Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Varemærke
Luftfrisker-/disinfektionstype
Duft
Dispensertype
Farve
Sustainable Selection
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Luftfriskere

  ( 13  produkter )

Anvend en luftfrisker, og fjern dårlig lugt

En luftfrisker afhjælper og neutraliserer dårlig lugt på toiletter og i omklædningsrum og er medvirkende til, at fællesfaciliteter virker renlige og indbydende for dem, der bruger dem. Luftfriskere er meget populære og anvendelige, hvor der færdes mange mennesker i løbet af dagen.

Hvordan fungerer en luftfrisker?

Duften i luftfriskeren fordeles ved hjælp af den luft, der opstår ved bevægelse omkring dispenseren. Derfor er det en god idé f.eks. at placere luftfriskeren på døren til det rum, den skal virke i eller på en væg, hvor mange ofte går forbi. Luftfriskeren er indstillet til automatisk kun at dosere en præcis mængde af ren duft i rummet, så duften er diskret men stadig effektiv uden at blive for meget. Vores udvalg af luftfriskere kommer i diskret design, som er nemt at sætte op og aktivere.

Hvor længe virker en duftfrisker og hvor meget dækker den?

Vores luftfriskere dækker op til 170 m3 og holder mellem 45 og 90 dage afhængig af modellen, du vælger. Fra Rubbermaid fører vi de populære TCell luftfriskere, som du køber særskilte refiller til, når luftfriskeren er tom, eller I vil have en ny duft. Torks refill fungerer på samme måde. Luftfriskere indeholder koncentreret duftolie og lugtneutraliserende midler, og findes i friske dufte som citrus, frugt, blomster, marine, relaxing spa, neutral og flere skønne dufte udviklet af førende parfumefirmaer i Europa, så I og jeres gæster får en god oplevelse.

Luftfrisker uden brug af batterier og aerosoler

For minimalt vedligehold og maksimal miljøvenlighed fører vi luftfriskere, der hverken anvender batterier eller aerosoler. Det eneste du skal sørge for, er at isætte en ny refill, når den gamle er brugt op. Foretrækker du selv at kunne dosere, når det passer dig, fører vi også en effektiv luftfrisker med aerosolspray.

Suppler luftfriskere med en luftrenser eller ventilator

Indeklimaet på arbejdspladsen er vigtigt for den generelle trivsel, effektivitet og sundhed. Hos Lyreco fører vi luftrensere, der fjerner op til 99,97% af luftbårne artikler, har HEPA-filtre og er støjsvage. På varme sommerdage eller i rum, hvor luften nemt kan blive hurtigt opvarmet, kan det være rart med en ventilator, der kan skabe bevægelse i luften. Du finder det hele hos Lyreco.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco