Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Materiale
Se alle
Varemærke
Bredde
Se alle
Højde
Se alle
Låsemekanisme
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Skilte

  ( 71  produkter )

Skilte, navneskilte og dørskilte

Det er ikke altid, vi tænker over det, men skilte er ofte en væsentlig del af virksomhedens kommunikation. Hos Lyreco finder du mange forskellige typer af skilte og dørskilte, og nedenfor hjælper vi dig til at finde det, du lige har brug for.

Hvilken type dørskilte findes der?

Har I brug for at sætte skilte ved dørene til kontorer eller mødelokaler?I vores udvalg af vægmonterede skilte findes både A4, A5 og endda mindre størrelser skilte. Brug f.eks. de små til, når der kun skal stå navn og titel og de større skilte til f.eks. også at tilføje åbningstider og telefonnummer eller anden information, som I har brug for at formidle. Vores skilte finder du både som click-løsninger, der kan åbnes og et nyt papir sættes i og i lækkert design af plexiglas. Magnetiske skilte er smarte at sætte på metaloverflader, og det er nemt at udskifte budskabet i lommerne. Pictogrammer er en anden type skilte, der i billeder fortæller f.eks., hvor toiletterne er. Vi har skilte i så forskelligt materiale som pvc, plast, polystyren, aluminium og rustfrit stål.

Sådan designer I nemt jeres egne navneskilte

Til konference eller events, hvor vi er ude blandt kunder og forretningsforbindelser, er det smart at kunne bruge navneskilte og kongresmærker til at fortælle, hvem vi er og hvilken virksomhed, vi kommer fra. Få tips her til, hvordan du nemt selv designer og printer dine egne professionelle visitkort. Hvis ikke du vil have dit navneskilt siddende med nål i tøjet, har vi f.eks. også keyhangers og andre kortholdere med f.eks. yoyo, som mange foretrækker.

Lyreco er leverandør af over 10.000 kontorartikler og -møbler til erhvervslivet. Vi er her for at gøre det så nemt som muligt at drive virksomhed ved at det hele kan bestilles ét sted. Har I brug for andet end skilte eller skilteholdere, er vi altid klar til at hjælpe på 70 100 500. Vi er på telefonerne hverdag mellem kl. 8 og 16.30.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud 
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet
√ Bestil døgnet rundt i vores webshop
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco