Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Papirformat
Varemærke
Arkkapacitet
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Konceptholdere

  ( 8  produkter )

Opnå optimal arbejdsposition med en konceptholder 

Hvis du er på udkig efter en konceptholder, så er du kommet til det rette sted. Her i webshoppen finder du et udvalg af justerbare konceptholdere, der forbedrer din arbejdsvinkel ved at skabe en ergonomisk placering af dine papirer ved siden af skærmen. Vores udvalg af konceptholdere, eller manusholdere som de også kaldes, fås med mange forskellige indstillingsmuligheder og funktioner, så du kan få den arbejdsvinkel, der passer lige præcis til dig og dine arbejdsopgaver.

Hvorfor skal man bruge en konceptholder? 

Når du sidder ved pc og ser ned i papirer og noter, mens du arbejder, er det ofte, at der kan opstå myoser og spændinger i nakken, og øjnene kan blive anstrengte. Bruger du en konceptholder eller manusholder kan du undgå de negative konsekvenser. Med en konceptholder eller manusholder kan du nemlig placere dine dokumenter direkte foran dig ved computeren, så du undgår at skulle dreje hovedet og læne dig inde over bordet for at kunne se ordentligt. Det giver en meget mere behagelig og ergonomisk korrekt arbejdsstilling, hvor du blot skal se lige frem og kun vippe hovedet op og ned fremfor at vride det til siden.

Vælg mellem 2 typer konceptholdere 

Overordnet set kan du vælge mellem to typer konceptholdere her i webshoppen. Det drejer sig om en bordmodel eller en konceptholder på arm. Du kan læse mere om forskellene på dem her:

Bordmodel: Konceptholderen placerer du på bordet foran din computer. Bordmodeller kan indstilles i forskellige vinkler, så det passer præcis til, hvordan du helst vil arbejde. De kan have to A4 ark i højformat siddende ved siden af hinanden eller et A4 ark i tværformat.  

På arm: Konceptholdere på arm kan du stille både foran computeren eller lige ved siden af således, at du kan få dokumenterne op i øjenhøjde, og derved kun skal flytte øjnene eller dreje hovedet minimalt. På f.eks. Luxo konceptholdere kan armen roteres, så du selv bestemmer, om dokumentet vender vertikalt eller horisontalt.

Vi har konceptholdere fra mærkerne Luxo, Twinco, Fellowes, BakkerElkhuizen og Matting.

Konceptholdere i forskelligt design og materiale

Hvis du godt kan lide, at der er en vis sammenhæng i designet på din computer og det ekstra udstyr, du har på dit skrivebord, har du muligheden for at vælge konceptholdere i forskelligt design og materiale. Vi har både konceptholdere af metal i grå, hvid eller sort samt konceptholdere i klar plast eller med en filtoverflade. Med denne variation i sortimentet kan du selv vælge den konceptholder, der passer bedst til din arbejdsstation.

Hvad er en konceptholder med linjeguide? 

En linjeguide er en horisontal læseskinne, der sidder på tværs af konceptholderen, og som kan køres op eller ned over teksten. Linjeguiden er gennemsigtig, og hjælper dig til altid at se, hvor du er kommet til i teksten. Linjeguiden kan også vippes ud fra konceptholderen, hvis ikke den skal bruges. Linjeguides finder du bl.a. på Luxo konceptholdere og Fellowes.

Hvor mange papirer kan en konceptholder holde? 

Op til 150 ark kan en konceptholder eller manusholder have siddende. Det betyder, at du også kan sætte f.eks. magasiner eller aviser ind i konceptholderen og derved lade den holde på siderne, fremfor du selv skal gøre det, mens du skriver eller tager noter.

Find andre ergonomiske hjælpemidler og møbler her i webshoppen

God ergonomi handler om at skabe mindst mulig unødvendig belastning på krop og led. Det gør du bl.a. ved at placere din computerskærm i en højde, der ikke overbelaster hverken dine skuldre, nakke eller øjne. Til det formål er en pc- og monitorstander en nem og praktisk løsning. Det er en justerbar platform, der kan bruges til både din laptop eller computerskærm. Systemerne kan vinkles for optimal betragtningsvinkel, og så du sidder bedst muligt i forhold til skærmen.

Udover dette er det også fordelagtigt for dit velbefindende at tænke over, hvilken stol du sidder på og de arbejdsredskaber du bruger dine hænder til. Til dette har vi diverse ergonomiske hjælpemidler: 

Kontorstole 
Mus og tastatur
Håndledsstøtter
Fodstøtter

Har du brug for vejledning til valg af konceptholder eller andre ergonomiske løsninger til din arbejdsplads, er vi klar i kundeservice til at hjælpe dig finde de rigtige løsninger. Ring på 70 100 500 alle hverdage kl. 8.00 – 16.30. 

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco