Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printteknologi
Se alle
Farve
Se alle
Gramvægt
Papirformat
Varemærke
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Farvet A3 papir

  ( 6  produkter )

Farvet A3-papir til din arbejdsplads 

Hos Lyreco finder du farvet A3-papir i mange forskellige flotte farver. Sortimentet indeholder blandt andet mærkerne Trophée og Lyreco. Farvet A3-papir er velegnet til kreativ præsentation i form af posters, skilte og lignende. Det er også oplagt til skoler og institutioner, hvor kreative projekter er en del af dagligdagen. I vores sortiment finder du farvet A3-papir i en gramvægt på 80 gram, hvilket svarer til tykkelsen på et standard stykke printerpapir. Skal du bruge et mindre format, finder du  ligeledes et stort udvalg af farvet A4-papir i vores sortiment, hvor du finder papirkvalitet i op til 160 gram.

Hvad kan man bruge farvet papir til?

Farvet papir kan være et fordelagtigt valg, hvis du skal trykke noget, som du gerne vil have vækker opsigt. Det kan være flyers eller opslag. I det tilfælde kan det farvede opslag skille sig ud på en tavle med hvide papirer. Det kan også være, at du skal trykke invitationer til en særlig begivenhed, hvor farvet papir vil være flot.

Farvet papir kan også bruges til indeksering og kategorisering. Hvis du skal trykke en rapport eller lignende, kan det farvede papir bruges til at indikere skift i kapitler eller afsnit, så man hurtigt kan bladre i rapporten og finde det område, man vil læse. Her vil farvet A4-papir dog være at foretrække, da det hyppigst er denne størrelse, man trykker rapporter i.

Sidst men ikke mindst er farvet A3-papir godt at have på lager, hvis man arbejder på en skole eller i en institution. Mange børn elsker at lave kreative projekter, og det farvede papir kan f.eks. bruges, når der skal laves fastelavnspynt, klip til juletræet eller små søde gækkebreve til påske. Blandt vores udvalg af farvet A3-papir finder du mange pastelfarver, men også mere kraftfulde farver som den klassiske julerøde, grøn og blå.

Find også farvet A4-papir i vores webshop

A4-papir er nok den størrelse papir, der hyppigst bliver brugt, og derfor har du også mulighed for at købet farvet A4-papir i vores webshop. Her finder du et endnu større farveudvalg end blandt det farvede A3-papir, og du kan også købe pakker, hvor farverne er blandede, så du har noget forskelligt at vælge i mellem.

Miljøvenligt papir hos Lyreco

Hos Lyreco viser vi omtanke for miljøet, og det er der heldigvis også mange af vores kunder, der gør. Derfor er en stor del af vores farvede papir miljøvenligt – kig efter det grønne træ ved produktbillederne, eller få vist alle vores miljøvenlige papirprodukter her. Vores miljøvenlige papir er certificeret i henhold til FSC, PEFC, Der Blaue Engel, Svanemærket og/eller EU's miljømærke.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare dig.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco