Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Pæretype
Sokkel
Varemærke
Lysstyrke
Se alle
Strøm
Se alle
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

LED pærer, halogenpærer og lysstofrør

  ( 7  produkter )

LED pærer, halogenpærer og lysstofrør hos Lyreco

Vi fører LED pærer, halogenpærer og lystoffrør i mange forskellige størrelser og styrker til skrivebordslamper og anden belysning på arbejdspladsen.

 • fra 2,6 W - 200 W.
 • over 10 forskellige sokler at vælge i mellem.

Alt i sortimentet er fra Osram. I menuen ude til venstre kan du søge på både strømtype, sokkel, lysstyrke (lumen) og lyspæretype.

Hvad er LED pærer?

LED pærer er erstatningen for de gamle, velkendte glødepærer. Kendetegnene for LED pærer er, at de har en meget længere levetid end andre typer lyspærer. Derfor er de et godt økonomiske alternativ til både halogenpærer, glødepærer og sparepærer. Samtidig er de energieffektive og er derfor også det miljøvenlige valg, når I skal vælge pærer til arbejdspladsen.

Få lang brugstid og spar penge med LED pærer

Ved en gennemsnitlig brugstid på 3 timer om dagen, holder en LED pære i 15 år. Det er 15 gange længere end en glødepære og 5 gange længere end en halogenpære. I forhold til sparepærer, som kan holde fra 6-15.000 timer, kan gode LED pærer fra f.eks. Osram holde fra 15-50.000 timer afhængig af brugstid. Da strømforbruget i LED pærer er 4-5 gange mindre end i forhold til f.eks. halogener, betyder det både, at I sparer på indkøb af pærer, men det giver også en væsentlig besvarelse på elregningen at skifte til LED pærer.

Hvad er fordelene ved LED pærer?

 • LED pærer har en lang levetid (15.000 - 20.000 timer).
 • De giver en stor energibesparelse også i forhold til sparepærer.
 • De indeholder ikke kviksølv eller andre skadelige stoffer.
 • LED pærer udsender ikke ultraviolet eller infrarødt lys.
 • Stor fleksibilitet i spredningsvinkler.
 • Formindsket varmudvikling, som er godt for indeklimaet.
 • LED pærer tænder straks med fuld belysningsstyrke.
 • Til produktionen bruges ikke glas, glødetråde eller gasser (som ved halogener).
 • De kræver minimal vedligeholdelse.

Energimærkning af lyspærer og LED pærer

Alle lyspærer bærer et energimærket, der indikerer, hvor energieffektiv pæren er. Skalaen går fra A++ til E, hvor de mest energieffektive pærer er markeret med A++. LED pærer er de mest energieffektive og derfor også de mest miljøvenlige elpærer at anvende:

 • LED: A+ eller bedre
 • Sparepærer: A
 • Halogener: B eller C

Der er mange penge at spare ved at udskifte til LED pærer.

F.eks. sparer I 80 kr. om året per pære ved at udskifte en 60 watts halogenpære med C/D energimærkning til en LED pære på 800 lumen og A+ som energimærkning.

Kan man få LED pærer med forskellige farvetemperatur?

Ja, det er en anden fordel ved LED pærer. Du kan vælge mellem kold eller varm farvetemperatur, alt efter hvilket lys I ønsker. LED lysets farve måles i Kelvin. En Kelvin-værdi på 2700 giver et varmt lys, som det vi kender fra en glødepære, mens en højere Kelvin-værdi giver et køligere lys i stil med dagslys.

Hvor meget er watt i lumen?

LED lysets styrke måles i lumen og ikke watt som i  glødepærer. Brug denne simple guide, når du skal skifte fra glødepærer til LED lys.

Watt Lumen
15 140
25 250
40 470
60 800
75 1050
100 1520
150 2450
200 3450

 

Vi fører LED pærer i alle lumen og med mange forskellige sokler, så der er helt sikker også nogle, der passer til jeres lamper. Anvender I lamper eller skrivebordslamper med lysdæmper er det vigtigt at købe LED pærer, der kan dæmpes. Det fremgår af pærens specifikationer.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco