Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Farve
Materiale
Antal rum
Se alle
Skal samles
Med rum til rent tøj
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Garderobeskabe

  ( 71  produkter )

Garderobeskabe og garderobebænke til omklædningsrum

Vores garderobeskabe og bænke til omklædningsrum er professionelle og funktionelle løsninger til enhver garderobe eller rum, hvor I har behov for stålskabe til at opbevare medarbejderes eller gæsters tøj eller arbejdstøj. Vi fører garderobeskabe fra bla. Evolo, Blika og Bisley som alle dækker behovet for praktiske, velindrettede og slidstærke garderobeskabe. Garderobeskabe fås med enten sokkel eller ben og er udført stål og metal, der gør dem solide og robuste.

Garderobeskabe bruges mange steder:

 • I omklædningsrum på skoler og svømmehaller.
 • I omklædningsrum til fritidsaktiviteter.
 • Virksomheders garderobe.

Hvis du øsnker bøjler i enten træ, plast eller metal som supplement til jeres garderobeskab, kan du finde dem her i webshoppen.

Find garderobeskabe med forskellige antal låger og rum

Garderobeskabe findes med alt fra 1 låge i højden til 5 x 4 låger i bredden i vores sortiment. Fra Evolo har vi et smart garderobeskab, som er todelt, så arbejdstøj og almindeligt tøj kan hænge adskilt i hver sin side af skabet. Vi har også garderobeskabe med to låger i bredden og hylde for oven, så der er plads til at lægge tasker eller stille sko fra sig. Denne type garderobeskabe er oplagte til omklædningsrum på fabrikker, hospitaler eller lignende, hvor mange klæder om og har brug for hver deres rum i garderobeskabet til at opbevare deres tøj og private ejendele i.

Hvad er fordelene ved garderobeskabe?

Der er mange fordele ved at anvende et pladsinddelt garderobeskab fremfor at bruge knager. For det første sparer I en del plads i lokalet ved at kunne opbevare tøjet i et garderobeskab. Dernæst er det praktisk, at hver medarbejder får sin egen plads i garderobeskabet, så han/hun nemt kan finde sit tøj og sine private ejendele. Sidst men ikke mindst kan I øge sikkerheden ved at købe et garderobeskab, der kan aflåses. På den måde kan medarbejderne trygt efterlade værdigenstande i skabet.

Garderobeskabe har også andre fordele:

 • Udluftningshuller i front og bund, der sikrer god ventilation og tørring.
 • Enten sokkel eller høj bund, som gør rengøring nem og hurtig.
 • Findes med tilknyttet bænk til at sidde ned og tage f.eks. sko af og på.
 • Findes med kortholder på hver dør, som kan bruges f.eks. i fitnesscentre.

Hvordan låses garderobeskabe?

Når du skal vælge, hvilken låsemekanisme jeres garderobeskabe skal have, råder vi dig til at tage stilling til, hvordan skabene skal bruges. Hvis skabene skal bruges af mange medarbejdere, anbefaler vi, at du vælger garderobeskabe, hvor der kan tilføjes en hængelås. Låsene skal købes separat af hensyn til den personlige sikkerhed, og vi har et stort udvalg af både hængelåse med kode og nøgle.

Til faste brugere eller f.eks. ved udlevering af nøgle i svømmehallen er skabe med cylinderlås en god løsning. Nogle omklædningsskabe fungerer også med kortholder, hvor brugeren skal sætte et adgangskort i på indersiden af døren, for at den kan låses med nøgle. Den løsning bliver f.eks. anvendt i fitnesscentre.

Er garderobeskabe tyverisikrede?

Vores garderobeskabe har alle øget anti-indbrudssikring takket være lukkede profiler i dørrammen. Det betyder, at det er svært at komme til at bryde låsen op. Garderobeskabe kaldes også ofte stålskabe, da de er konstrueret i stål for øget sikkerhed.

Find også praktiske bænke til omklædningsrummet

Bænke til omklædningsrum er en anden meget brugbar løsning til omklædningsrum eller garderoberum i f.eks. børnehaver, skoler og fritidshjem.

Vi fører 3 forskellige typer bænke:

 • omklædningsbænke uden knagerække.
 • enkelt bænk med knagerække.
 • dobbeltbænk med knagerække.

Fremstillet i afrundede og lakerede træbjælker på sort stålstel er vores bænke til omklædningsrum meget robuste og holdbare og perfekte til ethvert formål, hvor der er behov for at kunne side ned under omklædning. Benene kan højdejusteres. De enkelte bænke med knagerække er bedst at stille op ad en væg. Dobbeltbænke med knagerække for oven er til at sætte midt i rummet, så den kan bruges fra begge sider. Her kan bænke uden knagerække også sagtens bruges.

Knager, stumtjenere og andre garderobeløsninger

Hvis I ikke har behov for at kunne opbevare en stor mængde tøj, men bare vil have mulighed for at hænge et par jakker i f.eks. jeres reception, har vi andre gode garderobeløsninger. I vores webshop kan I bl.a. finde knager, knagerækker og stumtjenere, der passer godt i en entré eller en reception. Vi har også andet praktisk tilbehør til receptionen såsom paraplyholdere og dørmåtter.

Kan I levere garderobeskabe til døren?

Vi leverer garderobeskabe til fortovskant med møbeltransport. Ønsker I, at de bliver båret helt ind, kan I kontakte vores kunderådgivning på 70 100 500 for nærmere aftale.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

 • Se alle priser og online tilbud
 • Bestil varer til dag-til-dag levering
 • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark  
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco