Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Elektronik tilbehør

  ( 4  produkter )

Find tilbehør til din elektronik

Er du på udkig efter elektroniktilbehør til din virksomhed, så kan vi hjælpe dig. I vores webshop finder du et stort udvalg af forskellige elektronikprodukter fra anerkendte brands af høj kvalitet. Vi har alt lige fra webkameraer til skærmfiltre, og bestiller du inden kl. 16, har du mulighed for at få dine varer leveret allerede næste arbejdsdag. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på 70 100 500, hvis du har behov for vejledning til dit køb.

Beskyt dig mod hacking af dit kamera med et webkameradække

I vores sortiment af elektroniktilbehør finder du et såkaldt webkameradække. Et webkameradække er et nemt og effektivt redskab til at sikre dig mod hacking af dit webkamera. Alt du skal gøre er at placere dækket over kameraet på din PC eller MAC og slå det for, når du ikke skal bruge kameraet. På den måde kan du slippe frygten for, at uvedkommende følger dig over dit kamera. Du kan købe webkameradække i forskellige farver, så det matcher din computer og sidder diskret placeret. Et webkameradække er desuden ikke særlig stort og burde derfor ikke genere dig i dit daglige brug af skærmen.

Mus, tastatur og andet tilbehør til computeren

Hvis du er på udkig efter mere udstyr til din computer, så tag et kig på vores øvrige underkategorier af elektronikprodukter. Foruden mus og tastaturer finder du et stort sortiment af bl.a. PC- og monitorstande samt computertasker og skærmfiltre. Sidstnævnte er ligesom webkameradækket en god ting at investere i, hvis du vil sikre, at uvedkommende ikke følger med i det, du laver på din skærm, når du arbejder. Det kan f.eks. være i tilfælde, hvor du arbejder med personfølsomt data eller i tilfælde, hvor der indtastes koder eller udarbejdes lønninger til medarbejdere i virksomheden.

Pas godt på din computer med computerrens

Hvis du vil være god mod din computer, kan vi anbefale dig at gå på opdagelse blandt vores produkter af forskellige typer computerrens. Her finder du bl.a. renseservietter, skærmrens og meget andet, der kan bruges til at holde både skærm og tastatur fri for bakterier og generende skidt.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco