Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Varemærke
Farve
Materiale
Stempeltryktype
Mængde
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Stempler

  ( 51  produkter )

Stempler til mange formål og behov

Vi skal meget langt tilbage i historien for at finde papirstemplets oprindelse, og selvom vi lever i et samfund, der bliver mere og mere digitalt, er der stadig mange brancher, hvor papirarbejde gør sig gældende, og hvor stemplet er et dagligt arbejdsredskab. Derfor har vi hos Lyreco et bredt udvalg af stempler og tilbehør:

 • Datostempler
 • Nummeratørstempler
 • Tekst- og datostempler
 • Stempelpude
 • Stempelfarver

Vælg mellem et stempel med tekst i forskellige størrelser eller få et stempel med en kombination af tekst og dato. I vores sortiment finder du stempler fra alle de kendte og populære mærker: Reiner, Trodat, Alpo og Deskmate.

Få specialfremstillet dit eget stempel

Har du særlige ønsker til teksten og f.eks. logo på dit stempel, så lad os specialfremstille dit stempel eller flere, hvis du har behov for det. Vi producerer dit stempel nøjagtigt efter dine ønsker og behov. Læs mere her om at få specialfremstillet stempel med valgfrit tryk, tekst og logo fra Trodat.

Hvilket stempel skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer stempler. Her hjælper vi dig med de spørgsmål, du med fordel kan stille dig selv, inden du vælger stempel:

Hvor ofte skal du stemple?

 • Dagligt?
 • Mindre regelmæssigt?

Vælg stempler til professionelt brug, hvis du skal bruge stempel ofte. De har som regel en længere levetid og skal dermed ikke udskiftes så tit.

Hvor mange gange skal du bruge stempel ad gangen?

 • Skal du stemple mange gange lige efter hinanden, anbefaler vi også et professionelt stempel og et, som ligger godt i hånden.
 • Skal du kun stemple få gange om dagen, kan du med fordel vælge f.eks. Trodat Printy, som er et letvægtsstempel til almindelig dagligt brug.

Skal du bruge stempel med logo, skema eller underskrift?

Hvilken størrelse stempel skal du bruge?

 • Du kan vælge dit stempel i mange forskellige størrelser, som afhænger af, hvor meget der skal stå på stemplet og kan også være påvirket af, hvor meget plads, du har at stemple på. 
 • Vi har 11 forskellige størrelser stempler at vælge i mellem med forskellige højde og bredder.

Det kan de forskellige typer stempler

Datostempler har justerbare stempelbånd, der gør det muligt at sætte stemplet til dags dato. Denne type stempel kan bl.a. være et vigtigt redskab i et bogholderi.

Nummeratører (nummerstempler) kan bruges til fortløbende nummerering – stemplerne har en mekanisme, der gør det muligt enten at repetere det valgte nummer eller automatisk at stemple det fortløbende nummer.

Find stempel og stempelpuder i flere forskellige farver
Vælg den farve til dit stempel, du foretrækker.

Vælg mellem:

 • Sort
 • Blå
 • Rød
 • Pink
 • Grøn
 • Hvid

Som standard leveres stempler fra Trodat med sort farvering. For at holde styr på farverne, kan du købe farveringe i ovenstående farver til håndtaget, som du nemt selv kan udskifte. Stempelpuder fås i sort, blå rød og i kombinationer med f.eks. blå og rød. Kombinationsfarver bruges til f.eks. at markere tekst som ’Modtaget’ i blå og nedenunder dags data i rød. Stempelpuder er nemme at udskifte og er dokumentfaste, dvs. farverne smitter ikke af.

Stempler med standardtekster

Vælg et stempel med en af følgende standardtekster, for at gøre arbejdet nemt for dig selv:

Bogført

Besvaret

Betalt

Bestilt

Annulleret 

Afsendt

Rykket (med dato)

Modtaget (med dato)

Leveret (med dato)

Krediteret (med dato)

Debiteret (med dato)

 

Find små, klimaneutrale stempler

Trodat Printy stemplet er et lille letvægtsstempel til daglig brug. Det er produceret i minimum 65% genbrugsmaterialer og plastik, så det giver også god samvittighed at bruge. Det har et gennemsigtigt positioneringsvindue, som gør at det er både brugervenligt og øger præcisionen, når du bruger stemplet. Du kan nemt finde vores udvalg af miljøvenlige stempler ved at benytte filtreringen i venstre side af webshoppen. Dette gælder også, når du er inde og kigge på skriveredskaber, papir eller andre produkter i vores webshop, hvor vi stiller mange grønne alternativer til rådighed i næsten hver produktkategori.

Hvordan undgår man, at stempler larmer?

Skal du stemple meget og ofte, kan man godt blive bekymret for, at det vil larme og forstyrre f.eks. kollegaerne. Vælger du blandt vores professionelle stempler har de et meget lavt støjniveau ved stempling, som gør det rart at arbejde med.

Stempler med ikoner

Udover de almindelige datostempler, tekststempler m.fl. har vi også nogle sjove og anderledes ikonstempler fra mærket Deskmate. Ikonstemplerne kan f.eks. bruges, som et sjovt indslag, hvis du er skolelærer og skal rette dine elevers opgaver, eller hvis du blot vil skabe lidt god stemning på kontoret med lidt humor. Et alternativ til sådan et stempel kan være klistermærker, som du også finder i vores webshop.

Etiketter – et alternativ til stempler

Hvis du har brug for at markere dine dokumenter, men stempler ikke virker som den rigtige løsning, så kan farvede etiketter måske bruges i stedet. Her i webshoppen finder du et udvalg af små runde etiketter i forskellige farver. Etiketterne er oplagte, hvis du ønsker at skabe en form for kategorisering af dine dokumenter. Alternativt kan du sætte dem i et ringbind og benytte faneblade til at inddele dem i forskellige grupper.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

 • Se alle priser og online tilbud
 • Bestil varer til dag-til-dag levering
 • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet
√ Bestil døgnet rundt i vores webshop
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco