Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Farve
Gramvægt
Papirformat
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Papir til al slags vejr

  ( 5  produkter )

Vandfast kopipapir som alternativ til laminering

Fremstillet af hvid dobbeltsidet polyester film er vandfast kopipapir et meget slidstærkt og vejrbestandigt materiale, der med fordel kan anvendes som alternativ til laminering. Det vandfaste papir fås i A4 og A3-størrelse á 100 ark. Det kan ikke rives i stykker og kan derfor holde til ofte og meget mere brug end laminering, der med tiden går op i hjørnerne. Vandfast kopipapir kan næsten ikke slides op. Vores kunder anvender vandfast kopipapir til f.eks.: 

 • Menu- og vinkort i udendørs restauranter 
 • Dækkeservietter 
 • Plantemærkater 
 • Salgsmateriale
 • Prismærkater og medlemskort
 • Bogomslag
 • Id-kort
 • Og meget mere

Materialet må også anvendes til madvarer, og derfor er det vandfaste papir ekstra populært i restaurationsbranchen. 

Vandfast kopipapir til både farveprint og sort/hvid 

Papiret er velegnet til både farveprint og sort/hvid og giver fremragende billedgengivelse. Vandfast kopipapir kan tåle vand, olie fra smudsede fingre, farver og tusch og rengøres nemt med en våd klud uden, at det går ud over materialet. Netop derfor er det et oplagt produkt for restauranter, institutioner, kantiner og mange andre virksomheder.

Andet foto- og kopipapir 

Hos Lyreco har vi et stort udvalg af printer- og kopipapir i A3, A4 og A5. Det hvide A4 papir er især et meget populært produkt, og du finder det derfor i mange forskellige pakkestørrelser og kvaliteter her i webshoppen. Derudover har du muligheden for at vælge hvidt A4 papir produceret med hensyntagen til miljøet. Kig efter det lille grønne træ ved produktbillederne, så finder du de grønne alternativer eller anvend filtreringsmuligheden i venstre side af webshoppen, når du er inde på kategorien med papir. Du finder også fotopapir til farveprint ligesom vi fører farvet papir i mange forskellige kulører. Det farvede papir er især oplagt til skoler og institutioner, når der skal laves kreative projekter og pynt til årets mange højtider.

Vælg den rette printer

Har din arbejdsplads brug for en ny printer, fører vi både blæk- og laserprintere. Du finder desuden et bredt udvalg af de populære multifunktionsprintere, der er oplagte til virksomheder, hvor kopiering og scanning også er et hyppigt behov. Alle vores printere er fra anerkendte mærker som f.eks. Brother, HP og Canon, så du sikres produkter af høj kvalitet. Du kan samtidigt købe både kompatible og originale blækpatroner samt tonere i vores webshop, så du kun behøver at handle ét sted. I den forbindelse har vi lavet en særlig guide til, hvordan du vælger de rigtige blækpatroner og tonere, så du undgår at handle forgæves. Vores blæk og toner guide kan du finde her.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

 • Se alle priser og online tilbud 
 • Bestil varer til dag-til-dag levering 
 • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage
 
Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco