Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Varemærke
Anvendelse
Længde
Materiale
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Stoleunderlag

  ( 29  produkter )

Stoleunderlag til kontoret

Bruger du et stoleunderlag under din kontorstol, vil du opleve, at din stol ruller meget nemmere end uden et stoleunderlag. Stoleunderlag er nemlig produceret i hård plast, som hjælper hjulene til at rulle meget lettere end på f.eks. et trægulv eller gulvtæppe. De fleste af vores stoleunderlag er transparente, så de mindst muligt kan ses, men du stadig kan nyde gavn af den positive effekt, stoleunderlaget har for både gulve og din arbejdsdag.

Hvorfor skal du anvende et stoleunderlag? 

Der er overordnet set to årsager til, at et stoleunderlag er en god idé.  

1. Stoleunderlaget beskytter gulvet

Trykkraften fra en stol er næsten 100 gange større end trykkraften fra et fodtrin. Gentagende slid på enhver overflade som tæppe eller trægulv vil i sidste ende afstedkomme permanente skader i form af f.eks. ridser og skrammer. Det kan du undgå ved at anvende et underlag til kontorstole, som reducerer slid og forhindrer ridser. Alle stoleunderlag har en firkantet facon – i mange forskellige mål – og med afrundede hjørner, så du ikke snubler over dem.

2. Stoleunderlaget gør din arbejdsstilling mere ergonomisk

Reduktionen i kraften, du skal anvende for at rulle en stol på gulvet eller gulvtæppet kontra på et stoleunderlag, er betragtelig. Du vil opleve, at din stol kører nemt og behageligt og ikke kræver noget af dig. Sidder du meget ned, kan en fodstøtte bruges til at forbedre blodomløbet i dine ben og dermed også bidrage til en bedre siddestilling. Vi har mange forskellige typer fodstøtter i vores sortiment.

Særlige stoleunderlag til hæve-sænke borde 

Ved hæve-sænke borde skiftevis står og sidder du ved bordet. Til det har vi stoleunderlag specielt udviklet til både at kunne sidde på og stå på. Stoleunderlaget er lavet af aflastende skum og har en fjedrende effekt, som hjælper til at aflaste både dine ben, knæ og muskler, når du står op og arbejder. Denne type stoleunderlag er især god, hvis der er tale om gulve med hård overflade såsom træ- eller stengulve.

Vælg det rigtige stoleunderlag til hhv. gulv og tæpper 

Anvender I gulvtæpper på arbejdspladsen, skal du vælge et stoleunderlag med pigge, som holder fast i gulvtæppet og får stoleunderlaget til at blive liggende. Til trægulve skal du vælge et stoleunderlag uden pigge, så du undgår at ødelægge gulvet med ridser og skrammer.

Find stoleunderlag i miljøvenlig plast 

EcoTEX er stoleunderlag produceret i 100% genbrugt PET-plast (termoplastisk polyester), som er ekstremt holdbart og 100% genanvendeligt. BPA- og PVC-fri. Find det i vores sortiment.

Hvor kan du også placere et stoleunderlag? 

Stoleunderlag er ikke kun til at lægge under stole. De er velegnede til alle områder, hvor der forekommer meget slitage på gulvet, fordi mange mennesker samles der hver dag. Det kan f.eks. være ved kaffemaskinen, hvor det også er praktisk med et stoleunderlag af plast, der nemt kan tørres af, hvis der spildes. Derudover er stoleunderlag med en indbygget aflastningsmåtte rigtig gode i butikkerne bag skranken, hvor medarbejderne typisk bruger rigtig meget af deres arbejdstid stående og derfor vil kunne nyde godt af at få aflastet deres knæ og led.

Læg derfor også et stoleunderlag: 

  • I områder med megen trafik.
  • Ved kaffe- og vandautomater.
  • Ved opbevaringsområder.
  • I receptioner.
  • Ved kopimaskinen. 
  • Bag skranken.

Indret med skærmvægge og skab bedre lyd i kontoret 

Vi behøver ikke være ret mange på et kontor, før støj og samtaler kan ende med at forstyrre den enkeltes effektivitet og trivsel. I vores sortiment af skærmvægge og skillevægge, har vi både vægge til at stille på gulvet og til at sætte fast på bagsiden af skrivebordet. Uanset løsningen, er skærmvægge produceret i lydabsorberende materiale beklædt med filt i indbydende farver – så de samtidig kan indgå pænt i indretningen af kontoret.  

Se også vores udvalg af skrivebordslamper og arkitektlamperskriveunderlagmus og tastaturer

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Ref: 17.196.215
1.079,00 DKK
product
Sustainable Selection

Ref: 17.196.226
1.249,00 DKK

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco