Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Her finder du alle vores tilbuds- og produktkataloger

Leder du efter gode tilbud? Drømmer du om at gøre dine indkøb grønnere? Eller har du bare lyst til at lade dig inspirere af vores store udvalg af produkter til arbejdspladsen? Så er du kommet til rette sted.

Produkterne i vores kataloger er tænkt som inspiration, så fortvivl ikke, hvis du står og mangler noget, som du ikke finder her. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 70 100 500, som sidder klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig og din arbejdsplads.

Læs katalogerne online eller download dem som PDF ved at klikke på billederne.

Ergonomi

Katalog

Ergonomi brochure

I denne brochure præsenterer vi dig for en lang række ergonomiske møbler og hjælpemidler, som kan hjælpe dig til at opnå en smidig og effektiv hverdag.

Lyreco Magazine

Oplev produktnyheder og totalløsninger til din arbejdsplads. Vi løfter også sløret for, hvad vi arbejder på netop nu, ligesom du kan læse om vores bæredygtige fokus og tiltag.

Alt til arbejdspladsen

I denne brochure finder du inspiration til alt på arbejdspladsen fra et udvalg af vores leverandører.

Hovedkatalog

Lad dig inspirere af vores brede sortiment af alt til din arbejdsplads og find det sidste nye inden for alt fra kontorartikler, møbler, IT-udstyr og printløsninger til sikkerhedsudstyr, hygiejne og catering.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco