Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Varemærke
Se alle
Rammebredde
Se alle
Rammehøjde
Se alle
Board-farve
Board-højde
Magnetisk
Overflademateriale
Tavlebredde
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Rammer

  ( 64  produkter )

Rammer til opsætning på vægge, facader og ruder

Rammer er med til at skabe blikfang og opmærksomhed omkring vigtig information og budskaber til medarbejderne. Vi har et stort udvalg af både skifterammer og inforammer til at hænge f.eks. billeder eller dagens menu i kantinen op i. Rammerne kan også bruges til at indramme diplomer eller plakater, eller hvad med at sætte agendaen til konferencen op i en flot sort ramme.

Hvilke forskellige typer rammer findes der?

Vi har tre forskellige typer rammer i vores sortiment:

Skifterammer i aluminium sættes op med beslag på almindelige vægge. Skifterammer gør det nemt at skifte budskab ud uden at tage rammen ned af væggen og har en forside i plast.

Magnetiske og selvklæbende rammer klæbes op på vinduer eller andre glatte og faste flader, hvor der ikke kan skrues beslag i. Magnetiske rammer er fremstillet i to lag tyndt plast og fås i både A4 og A3 størrelser og kan holde helt almindeligt printerpapir.

Opslagsskabe har nøgle til aflåsning og findes i to varianter: en til indendørs og en anden til udendørs brug.

Hvad er et opslagsskab?

Et opslagskab minder om en skifteramme, men adskiller sig ved, at bagsiden er et magnetisk whiteboard. Det betyder, at du både kan skrive dit budskab med en whiteboardmarker eller hænge papir op med magneter. Eller en kombination. Desuden har opslagsskabe nøgle, så kun den eller dem med adgang til nøglen kan skifte indholdet.

Opslagsskabe findes både til indendørs og udendørs brug:

Til indendørs brug har opslagsskabet en stærk og brudsikker akryloverflade, der gør, at materialet inden i let kan læses, og overfladen ikke så nemt gå i stykker. Til udendørs brug har er opslagsskabet en vandtæt glasfront med 4 mm sikkerhedsglas. Gummi hele vejen rundt fortil og stål bagtil sørger for, at der ikke kommer støv og vand ind. Desuden sidder væg-ophænget ikke helt ind til væggen, så der vil ikke være problemer med fugt. Opslagsskabe kaldes også udhængsskabe eller info-bokse.

Hvad er fordelene ved et opslagsskab?

Med et opslagsskab kan du sørge for, at dit budskab f.eks. også kan ses efter lukketid, hvis du anvender en af vores udendørsmodeller med nøgle. Et opslagsskab kan også bruges til at kommunikere fællesinformation f.eks. i en sports- eller fritidsklub eller information til forældrene i institutioner.

Fakta om et opslagsskab

  • modeller til udendørs brug har sikkerhedsglas og vandtæt glasfront.
  • leveres med nøgler.
  • dybde er 18 mm med plads til magneter.
  • kan hænge både vertikalt og horisontalt.
  • findes i flere forskellige størrelser.

Til indendørsbrug kan du også få et opslagsskab med skydelåger med plads til 15 A4-ark.

Brug vægskilte til navne- og afdelingsskilte

Har du brug for mindre rammer til f.eks. medarbejder- eller afdelingsnavne er det vægskilte, I skal bruge. De kan sættes op ud for kontorer eller mødelokaler og bruges til flot og enkel navngivning af lokaler. Find flere varianter i forskellige størrelser og formater.

Papir til print til rammer

Til både vores skifterammer og opslagskabe anbefaler vi, at du printer på almindeligt eller fotopapir for at få det bedste udtryk (laminering egner sig ikke).

Find dit foretrukne papir her:

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco