Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Farve
Justerbar
Varemærke
Materiale
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Fodstøtter

  ( 9  produkter )

Få en bedre siddestilling med en fodskammel

Ofte er en fodskammel en overset ressource, når der skal købes ergonomiske skrivebordsstole og hæve-sænke borde ind til kontoret. Fokus kan nemt blive på ryg, skuldre og nakke, mens gevinsterne ved at inkludere støtte af dine ben og fødder i din siddestilling nemt kan blive glemt. Og det er en skam. For en fodskammel kan nemlig hjælpe dig med at få en god blodgennemstrømning til benene samt afhjælpe stivhed i ben og led, når du sidder meget ned og arbejder. Nedenfor kan du læse uddybende begrundelser for.

Hvordan hjælper en fodskammel?

Selvom du har en god stol, vil der være meget pres på dine ben, når du sidder ned. En fodskammel aflaster dine ben ved at løfte dem op og derved minimere presset på venerne og musklerne i bl.a. dine lår. Prøv selv lige nu at løfte benene let, mens du læser dette og mærk, hvordan dine lår øjeblikkeligt føles lettere. En fodskammel giver dig den aflastning uden, at du skal bruge kræfter selv. På den måde får du et bedre blodomløb til dine ben, når du anvender en fodskammel. Samtidig får du den helt rigtige vinkel mellem dine lår og din overkrop ved hjælp af dem vipbare plade, som en fodskammel har. en ekstra gevinst er, at du også aflaster den nederste del af din ryg, hvor mange kan opleve spændinger, hvis de sidder meget ned i løbet af dagen. Reduktion af både træthed og evt. hævede ben kan også være et mærkbart udbytte af at bruge en fodstøtte.

Hvad er en ergonomisk fodskammel?

En ergonomisk fodskammel ern en fodskammel, som er ekstra god for din krop, da den har flere funktioner, der støtter din krop og siddestilling. Den har f.eks.

 • Nopret overflade, der masserer dine fødder.
 • Skridsikker fodplade.
 • Vippefunktion så den kan vippes i op til 30 grader og låses fast.

Vi fører både almindelige og ergonomiske fodstøtter fra bl.a Twinco, Fellows og Unilux. Gummifødder på din fodskammel gør, at den står stabilt og fast på gulvet og beskytter sarte overflader. Og så kan de alle nemt gøres rent med en fugtig klud.

5 gode grunde til at bruge en fodskammel

 • Med en fodskammel kan du nå gulvet, hvis du har korte ben. Det er den ideelle løsning, der sikrer, at du sidder godt og korrekt uden at skulle strække ben og ryg for at nå gulvet.

 • Med en fodskammel skaber du mindre pres på dine ben. Når benene får støtte nedefra minimerer du presset på dine ben. Det igen minimerer risikoen for blodpropper og aflaster samtidig din ryg.

 • Med en fodskammel sidder du aktivt. Med fodskamlens vippeplade bliver du automatisk motiveret til at bevæge dine ben og fødder, hvilket medvirker til et godt blødomløb og, at dine fødder ikke begynder at sove, som nogle gange kan opleves, hvis du har siddet ned i længere tid.

 • Med en fodskammel kan du stå op i længere tid. Det lyder mærkeligt, men en fodskammel kan faktisk også bruges til at stå på. Det siges, at man faktisk kan stå op i op til 30% længere tid med en fodskammel. Årsagen er, at den enten noprede eller knoppede overflade på fodskamlen kombineret med bevægeligheden hjælper dig få mest muligt udbytte af at stå op og, at du kan gøre det i længere tid.

 • Med en fodskammel får du et mere behageligt underlag for fødderne end et hårdt gulv. Så udover en masse sundhedsmæssige fordele, er en fodskammel også bare rarere at bruge i løbet af en lang arbejdsdag.

Stoleunderlag og ståmåtter 

For at skåne dit gulv og gøre det nemmere at bevæge dig rundt på din kontorstol, anbefaler vi stoleunderlag, som vi har i forskellige udgaver. Bløde ståmåtter kan som alternativ til en fodskammel gøre stående arbejde mere rart og aflastende på hårde gulvflader. Når du vælger stoleunderlag, er det vigtigt, at du tager højde for det gulv, det skal ligge på. Hvis der f.eks. er tale om et trægulv, er det vigtigt, at du vælger et stoleunderlag uden pigge, da det kan ødelægge gulvet. Men hvis stoleunderlaget derimod skal ligge på et gulvtæppe, så vil det netop være fordelagtigt at vælge et med pigge, så du er sikker på, at det ikke ligger og skøjter rundt.

Andre ergonomiske møbler og redskaber

I stedet for at bruge en fodskammel til at stå på, kan du også forlænge tiden, du kan stå op med en aktiv balanceplade, der kræver, at du aktiverer dine core-muskler, mens du står. Hvis du vil aktivere dine coremuskler siddende, kan vi anbefale en balancestol eller en balancebold, som du også kan finde i vores sortiment her i webshoppen.

Husk, at du også finder et stort udvalg af ergonomiske kontorstole og hæve-sænke-borde, der tilsammen kan give dig en mere behagelig arbejdsdag ved at forbedre din arbejdsstilling og mindske risikoen for skader i led og muskler.

Ergonomisk mus og tastatur  

Med til en god og ergonomisk rigtig siddestilling hører også brug af ergonomisk mus og tastatur, som giver dig en stor frihedsgrad, når du arbejder og samtidig er designet til at understøtte dine bevægelser bedst muligt. Har du brug for det, har vi også musemåtter og håndledsstøtter.

Du er altid velkommen til at ringe til os i kundeservice på 70 100 500, hvis du har brug for vejledning til at køb af fodskammel og fodstøtte eller andre ergonomiske produkter til din arbejdsplads.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

 • Se alle priser og online tilbud
 • Bestil varer til dag-til-dag levering
 • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage 

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco