Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Farve
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Dvd-brændere

  ( 1  produkt )

DVD-brænder eller DVD drev

Et DVD drev både brænder og læser cd'ere og dvd'ere. Derfor kaldes et dvd-drev nogen gange også en dvd brænder. Bruger du en bærbar computer uden et indbygget diskdrev, er et eksternt dvd drev derfor den optimale løsning til mange formål:

  • Afspilning
  • Brænding
  • Back up

Den lille størrelse på et DVD drev gør også, at det passer oplagt til notebooks og ultrabooks og er nemt lige at komme i tasken.

Hvad er et USB DVD drev?

Et DVD drev med USB stik betyder, at det ikke behøver en ekstern strømforsyning, men at det får strøm fra din bærbare computer, så snart du sætter drevet i. Vi fører et Verbatim USB DVD drev med 8x dvd-skrivehastighed og 24x cd-skrivehastighed. Det er kompatibelt med alle gængse cd- og dvd-formater.

Kan et eksternt DVD drev bruges til backup?

Selvom vi kan gemme meget i skyen, er det stadig godt med en fysisk, ekstern backup, som du altid kan få adgang til. Med et eksternt DVD drev har du en af de bedste backup muligheder lige ved hånden. Med netop 8 x dvd skrivehastighed og 24 x cd-skrivehastighed får du hurtigt gemt både dokumenter, billeder og film. Og fordi drevet også kan bruges til at afspille, kan du nemt finde og eksempelvis kopiere dine filer over til din computer eller et andet usb stik eller en anden ekstern harddisk.

Scan dine dokumenter, før du gemmer dem på dit eksterne DVD drev

Vil du gerne gemme fysiske dokumenter, men uden at de fylder en masse, så brug en scanner til at omdanne dem til filer og dokumenter. Vi har scannere, der kan scanne op til 35 sider i minuttet og op til 70 billeder i minuttet, som gør overførsel fra fysisk form til et digital format overkommeligt og let.

Køb dvd'ere og cd'ere til dit DVD-drev hos Lyreco

DVD’ere og CD’ere er en meget prisbillig løsning til både at lagre, tage kopier eller backup af dine dokumenter, film og billeder. Fordelen ved en dvd og cd er også, at du kan vælge kun at gemme billeder eller dokumenter fra et bestemt projekt og efterfølgende navngive discen med en permanent marker.

Her finder du:

Findes både i pakker og på spindel. Vores Verbatim DVD-drev er kompatibelt med alle gængse cd- og dvd-formater.

Opbevar dine disketter ordentligt og forlæng deres levetid

Konvolutter, lommer, kassetter, mapper og bokse er de typer af cd og dvd-opbevaring, vi har. Opbevarer du dine discs ordentligt, undgår du, at de får ridser eller knækker og, du forlænger derfor deres levetid. Og så er de som regel altid lidt nemmere at finde i f.eks. en mappe, end hvis de ligger løst.

I kundeservice er vi altid klar til at rådgive og vejlede, så har du spørgsmål eller brug for sparring før du investerer i f.eks. en dvd brænder, så ring til os på 70 100 500

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco