Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Kontorartikler (4170)
Blokke og Post-It (386)
Post-it (152)
Andre farvede notes (45)
Gule post-it (27)
Markere, pile, indeks (21)
Memoblokke i genbrugspapir (19)
Kubusser (16)
Z-note/pop-up notes (14)
Notedispensere (5)
Andet (4)
Forprintede notes (1)
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
God værdi (8)
Varer der udgår (15)
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Farve
Assorteret (56)
Gul (24)
Kanariegul (22)
Pink (12)
Grøn (10)
Se alle
Form
Firkantet (77)
Rektangulær (58)
Andet (1)
Blomsterformet (1)
Hjerteformet (1)
Arkstørrelse
76 x 76 mm (46)
75 x 75 mm (21)
76 x 127 mm (14)
75 x 125 mm (9)
101 x 101 mm (4)
Se alle
Varemærke
POST-IT (99)
LYRECO PREMIUM (13)
LYRECO (9)
3M (2)
BNT SCANDINAVIA (1)
Antal ark pr. blok
90 (50)
100 (39)
450 (8)
225 (3)
400 (2)
Se alle
Grønne filtre
Der Blaue Engel (9)
FSC ® (28)
Grønne produkter (114)
PEFC (82)
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Midlertidigt energitillæg indført

Læs mere her

Post-it

  ( 152  produkter )

Post-it og sticky notes 

Post-it er en serie af labels og memoblokke, som er produceret af fabrikanten 3M. Her på siden finder du også sticky notes fra vores egen produktserie fra Lyreco. Det smarte ved en post it papirblok er den selvklæbende bagside, som derfor også har givet dem det yndede navn sticky notes. Sticky notes eller post its kan hæftes på de fleste underlag så som glas, træ, tekstiler, læder, plast og laminat. Og så kan du flytte din post it rundt og klæbe dem op igen og igen uden, at de mister deres klæbeevne. En række af vores produkter er ”super sticky”, hvilket vil sige, at de har en ekstra kraftig klæbeevne.

Hvilke størrelser findes post it blokke i? 

Post-it blokke fås i forskellige størrelser fra helt små til meget store, som ofte anvendes til brainstorming. Udover firkantede post it blokke, har vi også blomsterformede og hjerteformede post its.

Her er udvalget af Post it blokke og sticky notes: 

Indeksfaner og pile er de mindste post its, som kan bruges til at markere tekst og billeder i læsemateriale. Den klassiske gule post it fås både som kvadrat og rektangulær med plads til flere noter.  
Her finder du også linjerede post it blokke. Z-note eller pop-up notes er som den almindelige post it, men hvor du kan trække flere post its af på samme tid i stedet for at nøjes med en af gangen. Når du trækker i den første post-it klæber den næste og den næste til hinanden som i et zig-zag mønster, deraf navnet. Til brainstorming af f.eks. gode idéer findes der selvklæbende flipoverark, som kan hænges op på enhver plan flade. De fungerer ligesom en post it – bare i meget stor størrelse.

Tip! Brug filteret i menuen til venstre til at sortere på præcis de(n) størrelse(r) post it blokke, du leder efter.

Hvor mange ark indeholder en post it? 

En almindelig pakke post it indeholder 90 ark. Vil du have flere ark, har kubusser 400 ark limet sammen.

Post its findes i mange farver og kombinationer

Gule post-it er den farve, de fleste associerer med sticky notes. Men de findes også i serier af post-its med f.eks. flotte pastelfarver eller klare farver. De kan fås i pakker med samme farve eller i spændende farvesammensætninger, så du har post its, der kan bruges til forskellige formål. Brug filteret til venstre menuen til at vælge mellem de 26 farver eller farvekombinationer, der er at vælge i mellem.

Prøv post its, der ikke limer på undersiden 

I en kubus er papirerne kun limet sammen i ryggen og har derfor ikke en selvklæbende bagside. Kubusser findes med ark i samme farve eller i smukke farvesammensætninger svarende til 4 eller 5 blokke sat sammen. Vælg selv, hvilke farver, der vil klæde dit bord. Vil du gerne holde styr på din kubus, holder en en dispenser noterne på plads, og du kan derfor tage en note med én hånd. En dispenser er både flot og kan bidrage til at holde orden på skrivebordet - og at dine post-it noter ikke bliver fjernet fra dit bord.

Markering og indekseringer 

Vi har et stort udvalg af små post-its i plastik til markeringer og noteringer i f.eks. bøger, noter, kataloger, mapper mm. Produceret i tyndt pvc er de nemme at skrive på og derved skabe et hurtigt overblik. Den selvklæbende del er gennemsigtig, så du kan læse igennem den. 

Find miljøvenlige Post-it blokke

En lang række af vores Post-its er fremstillet med omtanke for miljøet – du skal blot kigge efter produkter mærket med et lille grønt træ (ved produktbilledet). Det grønne træ kan eksempelvis betyde, at memoblokkene er fremstillet af genbrugspapir, eller at de er fremstillet af PEFC-certificeret papir. PEFC-certificeringen garanterer, at papiret stammer fra bæredygtigt skovbrug, hvor der er taget hensyn til både miljø og mennesker. Læs mere om miljøegenskaberne under de enkelte produkter. 

Se udvalget af memoblokke og dispensere i genbrugspapir.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco