Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Papir og kuverter

Papir, kuverter og kontortilbehør til alle formål 

Papir er ikke bare papir. 

Hos Lyreco er vi en af verdens største leverandører af papir, kuverter og kontortilbehør til virksomheder. Det betyder, at anset om du har brug for almindeligt printerpapir eller kopipapir til kontoret, lidt tykkere papir til indbydelser eller fotopapir til dine billeder, så kan du finde præcis det, du har brug for, her hos os. 

 

Hurtig genvej til vores samlede udvalg af papir til kontoret:

Printerpapir og kopipapir - over 100 forskellige typer i A3, A4 og A5 med både mat og blank overflade og med og uden huller.

Farvet papir - mange forskellige, flotte farver i 80, 120 og 160 gram. Ring for flere tykkelser. 

Genbrugspapir - flere forskellige dimensioner og kvaliteter produceret af 100% genbrugte papirfibre. 

Maskinpapir - bl.a. bonruller, plotterpapir og girokort. 

Andet papir - bl.a. konceptpapir, tegnekardus, kalkerpapir, vandfast kopipapir. 

Kuverter - business- boble-, pap- og sikkerhedskuverter. 

 

Kan alt papir genbruges?

Alt papir kan som udgangspunkt genbruges. En nem måde at tjekke det på er at krølle det sammen, og folder det sig ikke ud igen, er det papir, der kan genbruges. 

Du kan også sagtens sende papir, der er printet eller tegnet på, til genbrug.

 

Vidste du, at papir kan genbruges op til 6 gange?

 

Hvad er genbrugspapir lavet af?

Genbrugspapir er fremstillet 100% af genbrugt papirfibre og ikke træ. Det betyder, at produktionen af papiret har en mindre miljøbelastning end almindeligt papir, ligesom der heller ikke bliver brugt klorin til at blege papiret. 

Genbrugspapir kan du bruge ligesom almindeligt printer- og kopipapir, med mindre du har specifikke krav til vægt eller coating.

 

Hos Lyreco stiller vi krav til vores leverandører af miljøvenlige produkter, derfor har al vores genbrugspapir det tyske miljø- og økologimærke 'Der Blaue Engel' og EUs ECOlabelDu kan altid genkende vores miljøvenlige produkter på ikonet med det lille træ ud for hvert produkt.

Vil du også have kuverter og konvolutter i genbrugspapir finder du dem her ved at bruge ’Økofiltre’ i bunden af menuen til venstre. 

 

Hvilken slags papir skal bruges til laser- og inkjetprintere?

Der er forskel på, hvordan en laserprinter og en inkjetprinter printer, og derfor skal du også bruge forskellige typer papir. 

Under printer- og kopipapir kan du sortere på ’Printerteknologi’ og her vælge, om du er interesseret i at se vores udvalg af papir til enten laserprinter, inkjetprinter eller kopimaskine. 

På siden kan du også finde svar på, om du kan bruge inkjetpapir i laserprintere eller omvendt? 

 

Antalis leverer vandfast kopipapir

Fra Antalis har vi vandfast kopipapir. Det er papir med en polyesterfilm, som udover at gøre papiret vandfast, også gør det meget slidstærkt og vejrbestandigt. Det kan derfor anvendes som alternativ til laminering.

 

Papir og kuverter til dit budget 

Vi tilbyder papir fra alle førende varemærker som New Future, Multicopy, HP og Navigator og derudover har vi også vores eget populære mærke, så du kan være sikker på at finde det rette uanset budget.

Udover kuverter og konvolutter dækker vores sortiment også sikkerhedskuverter, forsendelsesposer, prøveposer og meget mere til at forsende i.

 

Køb kontorartikler samtidig 

Vi har over 10.000 produkter i vores sortiment og over 90% af dem på vores eget lager, så vi kan levere til dig fra dag til dag. 

Tjek her vores store udvalg af kontorartikler og gør dine indkøb samlet.

 

Hvor ofte leverer I?

Vi leverer fra hverdag til hverdag, når du bestiller dagen før senest kl. 16.

 

Hvad koster levering?

Køber du for over 500 kr. leverer vi gratis til din dør. 

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco