Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Materiale
Varemærke
Lommetype
Bredde
Se alle
Længde
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Tilbehør til arkivering

  ( 13  produkter )

Køb forskellige typer af plastiklommer og andet tilbehør til din arkivering

Øg glæden ved dine ringbind, brevordnere og mapper ved at supplere med vores tilbehør til arkivering. Her finder du et stort udvalg af forskellige typer af selvklæbende lommer til at sætte i din mappe. F.eks. i A4, til visitkort, til en usb-nøgle, CD-lomme og mere. Du finder også løse brevhæftere, arkiveringsklips og filing strips - alt sammen designet til at gøre din hverdag nemmere og få det maksimale udbytte af din plads og dine arkiveringsmuligheder. Så gå på opdagelse i vores sortiment, og få skabt orden på din arbejdsplads eller på hjemmekontoret.

Mange forskellige muligheder for arkivering og opbevaring

Der findes et hav af forskellige måde at bygge et arkiv på. I forhold til opbevaring af dokumenter fører vi brevordnere, ringbind, tilbudsmapper, hængemapper og meget andet. Du finder også elastikmapper og chartekker. Derudover har vi et solidt udvalg af arkiveringsløsninger som f.eks. hængemappevogne og arkivskabe, der kan bruges separat eller sammen, så I kan skabe den type af arkiv, der passer til lige netop jeres virksomheds behov.

Etiketter, klistermærker eller farvede mapper til systematiseret arkivering

Når man arkiverer dokumenter, er det en god idé at oprette en form for system, så man nemt kan finde frem til den specifikke faktura, mappe eller kuvert, hvis behovet opstår. Dertil kan vi anbefale hvide etiketter eller farvede klistermærker, som man på den ene eller anden måde kan bruge som markering på de mapper eller kuverter, man arkiverer. Man kan også benytte sig af forskellige farver på mapperne for at kategorisere indholdet i arkivet. Bruger man hængemapper i sit arkiv, så kan faner til disse mapper desuden være et hjælpsomt redskab til at adskille indhold og gøre arkivet mere overskueligt.

Har du brug for hjælp eller vejledning, så ring til vores kunderådgivning på 70 100 500 - de er klar til at hjælpe dig fra kl. 8 - 16.30.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage
 
Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco