Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Farve
Se alle
Varemærke
Antal ark pr. blok
Se alle
Form
Arkstørrelse
Se alle
Materiale
Indeksstørrelse
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Post-it

  ( 126  produkter )

Post-it og sticky notes i mange farver og størrelser

Post-it er en verdenskendt og populær serie af labels og memoblokke, som er produceret af fabrikanten 3M. Her på siden finder du også sticky notes fra vores egen produktserie fra Lyreco. Det smarte ved en Post-it papirblok er den selvklæbende bagside, som derfor også har givet dem det yndede navn sticky notes. Sticky notes eller Post-its kan hæftes på de fleste underlag så som glas, træ, tekstiler, læder, plast og laminat. Og så kan du flytte din Post-it rundt og klæbe dem op igen og igen uden, at de mister deres klæbeevne. En række af vores produkter er ”super sticky”, hvilket vil sige, at de har en ekstra kraftig klæbeevne.

Hvilke størrelser findes Post-it blokke i? 

Post-it blokke fås i forskellige størrelser fra helt små til meget store. De mindste Post-its er gode til at lave markeringer i f.eks. bøger eller dokumenter, mens de store ofte anvendes til brainstorming. Udover firkantede Post-it blokke, har vi også blomsterformede og hjerteformede Post-its. Et hyggeligt indslag, hvis de f.eks. skal bruges til børn på skoler og i institutioner.

Her er udvalget af Post-it blokke og sticky notes: 

Indeksfaner og pile er de mindste Post-its, som kan bruges til at markere tekst og billeder i læsemateriale , og derfor er perfekte til brug i skolen eller andre på uddannelsesinstitutioner. Den klassiske gule Post-it fås både som kvadrat og rektangulær med plads til flere noter. Her finder du også linjerede Post-it blokke. Z-note eller pop-up notes er som den almindelige Post-it, men hvor du kan trække flere Post-its af på samme tid i stedet for at nøjes med en af gangen. Når du trækker i den første Post-it klæber den næste og den næste til hinanden som i et zig-zag mønster, deraf navnet. Til brainstorming af f.eks. gode idéer findes der selvklæbende flipoverark, som kan hænges op på enhver plan flade. De fungerer ligesom en Post- it – bare i meget stor størrelse.

Tip! Brug filteret i menuen til venstre til at sortere på præcis de(n) størrelse(r) Post-it blokke, du leder efter.

Hvor mange ark indeholder en Post-it? 

En almindelig pakke Post-it indeholder 90 ark. Vil du have flere ark, har kubusser 400 ark limet sammen. Hvis du har et stort forbrug af Post-it kan kubusserne være et godt valg, så du ikke løber tør så tit. Kubusserne fås desuden ofte i beholdere, der er praktiske og passer perfekt på ethvert skrivebord.

Post-its findes i mange farver og kombinationer

Gule Post-it er den farve, de fleste associerer med sticky notes. Men de findes også i serier af Post-its med f.eks. flotte pastelfarver eller klare farver. De kan fås i pakker med samme farve eller i spændende farvesammensætninger, så du har Post-its, der kan bruges til forskellige formål. Brug filteret til venstre menuen til at vælge mellem de 26 farver eller farvekombinationer, der er at vælge i mellem.

Prøv Post-its, der ikke limer på undersiden 

I en kubus er papirerne kun limet sammen i ryggen og har derfor ikke en selvklæbende bagside. Kubusser findes med ark i samme farve eller i smukke farvesammensætninger svarende til 4 eller 5 blokke sat sammen. Vælg selv, hvilke farver, der vil klæde dit bord. Vil du gerne holde styr på din kubus, holder en en dispenser noterne på plads, og du kan derfor tage en note med én hånd. En dispenser er både flot og kan bidrage til at holde orden på skrivebordet - og at dine post-it noter ikke bliver fjernet fra dit bord.

Markering og indekseringer med Post-it

Vi har et stort udvalg af små post-its i plastik til markeringer og noteringer i f.eks. bøger, noter, kataloger, mapper m.m. Produceret i tyndt pvc er de nemme at skrive på og derved skabe et hurtigt overblik. Den selvklæbende del er gennemsigtig, så du kan læse igennem den. Denne type Post-its er populær blandt studerende på universiteter m.fl. når der skal læses til eksaminer og markeres vigtige passager i lærebøger.

Hvad kan man ellers bruge Post-it til?

Post-its kan bruges til et væld af ting. Som nævnt, kan de bruges til markeringer og indekseringer, men der er mange andre muligheder. Post-its er perfekte til små beskeder til kollegaen. Det kan være, at receptionisten har en besked til en kollega, der ikke sidder ved sin plads, og så kan en post-it placeret på computerskærmen være en nem løsning. Der er også mange, der bruger Post-its til små huskesedler og to-do’s, mens Post-its også hyppigt bliver brugt på workshops, når der skal brainstormes og udveksles idéer.

Find miljøvenlige Post-it blokke

En lang række af vores Post-its er fremstillet med omtanke for miljøet – du skal blot kigge efter produkter mærket med et lille grønt træ (ved produktbilledet). Det grønne træ kan eksempelvis betyde, at memoblokkene er fremstillet af genbrugspapir, eller at de er fremstillet af PEFC-certificeret papir. PEFC-certificeringen garanterer, at papiret stammer fra bæredygtigt skovbrug, hvor der er taget hensyn til både miljø og mennesker. Læs mere om miljøegenskaberne under de enkelte produkter. 

Se udvalget af memoblokke og dispensere i genbrugspapir.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco