Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Farve
Se alle
Materiale
Se alle
Papirformat
Varemærke
Se alle
Vægt
Se alle
Lukningstype
Antal flapper
Sortiment
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Elastikmapper og chartekker

  ( 103  produkter )

Elastikmapper og chartekker til papir 

Elastikmapper og chartekker bliver ofte brugt til at holde styr på alle de løse papirer på kontoret, der nemt kan samle sig i bunker på skrivebordet. Forestil dig f.eks. at arbejde på et projekt eller en sag, og hvor rart det ville være at kunne have alle papirer samlet i én mappe. Det er dét formål elastikmapper og chartekker er rigtig anvendelige til.

Hvad er en arkivmappe? 

En arkivmappe er en samlebetegnelse for flere forskellige typer mapper, som du kan bruge til at arkivere dine papirer i. Så hvad enten du skal organisere, sortere, beskytte eller præsentere dokumenter, så har vi en masse løsninger til dig og din arbejdsplads. En af løsningerne er elastikmapperne, som fås i mange forskellige farver, så du har en mulighed for at skabe et system i din arkivering. En anden løsning er ringbind, som ofte bliver brugt på kontorer, når dokumenter skal arkiveres. Dertil kan man købe faneblade, der hjælper til at holde orden i de mange papirer, som et ringbind kan indeholde.

Elastikmapper i plast og karton 

I sortimentet finder du elastimapper i et hav af forskellige farver og materialer. Vi har både elastikmapper i plast, polypropylen og karton, som f.eks. manilla. Vælg mellem 20 forskellige farver i alt mellem klare farver til fine pasteller!

Hvad er de bedste arkivmapper til papir? 

De to mest anvendte typer arkivmapper til papir er elastikmapper og harmonikamapper. Elastikmapper fungerer som et omslag med klapper og som netop er kendetegnet ved, at der er en elastik, der holder mappen lukket. Den type arkivmappe har kun ét stort rum. Vil du i stedet gerne kunne arkivere flere noter, men under forskellige faner, er det en sorteringsmappe, du skal se på.

Harmonikamappe som arkivmappe  

I de fleste arkivmapper lægger du dine papirer ind på højkant, på nær i en harmonikamappe. Det er en opretstående type arkivmappe, hvor du lægger papirerne I oppefra og på den bredde led. Den har mange lommer og kan rumme virkelig mange papirer på relativt lille plads. Af øvrige mapper i vores sortiment finder du hængemapper, der er oplagte til arkivering. For at opbevare dem bedst muligt, har du brug for en hængemappevogn, der kan holde hængemapperne i de små greb, som de er udstyret med. Hængemapper findes i mange forskellige farver, så du nemt kan lave et system over mappernes indhold i dit arkiv.

Hold ekstra styr på papirerne inde i elastikmappen

Det er tit, at en sag eller et projekt kan underinddeles i papirer, der hører sammen. Her er det smart at bruge plastikchartek og sagsomslag til yderligere at organisere dine papirer, men stadig holde det hele samlet i en arkivmappe. Det kan også være en god idé at skabe yderligere orden i dine elastikmapper eller andre arkivmapper ved at bruge farvede etiketter, hvis der skal markeres forskelle i indhold på mapperne.

Navngiv dine elastikmapper på en nem måde  

For at kunne kende dine elastikmapper fra hinanden er en nem måde at holde styr på dem på at sætte en hvid etiket på og give mappen et navn. En anden måde er at bruge elastikmapper i forskellige farver til forskellige typer projekter.

Ringbind som alternativ til elastikmappen

Hvis du går på opdagelse her i webshoppen, vil du se, at vi også har mange andre mapper end elastikmapperne. I vores sortiment finder du bl.a. de populære ringbind, der er oplagte til arkivering og systematisering af dokumenter. Ringbindene findes i forskellige farver, og det er også muligt at tilkøbe faneblade, så du kan kategorisere indholdet i mappen og gøre det lettere at finde det rigtige dokument.

Lyreco går ind for miljøvenlige produkter 

Hos Lyreco går vi ind for miljømæssig ansvarlighed, og derfor står miljøhensyn højt på prioriteringslisten. Mange af vores arkivmapper og elastikmapper er derfor produceret i 100 % genbrugsmateriale, hvilket vil sige, at materialerne er mindre skadelige for miljøet. Se efter det lille grønne træ, som viser, om produktet er miljøvenligt.

Priser  

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:  

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering.  
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag. 

Vi lover dig  

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark.  
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop. 
√ Mulighed for fri fragt.
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage.

Spørgsmål?  

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare dig på dine spørgsmål. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Elastikmappe Exacompta, A3, blå, pakke a 5 stk.

Ref: 997.058
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Sorteringsmappe Exacompta, 7-delt, rød

Ref: 318.827
product
Sustainable Selection

Sorteringsmappe Leitz, A4, 1-31

Ref: 123.664
product
Sustainable Selection

Chartek med vindue Exacompta, A4, pakke a 100 stk.

Ref: 4.658.602
product
Sustainable Selection

Sorteringsmappe Exacompta Forever, 8 rum, blå

Ref: 4.560.513
www.pefc.org
product
Sustainable Selection

Elastikmappe Touareg, 3-klap, A4, natur

Ref: 3.053.753
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Sorteringsmappe Exacompta, 12-delt, grøn

Ref: 318.838
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Sorteringsmappe Exacompta, 12 rum, blå

Ref: 3.040.417

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco