Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Papirformat
Se alle
Tykkelse
Se alle
Varemærke
Se alle
Finish
Se alle
Åbningstyper
Farve
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Plastikchartekker og plastlommer

  ( 89  produkter )

Gør arkiveringen mere effektiv med plastiklommer og chartekker fra Lyreco 

Hos Lyreco finder du et stort udvalg af plastiklommer og plastikchartekker til din arbejdsplads. Vores sortiment indeholder alle de kendte mærker som Bantex, Esselte og naturligvis vores eget mærke, Lyreco. Vi fører flere forskellige formater herunder A4, A3 i både både højkants- og tværformat. Plastikchartekkerne fås både med appelsinskal overflade og i glasklare, som er oplagte at bruge til præsentation og billeder.

Plastiklomme eller chartek?  

Plastlommer har en hulkant, som gør det nemt at indsætte vigtige dokumenter, kataloger, prislister eller andet i ringbind og andre mapper. Plastiklommerne har åbning i toppen og/eller i siden. Med et chartek kan du nemt sortere dine papirer samtidig med, at du beskytter dem og undgår, at de bliver krøllede, når de skal transporteres. Vores udvalg indeholder et væld forskellige typer og kvaliteter af plastlommer og plastikchartek, og du kan med sikkerhed finde dem, der passer lige netop dit behov.

Har du brug for dokumentbeskyttere har vi også det.

Effektiv arkivering med chartekker

Et plastikchartek er et oplagt valg, når du skal arkivere dokumenter. Et godt tip er at købe chartekker i forskellige farver, hvis du har brug for at kategorisere indholdet og nemt kunne finde frem til bestemte dokumenter. En anden mulighed er at købe arkiveringsmapper, hængemapper eller ringbind i forskellige farver eller alternativt bruge små farvede etiketter uden på mapper el. chartekker. Der er rigtig mange muligheder for at skabe et godt arkiveringssystem, og vi stiller mange af dem til rådighed her i webshoppen.

Ringbind og brevordnere til dine plastiklommer

Plastiklommer er udstyret med huller i siden, så de nemt kan sættes i et ringbind eller en brevordner. Vores sortiment indeholder et stort udvalg af begge type produkter, så du har mulighed for at finde den løsning, der passer dig bedst. Nogle foretrækker brevordnerne, der åbnes og lukkes med en løftestang, mens andre hellere vil bruge ringbind, der har ringe i d eller o form og åbnes ved at krænge dem op. Du kan vælge mellem forskellige tykkelser og farver på ringbindene og brevordnerne. Hvis de skal stå fremme, kan det se godt ud at holde sig til én bestemt farve, så der skabes ro for øjet, men det kan også være smart at bruge forskellige farver til forskelligt indhold. Til mapperne har vi også et udvalg af faneblade, der gør det muligt at skabe et godt overblik over indholdet, så man nemt kan finde det dokument, man leder efter. Du kan også købe ekstra rygetiketter til mapperne, hvis du løber tør.

Lyreco går ind for miljøvenlige produkter  

Hos Lyreco går vi ind for miljømæssig ansvarlighed, og derfor står miljøhensyn højt på prioriteringslisten. Mange af vores plastlommer og chartek er derfor produceret i miljøvenligt PP-plast.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare dig.  

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco