Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Onlinetilbud

Andre kunder kunne godt lide disse bestseller-produkter

Vores mærkevareudvalg

Danmarks største B2B-leverandør af alt til arbejdspladsen

 

Som kunde hos Lyreco kan du vinke farvel til besværet med at skulle handle flere steder. Hos os kan du købe alt til arbejdspladsen samlet ét sted. Fra kaffe og sikkerhedssko til kuglepenne og kontorstole. Vi tror på, at service og engagement i detaljerne er vejen frem. Derfor har du kun én kontakt, én ordre og én levering - vi gør dit køb lettere. Du får nem bestilling, hurtig levering, gratis fragt og fuld returret i 30 dage.

Nu er det hurtigt og nemt at blive kunde hos Lyreco. Opret din virksomhed her, så kan du handle med det samme!

Lyreco er oprindeligt en fransk virksomhed, der blev etableret i 1926 i byen Valenciennes som en boghandel. Kontorartikler blev hurtigt føjet til bøgerne, og sidenhen er sortimentet vokset og vokset. I mellemtiden er Lyreco nu en traditionsrig, dansk virksomhed med base i Roskilde. Efterhånden dækker vi det fulde behov inden for produkter og redskaber til arbejdspladsen. Hos os finder du det bedste inden for:

Papir og kuverter

Vi leverer alt, hvad du kan ønske inden for kopi- og printerpapir. Om det er hvidt eller farvet. Eller i de gængse DIN størrelser i A5, A4, A3 og A2. Men også specialpapir som plotterpapir, bonruller, et stort udvalg af kuverter og meget andet. Læs mere og se det fulde udvalg hér!

Nyhed: Lyreco forhandler nu kopi- og printerpapir fra den tyske virksomhed STEINBEIS. Det, der udmærker STEINBEIS er, at papiret er fremstillet af 100 % genanvendt affaldspapir. Samt at produktionen er baseret på at reducere Co2-udledningen til et minimum. Se mere om STEINBEIS og produkterne her.

Printer- og farvepatroner

Har du brug for blæk- og farvepatroner? Så er du landet det rigtige sted. Ikke nok med, at vi har et stort udvalg fra producenterne HP, Canon og Epson, så er det også nemt at bestille den helt rigtige toner eller patron til din printer. Vi har lavet en nem guide, der hjælper dig til at vælge helt rigtigt. Brug tonerguiden lige hér!

Elektronik

Nu har du allerede både papir og toner, så mangler du sådan set bare en printer. Og, dem har vi også. Vælg mellem blæk-, laser- og multifunktionsprintere fra Epson, HP og Canon. Elektronik dækker dog over meget andet end printere. Vi fører headsets, Bluetooth højttalere, eksterne harddiske og meget andet fra producenter som Samsung, Logitech og mange flere anerkendte brands. Se dem alle hér. Nyt i vores sortiment er det infrarøde termometer fra Cloc, en nem og hygiejnisk løsning til temperaturmåling - læs mere her

Kontorartikler

En hjørnesten hos Lyreco er et dybt og bredt sortiment af kontorartikler. Vores store udvalg tæller bl.a. skriveredskaber som kuglepenne og tuscher, blokke til at skrive med dem på og kalendere i stort set alle formater. Se det hele hér!

Kontormøbler

Et kontor skal selvfølgelig være centrum for effektivt arbejde. Men, det må også være praktisk, funktionelt og inspirerende for at kunne opfylde dette krav. En ergonomisk kontorstol ved et praktisk hæve-sænkebord. Lamper, der giver god belysning. Ure, som både pynter og holder tid. Samt et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør arbejdsdagen lidt nemmere. Se dem hér!

Facility-produkter

Du finder også alt det, som ikke er helt så arbejdsrelateret. Det, der sætter prikken over i’et: Den friskbryggede morgenkaffe direkte fra kaffemaskinen giver en god start på dagen. Ventilatoren, der sender en frisk brise på varme dage. En smule slik og chokolade ud på eftermiddagen til at give det sidste skub. Tasken, der stiligt og praktisk rummer alt dit udstyr. Men også praktisk materiale som støvsugere og rengøringsmidler til almindeligt renhold og hygiejne er på vores palet. Se det hele hér!

Sidst, men ikke mindst: Kan du ikke finde det, du leder efter – eller skal du bruge brandede produkter? Vi kan med stor sandsynlighed skaffe det, bare tag kontakt til vores hjælpsomme kundeservice. Eller, find inspiration på Lyreco Branding Solutions

Ansvarlig omstilling

Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!
Seneste nyheder

Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Verdenskendte mærker hos Lyreco