Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Farve
Se alle
Kapacitet
Se alle
Åbningsmekanisme
Varemærke
Se alle
Antal rum
Anvendelse
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Papirkurve

  ( 25  produkter )

Papirkurve til arbejdspladsen

Selvom vi er i den digitale tidsalder, producerer vi stadig meget fysisk skrald i løbet af en dag, og så er det godt at have nok papirkurve på arbejdspladsen. Vi fører papirkurve fra Dyrable, cep, Fellowes, Bantex, Alba, Rubbermaid, Twinco og fra vores eget mærke Lyreco. Afhængig af typen af skrald kan papirkurvene fungere med og uden skraldeposer, som er nemme at krænge ud over kanten på en papirkurv.

Hvilken papirkurv passer ind i indretningen?

Papirkurve er en del af interiøret på kontoret eller arbejdspladsen. Så udover, at kurven har en funktion, skal den også passe ind i indretningen. Derfor har vi et varieret udvalg af papirkurve i både metal og plastik.

Du får et overblik her:

Metalnet - kun velegnet til papir og tørt skrald.
Metal uden huller - kan tage al slags skrald.
Plast (polystyren) - i både rund, firkantet, i net og i flere farver.

Find papirkurve i både sort, hvid, metal, grå og blå.

Brug miljøvenlige papirkurve til at sortere dagens affald

Hos Lyreco gør vi, hvad vi kan for at tilbyde dig grønne alternativer og understøtte virksomheders grønne profiler. Vi tilbyder derfor to modeller af papirkurve i genanvendt plast fra mærket cep. Den ene af papirkurvene kan kobles sammen 2 og 2, så man kan sortere affaldet fra starten i for eksempel papir og andet skrald.

Find de miljøvenlige papirkurve ved at vælge mærke i menuen til venstre og herefter se på de produkter, der har et grønt træ angivet. Desuden har vi to genbrugspapirkurve i pap, der begge kan genanvendes. En papirkurv kun til indsamling af papir, f.eks. brugt notespapir eller gamle printerudskrifter. Den anden er en genbrugspapirkurv med fortrykte symboler, for papir, aluminium (dåser), plastflasker og tonere fra printere. Med genbrugspapirkurve bliver det nemmere at sortere affald.

Se i øvrigt også vores udvalg af affaldscontainere til affalds- og kildesortering.

Hvordan virker en brandsikker papirkurv?

Fra Durable fører vi en brandsikker papirkurv med et selvslukkende aluminiumslåg, som forhindrer ilden i at udvikle sig og hurtigt kvæler flammerne, hvis uheldet skulle være ude. Den brandsikre papirkurv fungerer på den måde, at røgen danner en prop ved lågets åbning og på den måde forhindrer ilttilførsel til ilden. Ilden vil derfor bliver kvalt og ikke kunne udvikle sig. Brandsikre papirkurve er velegnede til større virksomheder eller offentlige steder, hvor der færdes mange mennesker, og en brand nemt ville kunne udvikle sig, før nogen opdagede det.

Brug en kurv i søgræs som papirkurv

En flot kurv i flet af søgræs kan også bruges som papirkurv på kontoret. Eller som opsamling af brugt printerpapir som kladdepapir. Vi har 2 høje og 2 aflange kurve i flet af søgræs velegnet til flere formål.

Skraldespande, affaldsspande og affaldsstativer

Til resten af virksomhedens affald såsom køkkenaffald og toiletaffald har vi et stort udvalg af skraldespande og affaldsspande fra bl.a. Brabantia, Rossignol og Rubbermaid. Også de populære pedalspande, der fungerer godt i både køkkener og på toiletter. Fås i flere størrelser. Til udendørs affaldssortering finder du på samme side forskellige affaldscontainere inkl. låg til kildesortering.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco