Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Varemærke
Printteknologi
Etiketstørrelse
Gramvægt
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

ID-kortholder og halssnore

  ( 14  produkter )

Køb keyhanger og kortholder til id-kort

Kortholdere og keyhangers anvendes af mange virksomheder til medarbejdere og gæsters id-kort. Det gør det muligt altid at have id eller adgangsnøgler på dig uden, at du enten skal have dem i bukselommen eller finde det i f.eks. din pung eller taske. Kortholderens formål er at beskytte id-kortet samt sørge for, at du kan have det på dig hele tiden og dermed undgå at skulle lede efter det, når du skal bruge det rundt omkring i den bygning, hvor du arbejder. Samtidigt sørger du med en kortholder for, at kortet hele tiden er synligt for andre, der dermed nemt kan identificere dig.

Hvad bruges en kortholder til?  

En kortholder bruges til at opbevare dit id-kort i, hvis du arbejder et sted, hvor det kræver adgangskort for at komme ind og ud.

Kortholderne findes i to smarte løsninger: 

  • En, hvor kortholderen sættes fast i bukserne, kitlen eller lignende, eller 
  • Som en halssnor eller en keyhanger, så du kan have dit kort rundt om halsen.

Du kan vælge mellem kortholdere, der sættes fast på tøjet med en sikkerhedsnål eller ved en klemme på en strop, som er nem at sætte på f.eks. jakkens kant eller flip.

Prøv en kortholder med yoyo 

En kortholder med yoyo har et hjul for enden med en snor i. Det betyder, at du kan trække dit adgangskort hen til kortlæseren på f.eks. døren eller væggen og bare slippe det igen. Det sparer dig meget tid i hverdagen, hvis du eksempelvis bærer nøgle- eller adgangskort, da du ikke behøver at finde kortet frem eller tage halssnoren af, hver gang du skal bruge det. Kortholder på yoyo, findes enten som keyhanger til at have om halsen eller med en metalclips på bagsiden af yoyoen lige til at fastgøre i dit bælte, skjortehul eller linning. Yoyo-funktionen kan trækkes ud til 80 cm længde.

Hvad er en keyhanger? 

En keyhanger kaldes også både en nøglesnor eller en keychain. Den er nemlig beregnet til at have nøgler hængende i rundt om halsen i en snor. Vi har keyhangers med karabinhage, som er nemme at klikke et nøglebundt ind og ud af. Med en keyhanger om halsen har du altid dine nøgler lige ved hånden. Halssnore eller keyhangers med sikkerhedslås er en smart løsning, der sikrer, at keyhangeren åbner sig, hvis den f.eks. bliver fanget og trækket mod din hals bliver for stort. Den går ikke i stykker, men kan blot klikkes sammen igen.

Køb og design dine egne visitkort til keychains og kortholdere 

I vores webshop finder du også visitkort, så du kan printe dine egne professionelle visitkort med en tykkelse, som modsvarer færdigtrykte visitkort. Visitkortene kan både anvendes med laser-, farvelaser- og injektprintere og fås både i mat og blank udgave.  

Du kan nemt printe og designe dine visitkort med Avery Software Design & Print, som du finder online.  

Dine personlige visitkort kan isættes vores smarte keyhangere og kortholdere, så de blandt andet kan bruge til virksomhedsbesøgende, messer eller lignende.

Kongresmærker, dørskilte, bordkort og andre smarte skilte 

På vores hjemmeside finder du massevis af forskellige typer skilte. Udover kortholdere og visitkort finder du også smarte kongresmærkerbordkortdørskilte og symbolskilte. Symbolskilte kan blandt bruges til toiletter eller til at markere røgfrie områder, mens dørskilte er smarte i virksomheder med mange lokaler herunder mødelokaler. Dørskiltene kan nemlig bruges til at indikere, om rummet er ledigt eller optaget. Du kan også bruge dørskiltene til at markere, hvem der ejer kontoret og hvilken funktion i virksomheden han/hun har.

Hvis du er en del af en kursusvirksomhed eller tit holder møder med deltagere udefra, så kan vi anbefale dig vores bordkort. Med bordkortene kan I nemt lave en bordplan til kurset og holde styr på, hvem deltagerne er, når I skal føre samtaler med dem. Det er også rart for kursusdeltagerne at kunne se, hvem de andre i lokalet er.

Ring til vores kunderådgivning på 70 100 500, hvis du har brug for vejledning til at vælge den rette keyhanger eller kortholder for dig.

Hvor hurtigt leverer vi?

Bestillinger inden kl. 16.00 leveres på næste hverdag - få bestillingsvarer undgået, hvilket fremgår under produktet.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco