Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Låsetype
Nøglekapacitet
Se alle
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Nøgleskabe

  ( 13  produkter )

Et nøgleskab - nem og sikker opbevaring af nøgler 

Et nøgleskab eller en nøgleboks kan være den rette løsning til at holde styr på og organisere kontorets nøgler. Vælg mellem nøgleskabe med kode, nøgle eller kombinationslås. Vi fører mærker som Phoenix, Durable, pavo og Gunnebo i sort, grå, hvid eller antracit. Alle vores nøgleskabe er lavet til vægophæng, så skabet nemt kan placeres, hvor det skal bruges – og samtidig kan det ikke fjernes af uvedkommende.

Hvad er fordelene ved et nøgleskab med kode? 

I vores sortiment finder du både nøgleskabe med tilhørende nøgle eller med kode. Den største fordel ved at vælge et nøgleskab, der skal åbnes med en kode er, at flere ansatte nemmere får adgang til skabet uden at skulle huske en nøgle, der i øvrigt også kan blive væk eller tabt.

Hvor mange nøgler kan der være i et nøgleskab? 

Der findes nøgleskabe i store og små modeller. Vores mindste nøgleskab har plads til 20 nøgler, mens det allerstørste har plads til 300 nøgler. Det kommer komplet med farvede nøgleringe, etiketter og nummererede kroge, så det er nemt at holde styr på alle nøglerne.

Find indbrudssikret nøgleskab  

Et nøgleskab er indbrudssikret og bliver monteret på væggen indvendigt fra, der gør det svært at få ned fra væggen eller bryde ind i udefra. Har I brug for ekstra nøgleskilte eller hængelåse, har vi et supplerende udvalg.

Sikker opbevaring af værdigenstande og kontanter

Til tyverisikret opbevaring af penge og værdigenstande, anbefaler vi finder du pengeskabe eller pengekasser. Pengekasserne er oplagte til opbevaring af mønter og smykker, mens pengeskabene kan bruges til f.eks. udenlandsk valuta og værdipapirer. I vores sortiment finder du pengeskabe både med og uden sikkerhedsgodkendelse. En del af pengeskabene er også brand- og vandsikret, hvilket kan være en god tryghed at have, hvis uheldet skulle være ude.

Hængelåse til anden sikring af materiel og værdigenstande

Hvis hverken nøgleskabe eller pengeskabe er de løsninger, I har brug for til at opbevare værdier, så har vi også hængelåse med koder eller nøgler i vores webshop. Hængelåsene kan bl.a. bruges til nogle af garderobeskabene fra vores sortiment, så I sikkert kan opbevare bl.a. medarbejdernes private tøj og ejendele.

Her kan du med fordel bruge et nøgleskab

Virksomheder eller kontorer med adgang til mange forskellige faciliteter og lokaler har gavn af et nøgleskab. På samme måde ejendomskontorer og viceværter, som ofte har ekstranøgler til alle ejendomme, opgange og døre. Eller hoteller, kroer eller lignende, der ligeledes skal kunne opbevare nøgler til de forskellige værelser og lokaler.

Skal vi selv bære nøgleskabet ind?  

Slip for at bære et tungt nøgleskab selv - ring til vores kunderådgivning og arranger, hvis vi skal bære pengeskabet helt ind.  

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16 og vi leverer næste arbejdsdag 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop   
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco