Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Filtertype
Varemærke
Dækning
Luftstrøm
Strøm
Støjniveau
Sustainable Selection
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Luftrensere

  ( 27  produkter )

Skab et bedre indeklima med en luftrenser

Et godt indeklima er af stor betydning for medarbejdernes effektivitet, trivsel og sundhed, og det kan en luftrenser hjælpe med. Vi fører luftrensere fra mærket Fellowes, som tilbyder luftrensere til rum fra 90 - 140 kvadratmeter. Vi har samlet svar på de mest almindelig spørgsmål om luftrensere her:

Hvad er en luftrenser?

En luftrenser er en maskine, der optimerer luftkvaliteten ved at fjerne støv og partikler fra luften. Den fjerner effektivt 99,97% af luftbårne partikler helt ned til 0,3 µ, herunder pollen, mikrober, allergener og cigaretrøg. I vil opleve en øger luftgennemstrømning på op til 50%, hvilket giver en ren og renset luft i lokalet.

Kan en luftrenser fjerne cigaretrøg?

Ja. En luftrenser fjerner lugten af cigaretrøg og kan derfor være med til at forbedre indeklimaet på kontoret både væsentligt og hurtigt. Derudover fjerner en luftrenser også pollen og filtrerer virus, bakterier og influenza fra luften. Lider nogle af kollegaerne af allergi eller astma, er en luftrenser også en god investering, da den også  fjerner hustøvmider og svampesporer. Det er godt for både sundheden og for indeklimaet.

Hvordan virker en luftrenser?

Via en støjsvag ventilator skaber luftrenseren øget luftcirkulation i lokalet. Luften suges gennem luftfilteret og renses for støv og partikler således, at returluften er ren.

Det skal du vide om Fellowes luftrensere:

  • AeraSafe™ antimikrobielt filter – indbygget beskyttelse mod lugtfremkaldende bakterier, mug og skimmelsvamp.
  • AeraSmart™-sensor overvåger luftkvaliteten, og justerer automatisk ventilatorhastigheden for at holde luften ren. Farver viser, hvor ren luften er.
  • Er ultra støjsvag.

Hvad gør et hepa-filter og et kulfilter?

HEPA-filteret i en luftrenser opfanger alle partikler og sørger for, at de ikke bliver recirkuleret i rummet. Kulfilter fjerner lugt og indfanger store luftbårne partikler, og har en antimikrobiel behandling, der hæmmer væksten af de indfangne bakterier m.m. I luftrenseren er der en indikator for, hvornår I bør skifte kul og HEPA-filter. Dog anbefaler Fellowes, at HEPA filteret skiftes hver 12. måned og kulfilteret hver 3. måned for at sikre så optimalt et indeklima som muligt.  HEPA- og kulfiltre kan I købe i webshoppen også.

Husk vi leverer fra hverdag til hverdag ved bestilling inden kl. 16.

Hvor placerer I bedst en luftrenser i rummet?

Placer gerne luftrenseren tæt på, hvor I opholder jer i dagligdagen. Fordi den er støjsvag, vil I ikke lægge mærke til den. Med en vægt på under 7 kg er en luftrenser nem at flytte rundt på. Afhængig af antallet af kvadratmeter og medarbejdere, behøver I derfor ikke at købe en til hvert rum, men kan variere deres placering alt efter behov.

Suppler med en ventilator

På en varm sommerdag kan det være rart at supplere en luftrenser med en ventilator for kølig og frisk luft. Se vores udvalg af ventilatorer her.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16 og vi leverer næste arbejdsdag
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Luftrenser Fellowes Aeramax H13 SE

Ref: 15.289.929
3.535,00 DKK
product
Sustainable Selection

Luftrenser Fellowes Aeramax DX95

Ref: 6.654.101
4.098,70 DKK

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco