Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Sædefarve
Varemærke
Sustainable Selection
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Møbler til reception & pauserum

  ( 5  produkter )

Loungestole og loungemøbler

Loungestole og loungemøbler kan være med til at sætte en anderledes stemning end andre kontormøbler. Om I leder efter loungestole i vintage-stil eller moderne og minimalistisk, så har vi et bredt udvalg hos af loungemøbler hos Lyreco, der kan give anledning til både afslapning og fordybning.

Sæt stemningen allerede i receptionen

For gæster og inviterede til jobsamtaler er receptionsområdet det første møde med en virksomhed. Derfor er det vigtigt, at området sætter en stemning, der matcher virksomhedens dna. Indret f.eks. med bløde og behagelige loungestole i enten engelsk inspireret vintage-stil eller skandinavisk design med polstrede armlæn. Kombiner med vores runde loungebord, og I har et sæt af loungemøbler, der byder gæster velkommen og skaber en øjeblikkelig stemning af velkommenhed.

Skab et rum til afslapning og kreativitet med loungemøbler

Loungemøbler inviterer med deres anderledes form, struktur og fornemmelse os automatisk ind i et andet mindset, hvor vi både kan hvile os og slappe af eller tænke kreative tanker. Som alternativ til en loungestol har vi fra Fumac en serie af runde puffer i elegant, tidløst design udført i flot, sort kunstlæder. De tilhørende små borde inviterer til uformelle og afslappede øjeblikke og møder. For at booste kreativiteten og samtidig aflaste kroppen fra at side på kontorstol, kan en balancebold gøre det ud for en anderledes loungestol. Deres flotte grå farver passer perfekt ind i et hvert rum med afslappende loungemøbler.

Dekorer loungen med verdenskort og flotte, kunstige planter

Pift lynhurtigt loungerummet op ved at supplere jeres loungemøbler med flotte, kunstige planter og træer, som forbedrer udseendet af et rum øjeblikkeligt. Vores store verdenskort er farverigt og detaljeret med alle verdens lande som ramme og indbyder til at slippe tankerne og give plads til nye og inspirerende input.

Barstole og barborde til uformelle, stående møder

Høje barstole og caféborde kan være et godt supplement til loungemøbler. Pga. højden kan de stilles op midt i et åbent kontor og både bryde indretningen og måden, vi normalt holder møder på. Find høje barstole og caféborde i skandinavisk og Eames-inspireret design i vores sortiment.

Konferenceborde, -stole og andre kontorstole

Hos Lyreco er vi meget mere end bare kontorartikler. Vi har også alt til kontorindretning. Se vores flotte konference- og kantinestole, skriveborde og hæve-sænkeborde og find et omfattende udvalg af kontorstole til en ergonomisk rigtig indretning af kontorpladsen.

Hvordan får jeg leveret mine loungemøbler?

Vi leverer dine loungemøbler til fortovskant med møbeltransport uden beregning. Ønsker I videre indbæring, så ring og aftal nærmere med vores kunderådgivning på 70 100 500.

Hvor lang er leveringstiden?

Nogle loungemøbler kan have leveringstid på op til 4 uger andre hurtigere. Det vil fremgå under det enkelte produkt af din bestilling. I tvivl, så ring til vores kundeservice på 70 100 500 og vi kan svare dig præcist. 

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet
√ Bestil døgnet rundt i vores webshop
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Stol Entero, sort

2 varianter
Ref: 1.259.181
product
Sustainable Selection

Konferencestol Beta Chrome

Ref: 10.125.566
product
Sustainable Selection

Stol Iso Mesh, sort

Ref: 10.125.497
product

Barstol Panama, hvid

Ref: 10.125.486
1.109,00 DKK

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco