Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printteknologi
Se alle
Farve
Gramvægt
Papirformat
Varemærke
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Genbrugspapir

  ( 20  produkter )

Genbrugspapir for miljøets skyld 

Genbrugspapir kan anvendes fuldstændig som almindeligt printer- og kopipapir til både inkjet-, laserprinter og kopimaskiner til både s/h og farveprint. Vi har genbrugspapir fra UPM, Evercopy og DCP, som fås i forskellige gramvægte. For dig, der tænker på miljøet og naturen, er genbrugspapir det selvfølgelige valg til printeren.

Hvad er genbrugspapir lavet af?  

Genbrugspapir er ikke lavet på basis af træ, som almindeligt papir, men af 100% genbrugte papirfibre fra returpapir. Returpapiret opløses i vand, hvorved en stor del af trykfarven, der måtte være på og de fyldstoffer, der er i papiret, bliver vasket ud. Herefter er der kun papirfibre tilbage, som laves til genbrugspapir.

Vores genbrugspapir har miljø- og økologimærker 

Genbrugspapiret i vores sortiment har det tyske miljø- og økologimærke 'Der Blaue Engel' og EUs ECOlabel. ’Der Blaue Engel’ minder om det danske miljømærke ’Svanen’ og har til formål at holde virkningen fra skadelige stoffer, energiforbrug og affaldsmængde på et minimum. FSC mærket betyder, at papiret ovenikøbet er produceret af træ fra bæredygtigt skovbrug.

Genbrugspapir til print i A4 og A3 

Genbrugspapir kan bruges til print og kopiering ligesom almindeligt papir. Brug filtrene til venstre, hvor du hurtigt kan vælge f.eks. den gramvægt og, om du foretrækker dit genbrugspapir i A4 eller A3. Har du brug for genbrugspapir i A5, anbefaler vi, at du bruger en papirskærer til at halvere et A4-ark. Samtidig kan du også vælge det genbrugspapir, der er velegnet til fx blækprinter, kopimaskine, laserprinter eller til farve og sort/hvid print. Har du brug for meget hvidt kopipapir, anbefaler vi genbrugspapiret Premium fra UPM, som har en hvidhed på 160 CIE i forhold til en almindelig hvidhed på 145 CIE.

Hvorfor er det godt at bruge genbrugspapir? 

Genbrugspapir sparer ikke bare fældning af træer. Selve produktionen er også langt mindre ressourcekrævende og skadelig for miljøet end almindelig papirproduktion, hvor der både anvendes syre til at opløse træmassen i og klorin og optisk hvidt til at blege papiret. Det betyder, at produktionen af genbrugspapir er langt mere miljøvenlig end for almindeligt papir.

Hvor mange gange kan papir genbruges? 

Papir kan genbruges op til 6 gange. Papir, der er genbrugt nogle få gange, er ofte af bedre kvalitet. Hvis det er genbrugt mange gange, er det ofte lidt blødere.

Køb også miljøvenlige kuverter  

Se vores samlede udvalg af kuverter og konvolutter og brug filtreringen til venstre i menuen til f.eks. at vælge FSC-mærkning, Der Blaue Engel eller Svanen, når du bestiller kuverter. Du kan altid se efter 'Det grønne træ' i vores webshop for at finde de miljøvenlige produkter, du leder efter. 

Omtanke for miljøet 

Hos Lyreco er vi certificeret i henhold til den internationale standard ISO 14001. Det er din garanti for, at vi prioriterer miljøet i vores forretning og, at vi konstant arbejder på at reducere vores miljøpåvirkning – både med hensyn til emissioner, ressourceforbrug, håndtering af affald og kemikalier. Derfor kan du roligt købe dit genbrugspapir hos os med god samvittighed.

Priser  

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering  
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig  

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark   
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop   
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?  

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.  

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

EU Ecolabel
product
252,45 DKK Æske (5)
EU Ecolabel
www.fsc.org
product
252,45 DKK Karton (5)
EU Ecolabel
product
219,75 DKK Æske (5)
EU Ecolabel
www.fsc.org
product
695,00 DKK Æske (5)
EU Ecolabel
www.fsc.org
product
294,75 DKK Æske (5)

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco