Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Blækfarve
Se alle
Spidstype
Kan trækkes tilbage i beholderen
Sletbar
Spidstype
Varemærke
Se alle
Sortiment
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Highlightere

  ( 68  produkter )

Markér vigtig tekst med en highlighter  

En highlighter er også det vi på dansk kalder en overstregningstusch eller overstregningspen. Læser du bøger eller dokumenter, og vil du gerne kunne markere og overstrege vigtige ord og sætninger, er en highlighter et næsten uundværligt skriveredskab. Hos os finder du Stabilo highlightere, ligesom vi også har overstregningstusser fra mærker som BIC, Pilot, Staedtler, Faber-Castell og vores eget mærke Lyreco.

Sådan bruger du bedst en highlighter 

Highlightere er overstregningstusser, der indeholder transparent farve, så du kan markere en vigtig sektion i en tekst ved at overstrege den og stadig læse teksten bagefter. En overstregningstusch er især velegnet, hvis du skal læse eller gennemgå lange tekster, og ønsker at kunne vende hurtigt tilbage til en given del af teksten. Stabilo highlightere kan markere op til 375 meter tekst og indhold, før den løber tør.

Fordelene ved en mejselspids 

Spidsen på en highlighter er skrå. Det kaldes en mejselspids. Det betyder, at afhængig af, hvilken vej, du vender din overstregningstusch kan du markere med enten 2 eller 5 mm skrivebredde og altid i lige linjer.

Hvad er forskellen på en overstregningtusch og en overstregningspen?  

I vores sortiment har vi et stort udvalg af forskellige overstregningstusser, hvad angår stregbredde og farver. I webshoppen skelner vi derfor mellem en overstregningstusch og en overstregningspen.  En overstregningstusch er den velkendte highlighter, som er tyk i skaftet (som du kender den fra Stabilo), og som fås i et bredt udvalg af farver. De kan også fås i pakninger med assorterede farver. Stregbredde 2-5 mm. En overstregningpen har samme skaftstørrelse som en almindelig tusch, og har generelt en mindre stregbredde end en overstregningstusch. Kan fås ned til 1,6 mm. Fås også med flexibel penselspids, hvor stregbredden afhænger af, hvor meget pres du lægger på pennen. Smalle highlightere kan du også få som kombinationstusser med to farver i én.

Vælg highlightere i mange farver 

Hightlightere kommer i et væld af flotte og klare farver lige til at overstrege med, bl.a.: Gul, turkis, grøn, pink, rød, blå, orange, grøn og lilla.

Kan man bruge highlightere på kopipapir og fax-papir? 

Stabilo Boss overstregningstusser anvender vandbaseret blæk, som binder til de fleste papirtyper. Derfor kan du sagtens bruge en Stabilo Boss highlighter til f.eks. at markere teksten på en fax, en bon eller andet glat papir.

Kan hightlighter ses på en fax eller en kopi? 

Fordi highlightere er transparente og lavet til at kunne se igennem, vil du opleve, at tekst, du har hightlightet, er svært at se på enten en fax eller en kopi. Den klassiske gule highlighter er så lys, at den vil blive betragtet som næsten hvid. Mørkere highlightere vil lægge sig som en skygge over teksten på enten fax eller kopi.

Det vidste du måske ikke om Stabilohighlightere 

Stabilo overstregningstusser har været anvendt på kontorer i mange år, og er kendetegnet ved deres karakteristiske flade form.  

Men ved, du hvorfor overstregningstuschen er flad, når de fleste andre penne er runde? 

Det er ganske enkelt for, at overstregningstuschen ikke skal trille væk, når du lægger den fra dig, mens du læser.

Sådan redder du en tør highlighter 

Stabilo highlightere har en vandbaseret blæk med en Anti-Dry-Out-teknologi, der gør, at overstregningstussen kan klare op til 4 timer uden hætte. Er uheldet alligevel ude, kan du prøve at dyppe spidsen af highlighteren i lidt vand i op til 30 sekunder, indtil vandet har trukket sig op i pennen. Herefter fungerer den fint igen.

Find den helt rigtige overstregningstusch  

Find highlightere i både enkeltvis eller i pakninger med assorterede farver i. De fleste overstregningspenne er produceret med vandbaseret og flourescerende blæk.

Find også andre skriveredskaber i webshoppen 

Udover highlightere finder du massevis af andre skriveredskaber på vores webshop. Blandt andet har vi hundredevis af forskellige kuglepenneblyanter og meget meget mere! Find også printer- og kopipapir i både A4, A3 og A5. 

Lyreco går ind for miljøvenlige produkter  

Hos Lyreco går vi ind for miljømæssig ansvarlighed, og derfor står miljøhensyn højt på prioriteringslisten. Mange af vores overstregningstusser er derfor produceret i genbrugsmateriale, som betyder, at du kan købe produkterne med god samvittighed. Se efter det lille grønne træ, som viser, om produktet er miljøvenligt.  

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Highlighter edding 24 Ecoline gul

Ref: 4.727.474
10,95 DKK
product
Sustainable Selection

Highlighter edding 24 Ecoline lysegrøn

Ref: 4.727.508
10,95 DKK
product
Sustainable Selection

Highlighter edding 24 Ecoline orange

Ref: 5.488.851
10,95 DKK
product
Sustainable Selection

Highlighter Edding 24 Ecoline pink

Ref: 4.727.485
10,95 DKK
product
Sustainable Selection

Highlighter Pilot BeGreen Spotliter, gul/pink

Ref: 3.046.849
16,95 DKK

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco