Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Anvendelse
Farve
Materiale
Skalmateriale
Varemærke
Øjenbeskyttelsestype
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Sikkerhedskasket (bump cap)

  ( 5  produkter )

Brug en sikkerhedskasket til at beskytte hovedet

En sikkerhedskasket ligner en baseball-kasket og hedder på engelsk en bump cap, som måske er det, du er vant til at kalde en sikkerhedskasket. Sikkerhedskasketter bliver brugt til let industri- og byggearbejde, men er ikke en sikkerhedshjelm af flere forskellige årsager.

Hvad er forskellen på en sikkerhedskasket (bump cap) og en sikkerhedshjelm?

En sikkerhedskasket beskytter udelukkende dit hoved mod stød og slag fra stillestående genstande, som f.eks. et skarpt hjørne eller en overhængende bjælke, mens en sikkerhedshjelm også beskytter mod nedfaldende genstande. Du må kun benytte en sikkerhedskasket i arbejdssituationer, hvor en sikkerhedshjelm ikke er påkrævet i følge den europæiske standard EN397. En sikkerhedskasket kan derfor ikke erstatte en sikkerhedshjelm, men en sikkerhedshjelm kan sagtens anvendes i stedet for en sikkerhedskasket. Standarden for sikkerhedskasketter hedder EN812 (hårde hatte).

Hvor må jeg bruge en sikkerhedskasket?

Brancher, hvor sikkerhedskasketter ofte bliver anvendt er f.eks. indenfor beton og stucco, bygningsstyring, belægningsarbejde, gulve og fliser, maling og dekorationer, broer og tunneller, hvor der ikke er fare for faldende genstande.

Fordelen ved en sikkerhedskasket

Fordelen ved en sikkerhedskasket er, at den er lavet af lettere materiale end en sikkerhedshjelm samtidig med, at den stadig giver optimal komfort og sikkerhed med sine indbyggede støddæmpningselementer. En sikkerhedskasket er bygget op som en tynd hjelm af plast gemt under et ydre, der er udformet som en kasket af baseball-typen, men som kan tage i mod mindre slag og stød. Deraf navnet bump cap (stødfast kasket). Plastindlægget i en sikkerhedskasket beskytter kun mod mindre slag og stød og er derfor ikke godkendt til brug under arbejdsforhold, hvor du kan risikere at få faldende genstande i hovedet.

Find en sikkerhedskasket i din rette størrelse

For optimal beskyttelse er det vigtigt, at din sikkerhedskasket har den rette størrelse. Derfor finder du i vores sortiment sikkerhedskasketter i størrelse 55-59 og 60-63, som nemt kan tilpasses og derfor yde dig den optimale hovedbeskyttelse, mens du arbejder. Om vinteren er det muligt at have en hue indenunder din sikkerhedskasket, men huen må ikke sættes udenpå, da den kan hænge fast i spidse objekter og påføre dig uhensigtsmæssige vrid i halsen. Vælg din sikkerhedskasket fra enten DeltaPlus eller uvex.

Kombiner sikkerhedskasket og sikkerhedsbriller

Arbejder du under betingelser, hvor der kan forekomme f.eks. støv eller snavs eller, hvor du har brug for at kunne adskille kontraster, konturer eller farver, så kan du med fordel kombinere din sikkerhedskasket eller din sikkerhedshjelm med sikkerhedsbriller. Hos os finder du sikkerhedsbriller godkendt under de europæiske standarder og udviklet til forskellige arbejdsforhold. Har du brug for beskyttelse mod støv eller væskestænk, anbefaler vi lukkede briller eller goggles. Vi fører også overbriller eller besøgsbriller, som også tit anvendes i kombination med sikkerhedskasketter til gæster og besøgende.

Køb alt indenfor personlig beskyttelse hos Lyreco

Vores øvrige sortiment indenfor personlige beskyttelse består bla. af arbejdssko, hvor vi fører både sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler og strømper og arbejdstøj.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco