Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Farve
Se alle
Varemærke
Se alle
Tilslutning
Værtsinterface
Se alle
Antal knapper
Se alle
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Mus og tastaturer

  ( 136  produkter )

Mus og tastatur 

Hvis du arbejder meget ved pc i løbet af din arbejdsdag, er et godt tastatur og en god mus af stor betydning. Både for hvor hurtigt du kan arbejde og for belastningen på dine skuldre og arme. I vores sortiment finder du et stort udvalg af mus med ledning, rollermouse og trådløs tastatur og mus fra leverandører som Logitech, Trust, Microsoft, Kensington m.fl.

Hvad er fordelen ved trådløs mus og tastatur? 

Med en trådløs mus får du modstandsfri bevægelighed. Det betyder, at du frit kan bevæge din mus, som du vil uden at skulle være begrænset af en ledning eller føle, at ledningen trækker i musen og gør den svære at manøvrere med. Et trådløst tastatur skal du naturligvis ikke flytte rundt på, som med en trådløs mus, men du vil alligevel opleve en stor frihedsgrad med et trådløst tastatur. For du kan både flytte det med dig, hvis du vil arbejde et andet sted, end du plejer. Og du kan uden videre flytte det fra dit skrivebord, hvis du har brug for at kunne sidde og arbejde med noget andet på bordet, som kræver plads. Har du før brugt tastatur og mus med ledning, vil du med trådløs mus og tastatur virkelig opleve den store forskel trådløst tilbehør gør.

Mus og rollermouse 

Vi fører både trådløse mus, mus med Bluetooth-teknologi og mus med ledning alt afhængig af dit behov. Vi fører også mus velegnet til venstrehåndede, ligesom du også kan vælge ergonomiske modeller. I menuen til venstre kan du vælge mellem optisk mus eller mus med laser. 

Find alle vores mus og trådløse mus her.

Tastaturer som trådløst eller med ledning 

Vælg mellem et trådløst tastatur eller med ledning afhængig af, hvor meget du har brug for at kunne tage dit tastatur med dig og skrive fra en anden placering i kontoret eller, hvis du ofte arbejder mobilt og stadig foretrækker et godt tastatur at skrive på. Vi fører også numeriske tastaturer, der kan tilkobles trådløst til din pc. 

Find alle typer tastaturer her.

Hvordan virker trådløs mus og tastatur? 

Trådløs mus og tastatur virker ved hjælp af en nano-usb modtager, som sættes i usb-indgangen på din stationære computer eller bærbare. Derigennem kommunikerer din mus og tastatur – og du undgår rod med ledninger og kabler.

Få din mus til at køre gnidningsfrit på en mussemåtte  

For at skåne dine håndled og opnå en mere gnidningsfri bevægelse med din mus, er det en god idé at investere i en musemåtte, hvis du sidder mange timer ved pc hver dag. En musemåtte får nemlig musen til at bevæge sig gnidningsfrit og ubesværet. Vil du undgå skader eller belastninger på dit håndled, når du arbejder, er det værd at investere i en håndledsstøtte, som støtter og isolerer dit håndled, så du også nemmere undgår skader eller gener.

Skærme, skærmfiltre og andet it-tilbehør  

En god computerskærm i en ordentlig størrelse er rar at arbejde ved, fordi du ikke skal knibe øjnene sammen for at se ordentligt. Synes du, at skærmlyset kan være skarpt eller må andre ikke se, hvad der står på din skærm, kan du sætte et skærmfilter for, der nedtoner lyset og blokerer for andres synsvinkel. Supplér mus, tastatur og skærm med en monitorstand til at få din skærm på i en ordentlig højde, og du har en god og ergonomisk arbejdsplads med få virkemidler.

Hvor hurtigt leverer Lyreco? 

Varer bestilt inden kl. 16 på hverdage bliver leveret næste hverdag. P.S. Du kan samle sammen i din kurv over længere tid og bestille på én gang. 

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet
√ Bestil døgnet rundt i vores webshop
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

se varianter
product
Anbefalet

Musemåtte Fellowes Microban, sort

Ref: 2.810.423
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product

Musemåtte Trust, sort

Ref: 15.642.976
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker hos Lyreco