Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Blækfarve
Genopfyldelig
Sletbar
Sortiment
Spidstype
Spidstype
Varemærke
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Fyldepenne

  ( 4  produkter )

Fyldepenne - det elegante og eksklusive skriveredskab  

Fyldepenne er det elegante skriveredskab, der signalerer eksklusiv og personlig stil. Fyldepenne er kendt for at give flydende skrift fra start til slut, hvilket er en væsentlig årsag til, at fyldepenne alle dage har været et populært skriveredskab, blandt alle, der kan lide en elegant og flot streg.

Vi fører to typer fyldepenne: 

Engangsfyldepenne fra Pilot i enten blå eller sort.  
Parker fyldepenne med refill i sort eller blå. Den elegante og klassiske fyldepen, der aldrig mister sin stil.

Hvordan fungerer fyldepenne i forhold til kuglepenne? 

Fyldepenne bruger flydende blæk, som sendes ud i spidsen af fyldepennen, når du skriver. Spidsen har en snæver åbning, som udvider sig, når blækket kommer i kontakt med papiret, og blækket flyder naturligt ud uden at klumpe. Derfor kræver det næsten ingen indsats at skrive med en fyldepen, fordi spidsen glider henover papiret i en smuk streg uden at, du skal trykke eller trække fyldepennen.

5 gode grunde til at investere i en fyldepen 

Det føles bedre. Fordi, du ikke behøver at trykke så hårdt ned som med en kuglepen, er det meget nemmere og mindre krævende at skrive med en fyldepen. Mange fortæller, at når de skifter fra kuglepen til fyldepen, er det svært at gå tilbage, fordi det er som om, at fyldepenne svæver henover papiret.

Bedre for miljøet. De fleste kuglepenne er engangspenne, dvs. vi smider dem ud, når vi er færdige med dem. Køber du f.eks. en Parker fyldepen med udskiftelig blækpatron udskifter du blot patronen, når du er løbet tør for blæk, og du er klar til at skrive videre. På den måde bidrager investeringen i fyldepenne også til miljøbevidste valg.

Mere økonomisk på sigt. Hvor ofte sker det ikke, at vi mister en kuglepen eller glemmer den et sted, og så bare anskaffer en ny? Det kan vi tillade os, fordi prisen på kuglepenne ikke er den samme som for fyldepenne. Men en fyldepen har en anden karakter, som får os til at ville passe på den. Derfor kan f.eks. en god Parker fyldepen være en trofast følgesvend i mange år, og med længder tjene sig ind i forhold til den løbende investering i engangskuglepenne.

Det gør håndskrift smukkere. Hvis du kan lide at skrive i hånden, og måske endda har en flot håndskrift, vil du opleve, at den blot bliver endnu flottere af at skrive med en fyldpen.

Fyldepenne giver følelsen af betydning. At skrive med en fyldepen giver én en vidunderlig følelse. Der er noget over at skrive med en fyldepen ligesom mange betydningsfulde mennesker har gjort gennem historien.

Er fyldepenne velegnede til venstrehåndede? 

Som venstrehåndet vil flydende blæk kunne give udfordringer, fordi du naturligt har større tendens til at føre hånden henover det, du lige har skrevet, og derfor kan risikere at trække spor i det.

Om en fyldepen fungerer for en venstrehåndet afhænger af to ting: 

  1. Din personlige skrivestil, dvs. om du fører hånden henover det, du skriver eller du holder hånden under din tekst.

  2. Hvor hurtigttørrende blækket er. Generelt er rollerpenne og gelpenne bedre for venstrehåndede, da de bruger vandbaseret blæk, som ofte er hurtigtørrende og derfor minimerer risikoen for at trække spor i det skrevne.

Sådan passer du bedst på dine fyldepenne   

Sørg for, at opbevare dine fyldepenne ved rumtemperatur og ude af direkte sollys, da det kan tørre blækken ud.  

Investerer du en dyr Parker fyldepen, kommer den i en flot gaveæske, som du med fordel kan opbevare fyldepennen i, når du ikke bruger den.  

Andre gode skriveredskaber 

Vil du supplere dine fyldepenne, har vi et stort udvalg i skriveredskaber til alle formål: 

  • Kuglepenne både med og uden trykmekanisme. 
  • Fiberpenne til sirlige notater og præcise tegninger.  
  • Rollerpenne for en glat og personlig skrivestil –også til venstrehåndede.
  • Specialpenne til det kreative og farverige udtryk. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco