Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Farve
Varemærke
Mængde
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Stempelpuder og -blæk

  ( 37  produkter )

Stempelpuder og stempelblæk 

Et stempel er ikke bedre end stempelpuden, for er den ved at tørre ud, forringes trykkvaliteten. Det smarte ved stempelpuder er, at de er udskiftelige. Det betyder, at i stedet for at skulle investere i et nyt stempel, når det udtører, så kan du blot forny stempelpuderne og stemplet er klar til ny brug. Vi fører stempelpuder og farvepuder fra trodat og til Alpo selvfarvende stempler.

Farver på stempelpuder i shoppen: 

  • Sort 
  • Rød 
  • Blå 
  • Blå/rød 

Farverne er non-toxin og fri for tungmetaller. Vil I bruge jeres firmas egne farver, så få et specialfremstillet stempel med valg mellem mange forskellige farver og skrifttyper og mulighed for eget logo også.

Dokumentfaste stempelpuder 

Alle trodat stempelpuder er dokumentfaste. Det betyder, at stempelaftrykket ikke forsvinder over tid. Farvepuderne tørrer ikke ud og holdbarheden er op til 5 år. Stempelpuden doserer farven præcist, så farverne bliver flotte og skarpe. Fra mærket Reiner fører vi også dokumentægte og vandfaste stempelpuder til nummeratørstempler.

Hvornår skal en stempelpude udskiftes? 

Når du begynder at opleve, at trykket enten bliver svagere i farven eller, der opstår ’huller’ i stempelaftrykket, er det ved at være tid til at udskifte stempelpuden. Med en ny stempelpude er aftrykskvaliteten igen i top.

Hvordan udskifter man en stempelpude på stempel? 

Stemplerne vi fører er nemme at udskifte stempelpude på. Det varierer fra model til model, men på alle modeller kan den eksisterende stempelpude klikkes ud og en ny nemt indføres, uden du behøver at få farve på fingrene.  

Tip! Udskifter du din stempelplade, er det altid godt også at skifte stempelpuden, da stempelpladen vil kunne have skabt ujævnhed i stempelpudens farver, som kan blive overført til det nye stempel.

Kan man genindfarve en stempelpude? 

Ja, fremfor at købe en ny stempelpude, er det muligt at genindfarve stempelpuder med rød, blå eller sort farve. Farven købes på flaske til enten gummistempler eller Royal Mark eller Impressor stempler fra trodat. Undgå at få farve på hænderne med et par engangshandsker.

Se alle typer stempler 

Nummeratørstempler – med fortløbende nummerering og 6 eller 8 tal 
Datostempler – med dato, måned og år. 
Datostempler med tekst – kombiner dato med tekst som f.eks. ’Modtaget’ eller ’Betalt’. 

Adskil jeres stempler fra hinanden med farveringe til håndtag i flotte farver.

Hvor hurtigt leverer I? 

Alle bestillinger modtaget inden kl. 16 på hverdage, bliver leveret næste hverdag.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco