Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Kaffemaskiner

  ( 17  produkter )

Find din nye Moccamaster, Dolce Gusto maskine og andre kaffemaskiner hos Lyreco

Moccamaster er en af de mest populære kaffemaskiner i vores sortiment. Og med god grund. Med en Moccamaster kaffemaskine får du både elegant og stilligt design, brugervenlighed ved betjening og god kaffe ved hver eneste kop. Vi fører også andre kaffemaskiner fra anerkendte mærker som Bonomat, Siemens, Bosch og selvfølgelig Dolce Gusto maskiner til kaffekapsler.

Hvor lang er garantien på Moccamaster kaffemaskiner?

En Moccamaster er bygget til at holde i mange år. Maskinerne er håndlavet og individuelt testet på deres fabrik, og det er i sig selv en garanti for en god og solid kaffemaskine. I får 5 års garanti på bryggeenheden på Moccamaster kaffemaskiner, som sikrer, at I har en god kaffemaskine at brygge kaffe på i mange år fremover.

Vidste du,

at alle Moccamasters kaffemaskiner er godkendte af European Coffee Brewing Centre. Gennem 40 år har de fremmet måden at brygge kaffe på og sikre den gode kvalitetsoplevelse.

Hvilken type Moccamaster passer til jeres behov?

Afhængig af, hvor mange kaffedrikkere I er og, hvor meget kaffe I drikker, er der to varianter at vælge i mellem:

Foretrækker I at male jeres egne bønner og komme på jeres Moccamaster, er det nemt at gøre i en kaffekværn, som du også finder her på siden. På den måde får I altid den mest friske og smagfulde kop kaffe.

Kaffemaskiner med stor kapacitet

Hvis du skal servicere mange mennesker ad gangen, har vi også har løsninger, som har en kapacitet på helt op til 152 kopper. 

Ring til vores kunderådgivning på 70 100 500, hvis du har brug for ekstra vejledning, før dit valg af kaffemaskine.

Kaffemaskine med kværn og automatisk rens

Har I mere end 10 ansatte kaffeelskere, er der mange virksomheder, der er glade for en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn. Fra Siemens fører vi forskellige modeller designet med rustfri stålfront og et stort brugervenligt touch display. Automatisk rens efter brygning af hver kop. Kaffemaskinerne kan brygge i hele 7 kaffestyrker, og I kan vælge mellem espresso, kaffe, cappuccino, latte macchiato, cafe au lait, varm mælk, mælkeskum og varmt vand til f.eks. the. Kaffekværnen, CeramDrive, er keramisk og giver ensartethed i formaling hver gang. Vælg mellem kaffemaskiner der kan enkelt eller dobbelbrygning. Denne type kaffemaskiner anvender hele bønner, som hældes i bønnebeholderen med aromabevarende låg.

Find hele og ristede kaffebønner fra BKI, Gevalia, Café Noir og Jacobs Douuwe Egberts

Luksus i hver kop med Dolce Gusto maskine til kaffekapsler

Dolce Gusto kaffemaskine er det oplagte valg til jer, der kan lide en god kop espressokaffe med eller uden mælk, og som enten ikke har så meget plads eller ikke er så mange medarbejdere. Lav din egen lækre og smagfulde kop kaffe fra det store smagsudvalg af kaffekapsler.

Hvordan rengør du bedst din Moccamaster eller kaffemaskine?

Rengøring og afkalkning af din kaffemaskine forlænger dens levetid. Vi har både færdigblandet afkalker til din Moccamaster, Suma afkalker specielt fremstillet til at afkalke varmtvandsbeholdere og komponenter af kaffe- og espressomaskiner, Dolce Gusto afkalkningskit og afkalkningstabletter til Siemens kaffemaskinerne. Det hele finder du også her på siden.  

Elkedler og god te til tedrikkerne

En god elkedel fra Bosch finder du også i vores sortiment, og så kan I lade thedrikkerne vælge lækker te fra Pickwick og Pukka. På samme sider finder I også instant kaffe og kakao. Skal der mælk i teen eller kaffen? Så finder du både små kartoner på 20 ml samt smarte poser med coffee creamer under kategorien mælk og fløde.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage
 
Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco