Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Kontormøbler (1314)
Skrivebordstilbehør (602)
Fodstøtter (13)
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Farve
Sort (12)
Antracitgrå (1)
Grå (1)
Hvid (1)
Varemærke
FELLOWES (6)
LEITZ (2)
JOBOUT (1)
LYRECO (1)
TWINCO (1)
Se alle
Materiale
Plast (4)
Gummi (2)
Metal (2)
Polymerer (2)
ABS-plast (1)
Se alle
Justerbar
Ja (8)
Nej (2)
Grønne filtre
Grønne produkter (1)
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Midlertidigt energitillæg indført

Læs mere her

Fodstøtter

  ( 13  produkter )

Brug fodskammel og få en (endnu) bedre siddestilling 

En fodskammel hjælper dig bl.a. til at få en ordentlig blodgennemstrømning i benene, når du sidder meget ned på dit job og afhjælper samtidig stivhed i ben og led. Men ofte er en fodskammel en overset ressource, når der skal købes ergonomiske skrivebordsstole og hæve-sænke borde ind til kontoret. Fokus kan nemt blive på ryg, skuldre og nakke, mens gevinsterne ved at inkludere støtte af dine ben og fødder i din siddestilling nemt kan blive glemt. Derfor har vi nedenfor samlet de vigtigste svar på, hvorfor det er godt at bruge en fodskammel på arbejdspladsen.

Hvordan hjælper en fodskammel?

Selvom du har en god stol, vil der være meget pres på dine ben, når du sidder ned. En fodskammel aflaster dine ben ved at løfte dem op og derved minimere presset på venerne og musklerne i bl.a. dine lår. Prøv selv lige nu at løfte benene let, mens du læser dette og mærk, hvordan dine lår øjeblikkeligt føles lettere. En fodskammel giver dig den aflastning uden, at du skal bruge kræfter selv. På den måde får du et bedre blodomløb til dine ben, når du anvender en fodskammel. Samtidig får du den helt rigtige vinkel mellem dine lår og din overkrop ved hjælp af dem vipbare plade, som en fodskammel har. en ekstra gevinst er, at du også aflaster den nederste del af din ryg, hvor mange kan opleve spændinger, hvis de sidder meget ned i løbet af dagen. Reduktion af både træthed og evt. hævede ben kan også være et mærkbart udbytte af at bruge en fodstøtte.

Hvad er en ergonomisk fodskammel?

En ergonomisk fodskammel har flere funktioner, der støtter din krop og siddestilling:

 • Nopret overflade, der masserer dine fødder.
 • Skridsikker fodplade.
 • Kan vippes i op til 30 grader og låses fast.

Vi fører både almindelige og ergonomiske fodstøtter fra bl.a Twinco, Fellows og Unilux. Gummifødder på din fodskammel gør, at den står stabilt og fast på gulvet og beskytter sarte overflader. Og så kan de alle nemt gøres rent med en fugtig klud.

5 gode grunde til at bruge en fodskammel

 • Nå gulvet med en fodskammel, hvis du har korte ben. Det er den ideelle løsning, der sikrer, at du sidder godt og korrekt uden at skulle strække ben og ryg for at nå gulvet.

 • Få mindre pres på dine ben ved at sidde med fødderne på en fodskammel. Når benene får støtte nedefra minimerer du presset på dine ben. Det igen minimerer risikoen for blodpropper og aflaster samtidig din ryg.

 • Du sidder aktivt, når du har benene på en fodskammel. Pga. vippepladen bliver du automatisk inspireret til at bevæge dine ben og fødder, hvilket medvirker til et godt blødomløb og, at dine fødder ikke begynder at sove, som nogen kan opleve, når de sidder meget ned.

 • Brug din fodskammel også når du står op. Står du op på din fodskammel ved dit hæve-sænke bord, siger eksperterne, at du kan stå i op til 30% længere tid, end hvis du blot står på gulvet. Årsagen er, at den enten noprede eller knoppede overflade på fodskamlen kombineret med bevægeligheden hjælper dig få mest muligt udbytte af at stå op og, at du kan gøre det i længere tid.

 • En fodskammel er mere behagelig at lade dine fødder støtte på end det hårde gulv. Så udover en masse sundhedsmæssige fordele, er en fodskammel også bare rarere at bruge i løbet af en lang arbejdsdag.

Stoleunderlag og ståmåtter 

For at skåne dit gulv og gøre det nemmere at bevæge dig rundt på din kontorstol, anbefaler vi stoleunderlag, som vi har i forskellige udgaver. Bløde ståmåtter kan som alternativ til en fodskammel gøre stående arbejde mere rart og aflastende på hårde gulvflader. Du kan også forlænge tiden, du kan stå op med en aktiv balanceplade, der kræver, at du bruger dine core-muskler, mens du står. 

Se hele vores udvalg af stoleunderlag og ståmåtter.

Ergonomisk mus og tastatur  

Med til en god og ergonomisk rigtig siddestilling hører også brug af ergonomisk mus og tastatur, som giver dig en stor frihedsgrad, når du arbejder og samtidig er designet til at understøtte dine bevægelser bedst muligt. Har du brug for det, har vi også musemåtter og håndledsstøtter.

Du er altid velkommen til at ringe til os i kundeservice på 70 100 500, hvis du har brug for vejledning til at køb af fodskammel og fodstøtte eller andre ergonomiske produkter til din arbejdsplads.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

 • Se alle priser og online tilbud
 • Bestil varer til dag-til-dag levering
 • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage 

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
Grønt produkt
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product

Fodstøtte standard

Ref: 11.061.141
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco