Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Farve
Se alle
Varemærke
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Arbejdsborde

  ( 8  produkter )

Konferenceborde, klapborde, højborde og cafeborde

- til mødelokaler, kantiner og auditorier 

Med ensartede kantine- og konferenceborde bliver indretningen af både mødelokaler og kantiner visuelt harmonisk og elegant. Vi har et stort udvalg af kantine- og konferenceborde med mulighed for tilkøb af matchende stole. Cafeborde og højborde er et funktionelt supplement til arbejdspladsen, der gerne vil udnytte små nicheområder til f.eks. uformelle møder og samtaler.

Klapborde som kantinebord

Klapborde kan fungere både som mødeborde og som kantineborde. Samtidig har klapborde den oplagte fordel, at de kan klappes sammen og fjernes eller flyttes til andre lokaler uden stort besvær. Fra Fumac fører vi klapborde i hvid - en af modellerne har hjul i den ene ende, hvilket betyder, at klapbordet er enormt nemt at flytte rundt i lokalet af bare én person.

Se vores øvrige kantineborde.

Skal I vælge et firkantet eller rundt konferencebord?

Er det et firkantet eller et rundt mødebord eller konferencebord, der bedst passer ind i jeres kontormiljø? Valget afhænger både af, hvilke behov I har og, hvor meget plads, der er i rummet.

Fordelene ved runde, buede og firkantede konferenceborde:

Kvadratiske konferenceborde:

Fordelen ved helt kvadratiske konferenceborde eller mødeborde er, at de er nemme at sætte samme på alle leder og, der kan være mange om det. Vi fører flere længder fra 150 cm, 200 og 220 cm.

Buede konferenceborde:

Det elegante design Jive fra Fumac er et aflangt konferencebord med let rundede sider, som leder mødedeltagerne ind mod hinanden. Og så tilfører det et elegant look til rummet - især, når det bliver kombineret med de tilhørende konferencestole, Whisper, som findes i både sort, hvid og bøg i formspændt finer.

Runde konferenceborde:

Runde konferenceborde har den fordel, at mødedeltagerne lettere kan se og høre hinanden end ved et langt konferencebord. Og har I ikke så meget plads til et mødebord, er et rundt konferencebord en effektiv løsning. Se f.eks. det runde bord fra Fumac, Switch, som har søjle i midten fremfor ben. Det gør det nemmere for flere at sidde behageligt rundt om bordet. Det fås i hvid eller sort og ser meget elegant ud med f.eks. de designede konferencestole, Galla, i birk eller træ med læderbetræk. Flere af vores konferenceborde fås med mulighed for ophæng til stole.

Kan konferenceborde stables?

Skal I kun bruge mange siddepladser til f.eks. kvartalsmøder, kundearrangementer el. lign. har vi konferenceborde til at stable, så de fylder mindst muligt, når de ikke er i brug. Se bl.a vores receptionsborde Space Bite fra génito, der kan opstilles i mange forskellige kombinationer og er stabelbare.

Cafeborde og højborde tilfører fleksibilitet til arbejdspladsen

Fra Fumac fører vi både cafeborde og højborde. Cafeborde er et oplagt supplement til kantinen, hvor vi har kantineborde i samme stil. Højborde (110 cm) er velegnede til uformelle møder eller blot til at stå at arbejde ved som alternativ til skrivebordet. Cafeborde kan anvendes på samme måde og fungere som små oaser til korte møder eller samtaler, hvor det er overflødigt at booke et mødelokale. I vores sortiment finder I højstole eller barstole, som passer godt til både cafeborde og højborde.

Suppler cafeborde og højborde med støjdæmpende skærmvægge

For at dæmpe støj fra samtaler og det omgivende miljø kan støjdæmpende skærmvægge være et godt supplement til både indretning med caféborde og højborde. Skærmvægge signalerer, at området bruges som møderum og skaber samtidig ro pga. sin støjdæmpende effekt. De fås i mange lækre farver, bredder og højder.

Levering af konferenceborde, cafeborde mm. 

Konferenceborde, kantineborde, højborde og cafeborde leveres til fortovskant med møbeltransport. Ønsker I, at vi hjælper med at bære det helt ind kontakt vores kundeservice på 70 100 500. Leveringstid: op til 4 uger.  

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage 

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco