Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Produkttype
Farve
Udvendigt materiale
Varemærke
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Dokumentmapper

  ( 4  produkter )

Find dokumentmappe i A4 med plads til tablet 

Dokumentmapper er smarte at have til dig, der tit er på farten til møder eller konferencer. De kan nemlig indeholde det mest nødvendige og fylder ikke meget. Det kan være, du også kender dokumentmapper under navnet konferencemappe eller attachemappe. Det understreger blot, at det er et foretrukkent alternativ eller supplement til f.eks. en computertaske, som mange benytter sig af, når man ikke skal have helt så meget med sig.

Hvad kan en dokumentmappe indeholde? 

En dokumentmappe kan typisk indeholde følgende: 

Med andre ord, alle de ting du ofte har brug for, når du forlader kontoret. Dokumentmapper holder også styr på alle dine løsdele, fordi de bliver lukket med en lynlås, så intet kan falde ud undervejs.

Find dokumentmapper i læder 

Vi har dokumentmapper i flot, sort læder (eller kunstlæder) for den lækre finish. Et alternativ er mapper i lavet i enten hårdt letvægtsmateriale eller dokumentmappe fran Exafolio, som er produceret i sort, genanvendt polystyrenplast og derfor samtidig er et miljøvenligt valg.  Du får derfor både en praktisk, stilfuld og præsentabel løsning. I sortimentet finder du bl.a. mærkerne Pierre, Monolith, Exacutive og Exafolio.

Hvilke A4 blokke passer i dokumentmapper? 

Der findes to måder, blokke sættes i dokumentmapper på. Det har betydning for, hvilken type blok, du skal købe til.

  • Med 4-ringmekanisme (vælg blokke med 4 huller i siden) 
  • Med isætning fra toppen (vælg blokke med toplimning) 
  • Med isætning fra siden (vælg blokke med sidelimning)

Vi har blokke af alle tre typer med tern, linjeret og ulinjeret. 

blokke med linjeret papir 
blokke med ulinjeret papir 
blokke med ternet papir 

I dokumentmapper med ringmekanisme kan du også sætte plastlommer ind, som kan bruges til forskellige typer materialer eller dokumenter uden huller, som du stadig gerne vil holde styr på.  

En konferencemappe med mange funktioner  

Dokumentmapperne i vores sortiment har forskellige ruminddelinger, hvor nogle af dem har både store rum til dokumenter samt små rum til visitkort eller kreditkort. Funktionerne varierer afhængigt af hvilken dokumentmappe, du vælger. Blandt andet har vi modeller med integreret lommeregner eller holder til iPad, så du nemt kan isætte din egen tablet. Vi har også mapper med harmonikamappe til flere forskellige typer indhold. Foretækker du en løs lommeregner, finder du også det i vores sortiment.  

Stort udvalg af computertasker og rejsetasker

I kategorien bagage finder du meget mere end bare dokumentmapper. Blandt andet har vi en masse lækre dokumenttasker i høj kvalitet, som også kan indeholde både din bærbare computer, noter og bøger og meget andet. Hvis en dokumenttaske er for stor, er det måske en computertaske, der er det rette valg. Vores computertaske fås med håndtag og som skuldertasker til både mænd og kvinder. Hos Lyreco finder du også smarte kufferter. Vi forhandler blandt andet hardcase kufferter, som er udstyret med hjul, så de er nemme at have med. De fås i forskellige farver og i forskellige størrelser - du finder kufferter i størrelser på op til 28“.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco