Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Varemærke
Se alle
Størrelsesforhold
Foldeskærmsmekanisme
Laserpointer
Skærmstørrelse
Se alle
Teknologi
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Projektorer

  ( 20  produkter )

Find projektor, der kan præcis det, I har brug for 

Der findes flere typer af projektorer og multimedieprojektorer alt afhængig af hvor og hvordan, du skal bruge en projektor. Find din projektor fra enten Canon eller Epson og brug vores menu ude til venstre til at vælge specifikationer som kontrastforhold – lysstyrke (lumen) og maksimal opløsning. Har du brug for vejledning, så ring til vores kunderådgivning på 70 100 500 mellem kl. 8 og 16.30 på alle hverdage.

Tre typer af projektorer: 

Valget af projektor kan deles op i tre grupper, som handler om, under hvilke omstændigheder, du skal bruge projektor og hvilken kvalitet, du foretrækker.  

Til den mobile bruger  

Når du har brug for at kunne flytte rundt på din projektor eller tage den med dig. Velegnet til møder og undervisning. Vi har et udvalg af mobile projektorer fra både Canon og Epson. Oplev nem digital indgang og betjening og få en projektor, der kun vejer mellem 1,7 og 3,4 kg.

Til universel brug 

Når du vil have god kvalitet til visning på kontoret eller mellemstørrelse rum. Få lysstærke billeder i høj kvalitet på kontoret eller i hjemmebiografen. Projektorer med høj kontrastratio og HDMI-input, så du nemt kan tilslutte dine digitale enheder.

Til stationær brug 

Når du vil have lyse og skarpe billeder i store rum som mødelokaler og konferencesale. Vælg mellem en WXGA- eller en XGA-projektor fra Epson, der giver højkvalitetsbilleder og med XXGA mulighed for visning i HD-kvalitet.

Kend forskel på de forskellige projektoropløsninger 

Vi fører fire forskellige opløsninger for projektorer. Få et hurtigt overblik her: 

SVGA 

XGA 

WXGA 

1080p 

800 x 600  

1024 x 763 

1280 x 1024 

1920 x 1080 

Ideelt til præsentationer og perfekt til brug i mødelokaler. 

Ideelt til visning af videoer på kontoret. Giver lyse og skarpe billeder. 

Til visning i HD-kvalitet.  

Exceptionel billedkvalitet. 

Til visning i HD-kvalitet. Exceptionel billedkvalitet. 

Til den prisbevidste bruger. God til powerpoint-præsentationer, hvor detaljegraden ikke er så afgørende.  

Det foretrukne valg for mange, når kvaliteten betyder noget og prisen samtidig skal være fornuftig.  

Fremviser i widescreen og er ofte en smule dyrere end en XGA-projektor. WXGA anvendes til fremvisning på widescreen-laptops i mellemklassen, der fremviser i 1280 x 800- formatet. 

Den dyreste type projekter, men på vej mod at blive den mest foretrukne projektor ift. de andre kvaliteter pga. den bedste opløsning. 

En 1080p projektor bruges i hjemmebiografen og til widescreen-laptops. 

 

Hvis du skal bruge din projektor i et lyst rum 

Hvis du skal bruge projektoren i et lyst rum, skal du vælge en model med høj lysstyrke - normalt mellem 3.000 og 4.000 lumen. Brug menuen til venstre og vælg lysstyrke eller se specifikationerne under hver projektor. 

Kan en projektor tilsluttes et tv? 

Nyere typer TV understøtter forbindelse til andre digitale enheder gennem en HDMI udgangsport. Gennem HDMI-kablet kan du tilslutte din projektor direkte til dit tv. Specielt ældre TV har en VGA eller RCA port i stedet for en HDMI port. Med en VGA til HDMI adapter kan du nemt forbinde din projekter med dit TV eller f.eks. computer, hvis din pc heller ikke har en HDMI udgang.

Kan en projektor tilsluttes en ipad? 

En iPad eller anden tablet har kun en Lightning port, hvilket betyder, at ligesom ved tilslutning til ældre TV-apparater skal du gøre brug af enten et HDMI eller VGA-kabel til at sætte i din projektor.  

Find displayport adaptere til HDMI/DVI og VGA her.

Derfor er et projektorlærred bedst til fremvisning

Projektorlærreder har ofte en optisk belagt overflade, der forbedrer farvegengivelsen og derfor giver nogle flotte farver og nuance. Det gør en hvid væg ikke. Du kan dog sagtens bruge en hvid væg som baggrund, når du skal fremvise noget via en projektor, men må ikke forvente samme oplevelse, som ved brug af et rigtigt projektorlærred. Vi har projektorlærreder til ophængning på væggen og som fritstående på fod. Find også et transportabelt lærred, du kan opstille på få sekunder og som let kan transporteres med på rejser eller til brug i mødelokaler.

Hvordan placerer du bedst en projektor?

En projektor kan placeres hængende i loftet eller den kan placeres på et rullebord til projektor. For at fremvise fra loftet skal projektoren vendes på hovedet og sættes op i et loftsbeslag. Skal I ikke have en projector sat fast i en permanent løsning, så er et rullebord til projektor løsningen. Det har variabel højde, så det kan indstilles præcist til forholdene og kan let køres rundt på de 4 hjul.

Find masser inden for præsentation og projektorer

I vores sortiment finder du alt indenfor præsentation, projektorer og tilbehør. Find f.eks. laserpointer og præsentationsbetjening, som gør det nemt at understrege dine pointer i fremvisningen samtidig med, at du kan bevæge dig frit rundt blandt dine tilhørere. Har du brug for at kunne tegne og notere som del af din fremvisning, så er en overheadprojektor og tilhørende overheadprojektorfilm stadig en god, brugbar og effektiv løsning.

Suppler med en god diktafon

Hvis du ofte optager møder, telefonsamtaler, konferencer og interviews, er en god diktafon eller lydoptager alt afgørende. En moderne diktafon leverer fremragende indspilningskvalitet og giver en klar lyd, der er nem at høre.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Projektor Epson EB-W49, WXGA

Ref: 12.950.889
5.605,00 DKK
product
Sustainable Selection

Projektor Epson EB-E20, XGA

Ref: 12.950.867
3.999,00 DKK
product
Sustainable Selection

Projektor Epson EB-1780W, WXGA

Ref: 5.892.493
5.999,00 DKK
product
Sustainable Selection

Projektor Epson EB-X49, XGA

Ref: 12.950.878
4.755,00 DKK

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco