen.

Få styr på sikkerhed og hygiejne

Vi har samlet gode tilbud og løsninger, der sikrer hygiejnen og sikkerheden på din arbejdsplads: fra håndtørring og håndsprit til sikkerhedssko og arbejdshandsker.

Giv it og tech et løft

Trænger I til en ny printer, et ergonomisk tastatur eller krystalklar lyd i headsettet på kontoret, så tjek vores aktuelle tilbud inden for it og tech.

Hovedkatalog 2021

Lad dig inspirere af vores brede sortiment af alt til din arbejdsplads og find det sidste nye inden for alt fra kontorartikler, møbler, IT-udstyr og printløsninger til sikkerhedsudstyr, hygiejne og catering.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco