Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Blækfarve
Se alle
Varemærke
Se alle
Spidstype
Genopfyldelig
Kan trækkes tilbage i beholderen
Sortiment
Se alle
Punktstørrelse
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Kuglepenne

  ( 227  produkter )

Find din ønskede kuglepen med og uden trykmekanisme

Vi har over 300 kuglepenne i udvalget - både den eksklusive kuglepen, kuglepennen til hverdag og de billigere engangsversioner fra f.eks. Bic. Vælg den kuglepen med den type stregtykkelse, der passer dit behov. Vi har et stort udvalg. 17 forskellige farver kan du vælge din kuglepen i  – brug menuen ude til venstre til at vælge de(n) farve(r), du gerne vil have.

En kuglepen er ikke bare en kuglepen  

Kuglepenne bruger en tyk oliebaseret blæk, mens en rollerpen eller gelpen bruger en vandbaseret flydende blæk, der giver en let og blød skrivning. Kuglepennens blæk tørrer hurtigt, og du risikerer mindre at tvære blækken ud eller, at den løber. Blækkens højere viskositet eller træghed i forhold til vandbaseret blæk kræver et lidt større pres på pennen hen over papiret. Du kan lade en kuglepen ligge uden hætte eller spidsen trukket ind, og du vil opleve, at de tørrer mindre, end hvis du efterlader en rollerpen uden hætte på.Gelpenne er ofte at foretrække for venstrehåndede, da blækket ikke laver udstrygninger eller pletter.

Ring til vores kunderådgivning på 70 100 500 for at få vejledning i hvilken type, der passer dit behov.  

Se vores samlede udvalg af skriveredskaber og find også markere, blyanter, overstregningspenne og fyldepenne.

Hvad er en kuglepen med trykmekanisme? 

Du kender sikkert lyden af klik, klik – klik, klik, når nogen sidder og klikker på toppen af deres kuglepen. Lyden fortæller, at det er en kuglepen med klikmekaniske. Det betyder, en kuglepen, hvor selve spidsen er gemt væk inde i pennen, og du skal trykke på enten toppen eller siden af kuglepennen for at få spidsen frem eller trukket væk. I det eksklusive segment af kuglepenne finder du Faber-Castell, de velkendte Parker kuglepenne. Til hverdagsbrug har vi kuglepenne fra Pilot, Staedtler, Paper Mate, Pentel, Ballograf, uni m.fl.  

Hvad er fordelene ved en kuglepen med trykmekanisme? 

Når kuglepennens spids er trukket ind i kuglepennen, afsætter den ikke mærker, når du eksempelvis opbevarer den i skjortelommen eller tasken. En anden fordel er, at blækken holder længere, når kuglepennens spids er trukket ind.

Hvad er en kuglepen uden trykmekanisme? 

En kuglepen uden trykmekanisme er den typiske kuglepen med hætte. Dem kender du f.eks. fra mærket Bic eller Pilot. De fås i farver som f.eks. blå, sort og rød. Kuglepenne uden trykmekanisme er generelt billigere end dem med trykmekanisme. Derfor bruges kuglepenne med hætte ofte på f.eks. offentlige kontorer, hvor mange mennesker færdes.

Kuglepen, der kan viskes ud 

Vi har kuglepenne, hvis streg kan viskes ud. Kuglepennens top gnides hen over det skrevne, og friktionsvarmen får blækken til at blive opløst, uden at papiret går i stykker. Find dem ved at sortere på ’Ja’ under filteret ’Sletbar’ i menuen til venstre.

Stil en skrankepen i receptionen

En skrankepen bliver ofte brugt hos læger, tandlæger, banker, i forretninger eller i receptioner, hvor der kan være brug for at skrive papirer under, uden at ville have en løs kuglepen liggende. En skrankepen er en pen på kæde og en fod, som pennen står i, når den ikke bliver brugt. Skrankepenne fører vi fra Esselte, Bic og Hainenko med sort og blå blæk. 

Vælg din kuglepen med omtanke for miljøet 

Hos Lyreco har vi et mål for at have så mange miljøvenlige produkter i vores sortiment, som muligt. Du kan genkende produkterne ved ikonet med det lille grønne træ ved en lang række af vores kuglepenne. Træet betyder, at kuglepennene er produceret med omtanke for miljøet. Brug filteret i menuen til venstre, hvor du kan vælge kuglepenne, der lever op til Svanen. Læs mere om, hvilke krav de miljøvenlige produkter lever op til ved at klikke på fanen ”Dokumentation” ved siden af produktbeskrivelserne. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Kuglepen Pilot Ecoball, 1 mm, blå

4 varianter
Ref: 14.136.479
product
Sustainable Selection

Kuglepen Pilot Acroball, fine, blå

3 varianter
Ref: 4.302.636
product
Sustainable Selection

Kuglepen Lyreco Genbrug, blå

3 varianter
Ref: 5.366.198
77,88 DKK Æske (12)

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco