Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Printteknologi
Se alle
Varemærke
Se alle
Farve
Se alle
Gramvægt
Se alle
Papirformat
Se alle
Kompatibilitet
Bredde
Se alle
Kernediameter
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Papir og kuverter

  ( 310  produkter )

Papir, kuverter og kontortilbehør til alle formål

Papir er ikke bare papir. Hos Lyreco er vi en af verdens største leverandører af papir, kuverter og kontortilbehør til virksomheder. Det betyder, at uanset om du har brug for almindeligt printerpapir eller kopipapir til kontoret, lidt tykkere papir til indbydelser eller fotopapir til dine billeder, så kan du finde præcis det, du har brug for, her hos os. Vi tilbyder papir fra alle førende varemærker som New Future, Multicopy, HP og Navigator. Derudover har vi også vores eget populære mærke, så du kan være sikker på at finde det rette uanset budget.

Hurtig genvej til vores samlede udvalg af papir til kontoret:

 

Printerpapir og kopipapir - over 100 forskellige typer i A3, A4 og A5 med både mat og blank overflade og med og uden huller.

Farvet papir - mange forskellige, flotte farver i 80, 120 og 160 gram. Ring for flere tykkelser.

Genbrugspapir - flere forskellige dimensioner og kvaliteter produceret af 100% genbrugte papirfibre.

Maskinpapir - bl.a. bonruller, plotterpapir og girokort.

Andet papir - bl.a. konceptpapir, tegnekardus, kalkerpapir, vandfast kopipapir. 

Kuverter - business- boble-, pap- og sikkerhedskuverter.

Kan alt papir genbruges?

Alt papir kan som udgangspunkt genbruges. En nem måde at tjekke det på er at krølle det sammen, og folder det sig ikke ud igen, er det papir, der kan genbruges. Du kan også sagtens sende papir, der er printet eller tegnet på, til genbrug.

Vidste du, at papir kan genbruges op til 6 gange?

Hvad er genbrugspapir lavet af?

Genbrugspapir er fremstillet 100% af genbrugt papirfibre og ikke træ. Det betyder, at produktionen af papiret har en mindre miljøbelastning end almindeligt papir, ligesom der heller ikke bliver brugt klorin til at blege papiret. Genbrugspapir kan du bruge ligesom almindeligt printer- og kopipapir, medmindre du har specifikke krav til vægt eller coating.

Hos Lyreco stiller vi krav til vores leverandører af miljøvenlige produkter, derfor har al vores genbrugspapir det tyske miljø- og økologimærke 'Der Blaue Engel' og EUs ECOlabelDu kan altid genkende vores miljøvenlige produkter på ikonet med det lille træ ud for hvert produkt.

Vil du også have kuverter og konvolutter i genbrugspapir finder du dem her ved at bruge ’Økofiltre’ i bunden af menuen til venstre. 

Hvilken slags papir skal bruges til laser- og inkjetprintere?

Der er forskel på, hvordan en laserprinter og en inkjetprinter printer, og derfor skal du også bruge forskellige typer papir. Under printer- og kopipapir kan du sortere på ’Printerteknologi’ og her vælge, om du er interesseret i at se vores udvalg af papir til enten laserprinter, inkjetprinter eller kopimaskine. På siden kan du også finde svar på, om du kan bruge inkjetpapir i laserprintere eller omvendt? 

Antalis leverer vandfast kopipapir

Fra Antalis har vi vandfast kopipapir. Det er papir med en polyesterfilm, som udover at gøre papiret vandfast, også gør det meget slidstærkt og vejrbestandigt. Det kan derfor anvendes som alternativ til laminering.

Stort udvalg af kuverter til forskellige typer af forsendelser eller opbevaring

Hvis du går på opdagelse i vores sortiment af kuverter, finder du et bredt udvalg af alt lige fra alm. A5-kuverter og boblekuverter til rudekuverter og sågar cd-kuverter. Vi har også papkuverter, der sikrer at indholdet ikke bliver bukket, og prøveposer samt cirkulationsposer. Kort sagt gør vi en dyd ud af at have så stort et udvalg, at vi dækker enhver virksomheds kuvertbehov. Hvis du ikke ønsker at skrive adresserne på dine kuverter i hånden, kan du også købe adresselabels til din printer hos os. Ellers er det naturligvis oplagt at gøre nytte af vores rudekuverter. Husk også, at du ligesom med vores udvalg af papir, har mulighed for at vælge miljørigtige kuverter ved hjælp af menuen i venstre side.

Kuverter til skrøbelige forsendelser

Nogle gange er det nødvendigt at sende noget, der er af skrøbelig karakter. Det kan være et dokument eller et lille billede, der ikke må bukkes. Det kan også være indhold, der skal skærmes mod stød og ridser. I den forbindelse vil vi anbefale, at man køber papkuverter eller boblekuverter fra vores sortiment. Boblekuverterne består af et lag papir samt et lag boblefilm, der sikrer mod stød. Derudover har boblekuverten også en limlukning, der gør det muligt at se, om kuverten har været åbnet af andre, når du modtager den. Boblekuverterne fås i forskellige størrelser.

Køb kontorartikler samtidig 

Når du køber papir eller kuverter til dit lager, er det oplagt også at få fyldt op med andre produkter til kontoret. Hos os finder du masser af forskellige kontorartikler lige fra kuglepenne til blokke og notesbøger. Du finder også toner og blækpatroner til din printer. Vi har over 10.000 produkter i vores sortiment og over 90% af dem på vores eget lager, så vi kan levere til dig fra dag til dag. Tjek her vores store udvalg af kontorartikler og gør dine indkøb samlet.

Hvor ofte leverer I?
Vi leverer fra hverdag til hverdag, når du bestiller dagen før senest kl. 16.

Hvordan lægger jeg en ordre?
Så snart du er oprettet som kunde hos os, kan du begynde at handle. Du kan oprette dig på få minutter. 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover dig 

√ Mulighed for gratis fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

EU Ecolabel
product
435,00 DKK Kasse (3)
EU Ecolabel
www.fsc.org
product
339,75 DKK Kasse (5)
EU Ecolabel
www.fsc.org
product
394,75 DKK Kasse (5)

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco