Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Produkttype
Varemærke
Sustainable Selection
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Førstehjælpskasser

  ( 11  produkter )

Hvorfor en førstehjælpskasse er vigtig på arbejdspladsen

Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude, og derfor er det altid en god idé at have en førstehjælpskasse i firmabilen og på arbejdspladsen. Når der sker en ulykke eller er et uheld, kan tiden ofte være kostbar, og derfor er det vigtigt at have en førstehjælpskasse, så du kan medvirke til at mininere risikoen for infektion eller alvorligheden af ulykken.

Hvad indeholder en førstehjælpskasse?

I vores Cederroth førstehjælpskasser finder du lige netop det udstyr, som du skal bruge, hvis der skulle opstå brug for at rense et sår, lægge en forbinding eller noget andet i forbindelse med et uheld.

Indhold i en førstehjælpskasse (størrelse medium):

Renseklude, plastre, en kompres, en lille kompres, en maske, handsker, Savett vådservietter og hurtigforbindinger.

Ekstra indhold i stor førstehjælpskasse:

Triangular bandager, elastiske bandager, brandsårsforbinding, soft foam bandage, saks, tæppe samt instruktionsbog.

Begge varianter af førstehjælpskasser er vandafvisende, robuste og i et beskyttende etui med et solidt håndtag, der gør førstehjælpskassen let at bære. Desuden er alt indhold placeret i transparente plastlommer, som giver et godt og hurtigt overblik, når du har brug for det.En førstehjælpsstation er ideelt til arbejdspladser med mange medarbejdere, og hvor der er brug for at kunne gå i højt beredskab hurtigt. Den er klar til vægophængning og er nem at genopfylde.

Hvor placerer I bedst en førstehjælpskasse?

Det er der ikke noget entydigt svar på, men det er altid en god idé at vælge et sted, hvor alle medarbejdere altid har adgang som f.eks. receptionsområdet eller kantinen. Det samme gælder for en hjertestarter.

Vær opmærksom på udløbsdatoen på indholdet i jeres førstehjælpskasse

Indeholdet i en førstehjælpskasse kan udløbe og derfor have ingen eller formindsket effekt, den dag det skal bruges. Sørg derfor jævnligt for at tjekke udløbsdatoen på f.eks. øjerens, brændsårsgelé, forbindinger mm. og køb nye forsyninger, så I altid er opdaterede. I tilfælde af uheld, hvor produktets udløbsdato, kan indholdet stadig anvendes. Men kun i nødstilfælde.

Øjenskyl er vigtigt på industrielle arbejdspladser

På industrielle arbejdspladser, hvor medarbejderne kan risikere at få støv, splinter eller uønskede partikler i øjnene, er øjenskyl en rigtig god løsning at have ved hånden - og kan være et godt supplement til en førstehjælpskasse. Vi har øjenskyl på flaske eller som del af en decideret øjenskylstation, som kan hænges op på væggen.

Find også håndsprit, plastre, forbindinger og hjertestartere

For hygiejnens skyld er håndsprit altid godt at have i nærheden af jeres førstehjælpskasse. På samme måde kan I altid supplere jeres Cederroth førstehjælpskasse med plastre, forbindinger og brandsårsbandager og -geler ligesom vi også har hjertestartere til hurtig levering.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kunderådgivning på 70 100 500 for at få vejledning til køb af førstehjælpskasse til jeres arbejdsplads og hvilken ekstra førstehjælpsudstyr I evt. også har brug for til altid at kunne yde korrekt førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500  alle hverdage fra kl. 8 til 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare dig!

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco