Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Printteknologi
Anvendelse
Etiketstørrelse
Facon
Klæbetype
Materiale
Varemærke
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Etiketter til frys og frostvarer

  ( 2  produkter )

Køb fryseetiketter hos Lyreco

Dybfrostetiketter er velegnede til datomarkering af frostvarer. Arbejder du eksempelvis i et køkken, kan det være smart at have styr på både indhold og udløbsdato på de frosne varer. Denne opgave bliver let og overskuelig med etiketter på kuldebestandigt papir. På den måde skaber du nem organisering, og det giver dig optimalt overblik i din hverdag. Etiketterne tåler temperaturer fra -50 til +70 grader, og den laveste påføringstemperatur er ned til -20 grader, hvilket vil sige, at du også kan påsætte mærkaterne efter varerne er blevet frosset ned. Disse labels kan både bruges til laser-, farvelaser- og injektprintere og fås i ark med forskellige antal og størrelser, så du har muligheden for at vælge dem, der passer bedst til din virksomheds behov.

Fryseposer og anden emballage til fødevarer

Hvis du arbejder i et køkken, har du sikkert også jævnligt brug for at kunne emballere fødevarer til køl eller frost. Til det formål tilbyder vi forskellige emballageprodukter her i webshoppen. I vores kategori med fødevareemballage finder du bl.a. husholdningsfilm, stanniol, madbokse og fryseposer, der er et perfekt match til fryseetiketterne. Hvis der er behov for service til servering af mad, finder du det også i vores sortiment. Vi har både engangsservice i form af engangsbestik, paptallerkener og papkrus m.m. samt rigtigt service i porcelæn og glas.

Labels og etiketter til ethvert formål 

Vores etiketter kan fås i mange forskellige størrelser og farver. De kan endda også fås i gennemsigtigt format. Dem finder du under kategorien transparente etiketter. De transparente etiketter har den fordel, at de er meget diskrete. Desuden er de velegnede til at sætte på f.eks. aviser eller bøger, hvor man skal kunne se tekst eller motiv igennem etiketten. Udover vores transparente etiketter finder du også mange andre typer etiketter såsom farvede labelsekstra stærke etiketter og meget mere. Vores mest populære etiketter er nok de almindelige hvide etiketter, som kan bruges til pakkelabels eller adresseetiketter. Disse fås i praktiske ark, der nemt kan lægges i printeren, så du kan udskrive store mængder på én gang.

Skriveredskaber til at skrive på etiketter med

Husk, at vi også har et bredt udvalg af forskellige skriveredskaber til at skrive på etiketter med. Hvis du går på opdagelse her i webshoppen, kan du finde alt lige fra almindelige kuglepenne og blyanter til permanente markere og tusser. Du kan endda gøre etiketterne ekstra flotte ved at skrive på dem i forskellige farver. Kun fantasien sætter grænsen.

Hos Lyreco passer vi på miljøet 

Hos Lyreco viser vi omtanke for miljøet, og det er der heldigvis også mange af vores kunder, der gør. Derfor er en stor del af vores labels miljøvenlige – kig efter det grønne træ ved produktbillederne, eller få vist alle vores miljøvenlige papirprodukter her. Vores miljøvenlige papir er certificeret i henhold til FSC, PEFC, Der Blaue Engel, Svanemærket og/eller EU's miljømærke.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare dig

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco