Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Anvendelse
Materiale
Varemærke
Etiketstørrelse
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Manillamærker og plastikclips

  ( 5  produkter )

Flotte manillamærker i natur 

Manillamærker er perfekte til gavemærker og prismærkning. Andre bruger dem som bordkort og til en dekorativ måde at navngive indhold på dåser med f.eks. the eller andre fødevarer. Faktisk er det kun fantasien, der sætter begrænsningen for, hvad du kan bruge manillamærker til, fordi de 2 skårne hjørner giver et indbydende og samtidig rustikt look. Brug f.eks. sisal- eller hampesnor til at binde et manillamærke om både pakker, krukker og meget andet. Det brune, rå garn passer godt til naturfarven på mærket, som har hulforstærkning med kartonring.

Hvorfor hedder det manillamærker? 

Oprindeligt blev manillamærker produceret af manillahamp og anvendt til at navngive forsendelser. Manillahamp dyrkes i Philippinerne, hvis hovedstad hedder Manilla og deraf opstod navnet. Den karakteristiske naturlige farve har lagt navn til farven ’Manilla’. I dag produceres manillamærker af papirmasse og karton.

Hvad er manillamærker lavet af? 

Manillamærkerne i vores sortiment er fremstillet af naturfarvet 200 g karton i 100 % genbrugsfibre. Så vil du gerne skåne miljøet samtidig med, at du kan pakke flot og lækkert ind, så er manillamærker, hvad du søger.

Fakta om vores manillamærker 

Manillamærkerne fås i tre størrelser (small, medium, large): 

  • 40 x 80 mm 
  • 50 x 100 mm 
  • 60 x 120 mm 

De kommer i æsker á 1000 styk, så du ikke løber tør med det samme.

Pak flot ind med farvet eller brunt gavepapir  

Manillamærker er taknemmelige at bruge til indpakning, fordi de kan passe til meget forskelligt. Prøv f.eks. at kombinere det klassiske manillamærke med noget smukt, farvet gavepapir og et farverigt gavebånd, der giver nogle gode kontraster. Leder du efter noget naturfarvet, så er en sikker vinder at bruge brunt indpakningspapir i kombination med et manillamærker og sisalgarn. Du kan evt. lade kanten af et stykke fint silkepapir stkke ud under indpakningspapiret, som også vil give en flot kontrast sammen med manillamærket. Fuldend stilen ved at skrive med f.eks. en kalligrafipen, der giver flotte linjer i skriften. Ellers se vores fulde udvalg af skriveredskaber i mange farver.

Find alle typer af limstifter og klar og usynlig tape her.

Prismærker  

Vi har prismærker i både hvid, gul og rød til prismærkepistoler. Du finder også ark, du kan printe på i præcis den farve og font, du ønsker.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco